- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
Vemcaine sanirim@CANIM hangi sprey kullaniyorsun?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vemcaine sanirim@CANIM hangi sprey kullaniyorsun?
canım merhaba, ben de 1,5 yıldır vajinismusum ve anlattıklarınla çok benzer şeyler yaşıyoruz. ben de en ufak dokunmayı acı olarak algılayıp ileri gidemiyorum. vemcaine spreyle deneme yapabilirsin ben de onunla deneyeceğim olmazsa uzman bir psikiyatriye gideceğim. sen de sprey deneyebilirsin hissetmediğinde belki yapman daha kolaylaşırŞöhretinizin ismi nedir nasıl yaptığınız konusunda bana da yardımcı olur musunuz lütfen
Vemcaine sprey canım eczaneden alabilirsin@CANIM hangi sprey kullaniyorsun?
Merhabalar ben dilatorle bol egzersiz yaparak ve spreyle yendim 10 gün oluyo yavaş yavaş alışıyorum şükür sprey baya etkili kullanan ve bu şekilde yenen çok ama sprey kullanırsanız eşiniz mutlaka prezervatif kullansncanım merhaba, ben de 1,5 yıldır vajinismusum ve anlattıklarınla çok benzer şeyler yaşıyoruz. ben de en ufak dokunmayı acı olarak algılayıp ileri gidemiyorum. vemcaine spreyle deneme yapabilirsin ben de onunla deneyeceğim olmazsa uzman bir psikiyatriye gideceğim. sen de sprey deneyebilirsin hissetmediğinde belki yapman daha kolaylaşır
4.boy dilatör çok zorlayıcı görünüyor o yüzden dilatör setinden korktuğum için hiç yanaşamadımMerhabalar ben dilatorle bol egzersiz yaparak ve spreyle yendim 10 gün oluyo yavaş yavaş alışıyorum şükür sprey baya etkili kullanan ve bu şekilde yenen çok ama sprey kullanırsanız eşiniz mutlaka prezervatif kullansn
4.nün tamamı giriyor mu benim yarısından biraz fazlası girdi ne kadar zorlasam da gitmiyor ileriBana dilator parmaktan daha kolay geldi nedense ben dilatorunn 4. Boyuyla çok zorlanmstm ama sprey sayesinde çok rahat oldu hatta sonrasında spreysiz de baya rahat oldu
Merhaba öncelikle aylardır yakip ediyorum yazıları çok yoruldum artk kendimi bile tanıt ak istemiyorum. 7 aylık evliyiz ve sorun gün geçtikçe büyüyor.... Dediklerinizi uyguladım ama başaramadım. Bacaklarım çok titriyor ve başı dahi girmiyor. Öncesinde kayganlaştırıcı sürüp parmak egzersizi yapmama rapmen olmuyor oturamıyorum üzerine . Lütfen özelden veya burdan başka bi yol veya taktik verebilirmisiniz. Çok yoruldum.Canım üstte ol ..ben ilk eşli denemeyi o pozisyonda yaptım terapistimde öylesini önerdi..hala da ilk başta üste çıkarım (zaten kadının en rahat orgazm olabilme pozisyonudur) ben kayganlaştırıcı jel aldım onunla çoookk rahat ettim ayrıca üstteyken tüm kontrol sende olduğu için yavaş yavaş yapabiliyosun ilk girişte baskı olur hatta yanma da olur ama bu dayanılmayacak gibi bi şey değil öyle olduğunda aynen kal sık bırak yap (çişini tutuyormuş gibi yani ) sonra derin bi nefes al ve verirken penisi almaya devam et (nefesini asla tutma) zaten ilk kısmı girdikten sonra devamı gelir biraz otur tamamen alışsın için sonra ileri geri yaparsın Yüzün eşine baksın hafif üstüne yatar gibi yap biraz öyle kal acele etme yani..eğer eşinde bu süre içersinde ereksyon kaybetme durumu olurda yapamazsanız eczaneden geciktirici vs bşyler alın ..sen aparatların boyutlarını yapabildiysen artık yenmişsin demektir her geçen gün ilerleme kaydedersin alışırsın ..
Terapistim şunu önermişti aparatın büyük boyuyla ilişkiye girmeden önce 15 dk çalış .. yani başta alıştırma yap orası biraz genişliyor sonra hemen oluyor gerçekten çok faydalı @Kaktushlldnz
ben de çok hirpalandigimi yoruldugumu hissediyorum. Degistirilmesi gereken olumsuz inanclarimiz var kesinlikle. Mesela burada gordum. Bi vajinismus hastasi vajinasini ozgurluk olarak görüyormuş. Özgürlüğü yok olacak diye paylasmak istemiyormuş. Cinsel terapi ile kurtulmus. ben de cinsel terapiste gidecegim insallah.Merhaba öncelikle aylardır yakip ediyorum yazıları çok yoruldum artk kendimi bile tanıt ak istemiyorum. 7 aylık evliyiz ve sorun gün geçtikçe büyüyor.... Dediklerinizi uyguladım ama başaramadım. Bacaklarım çok titriyor ve başı dahi girmiyor. Öncesinde kayganlaştırıcı sürüp parmak egzersizi yapmama rapmen
Ben 3 doktora gittim 3 üde robot gibi davrandı bana. Parmak egzersziyle yeneceksindediler esktrs hiçbişey sunmadılar. Belki yanlış uzmanlara gittim bilmiyorum amahepsini bıraktım çünkü sonuç hep aynı oldu. Eşimin seanslara gelmemeside çok etkiledi bunu. Zamana bıraktık artık . Sürekli aklımda ama hayatta devam ediyor. Mutlu sonu beklemeye devam ...ben de çok hirpalandigimi yoruldugumu hissediyorum. Degistirilmesi gereken olumsuz inanclarimiz var kesinlikle. Mesela burada gordum. Bi vajinismus hastasi vajinasini ozgurluk olarak görüyormuş. Özgürlüğü yok olacak diye paylasmak istemiyormuş. Cinsel terapi ile kurtulmus. ben de cinsel terapiste gidecegim insallah.
Tebrik ederim. Hala hicbir aci yasamadan iliskiye girebiliyor musunuz? Tamamen yenmiş misiniz yani?Arkadaşlar merhaba vajinismusu dün yendim lütfen yazdıklarımı sonuna kadar okuyun asla yapılmayacak bisey değil en baştan başlıyorum ben 3 senelik evliyim ve bu hastalıkla uğrasıyorum ilk bes altı ay hiç umursamadık olur bir sekilde demekki yavas yavas olcak falan dedik 1 yıl oldu baktım hala aynı tam o esnada olmuyordu. Sonra tedavı olmak istedim çok araştırdım ciddi paralar istiyorlar ama gözüm inanın o parayı da görmedi s bir yılda bu şeklide geçti ama artık bebek istediğimi farkettim ve bireyler yapmalıydım 1 hafta önce buraya üye oldum yazılanları okudum dedimki bunu da denemeliyim eger olmazsa doktora gidecektim çünkü bu hastalığı artık kabullenmiştim. Aparat sipariş ettim dün elime ulaştı saat 6 gbi geldi aparatlar hiç vakit kaybetmedim hemen sıcak bir duş alıp başladım çalısma ya ilk aparat çok küçük zaten bebek yahu sürdüm ve denedim ama sonuç hüsran naptıysam girmedi tam 6 saat hem ağladım hem yaptım yok başaramycam dedim küçücük sey bile girmiyor burası kapalı dedim bıraktım sonra 25 20 dakika buradaki başarı hılayelerini okudum kendi kendime telkinler verdim eşin bunu haketmiyo sen haketmiyo sun diğer kadınlardan ne eksiğin var bunun yüzünden hayatın zehir oldu diye ve ıkındım ıkınırken aparatı itekledim ve içindeydi 6 saat sonra inanamadım o mutluluğu size anlatamam ilki girince gerisi çok kolay bakın ben 2 sene uğraştım 6 saatte yendim nolur vakit harcamayın hemen aparat sipariş edin çoook kolaaay ıkınırken yapacaksınız unutmayın ben hala inanamıyorum kendime dün gece uyuyamadım mutluluktan
Evet giriyor spreyle 2 3 günun alistirmistim kendimi sonrasında spreysizde yaptım alıştım yani4.nün tamamı giriyor mu benim yarısından biraz fazlası girdi ne kadar zorlasam da gitmiyor ileri
Canım eşinin terapiye gelmemesi tabi ki seni etkiler ne yap ne et onu götür yanındaBen 3 doktora gittim 3 üde robot gibi davrandı bana. Parmak egzersziyle yeneceksindediler esktrs hiçbişey sunmadılar. Belki yanlış uzmanlara gittim bilmiyorum amahepsini bıraktım çünkü sonuç hep aynı oldu. Eşimin seanslara gelmemeside çok etkiledi bunu. Zamana bıraktık artık . Sürekli aklımda ama hayatta devam ediyor. Mutlu sonu beklemeye devam ...
Eğer çok çok tedirginliğin varsa yarım sakinleştirici al canım eczacı ya da doktora sorupMerhaba öncelikle aylardır yakip ediyorum yazıları çok yoruldum artk kendimi bile tanıt ak istemiyorum. 7 aylık evliyiz ve sorun gün geçtikçe büyüyor.... Dediklerinizi uyguladım ama başaramadım. Bacaklarım çok titriyor ve başı dahi girmiyor. Öncesinde kayganlaştırıcı sürüp parmak egzersizi yapmama rapmen olmuyor oturamıyorum üzerine . Lütfen özelden veya burdan başka bi yol veya taktik verebilirmisiniz. Çok yoruldum.
ben de çok hirpalandigimi yoruldugumu hissediyorum. Degistirilmesi gereken olumsuz inanclarimiz var kesinlikle. Mesela burada gordum. Bi vajinismus hastasi vajinasini ozgurluk olarak görüyormuş. Özgürlüğü yok olacak diye paylasmak istemiyormuş. Cinsel terapi ile kurtulmus. ben de cinsel terapiste gidecegim insallah.