VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

Şöhretinizin ismi nedir nasıl yaptığınız konusunda bana da yardımcı olur musunuz lütfen
canım merhaba, ben de 1,5 yıldır vajinismusum ve anlattıklarınla çok benzer şeyler yaşıyoruz. ben de en ufak dokunmayı acı olarak algılayıp ileri gidemiyorum. vemcaine spreyle deneme yapabilirsin ben de onunla deneyeceğim olmazsa uzman bir psikiyatriye gideceğim. sen de sprey deneyebilirsin hissetmediğinde belki yapman daha kolaylaşır

Merhabalar ben dilatorle bol egzersiz yaparak ve spreyle yendim 10 gün oluyo yavaş yavaş alışıyorum şükür sprey baya etkili kullanan ve bu şekilde yenen çok ama sprey kullanırsanız eşiniz mutlaka prezervatif kullansn

jnci 4. Dilatörü dün yaptım bugün eşli denemeye geçmek istiyorum pozisyonu bana da göderebilir misin insallaaah akşam ben de buraya başardım yazarlardan olucam

4.boy dilatör çok zorlayıcı görünüyor o yüzden dilatör setinden korktuğum için hiç yanaşamadım

Bana dilator parmaktan daha kolay geldi nedense ben dilatorunn 4. Boyuyla çok zorlanmstm ama sprey sayesinde çok rahat oldu hatta sonrasında spreysiz de baya rahat oldu

Bana dilator parmaktan daha kolay geldi nedense ben dilatorunn 4. Boyuyla çok zorlanmstm ama sprey sayesinde çok rahat oldu hatta sonrasında spreysiz de baya rahat oldu
4.nün tamamı giriyor mu benim yarısından biraz fazlası girdi ne kadar zorlasam da gitmiyor ileri

Merhaba öncelikle aylardır yakip ediyorum yazıları çok yoruldum artk kendimi bile tanıt ak istemiyorum. 7 aylık evliyiz ve sorun gün geçtikçe büyüyor.... Dediklerinizi uyguladım ama başaramadım. Bacaklarım çok titriyor ve başı dahi girmiyor. Öncesinde kayganlaştırıcı sürüp parmak egzersizi yapmama rapmen olmuyor oturamıyorum üzerine . Lütfen özelden veya burdan başka bi yol veya taktik verebilirmisiniz. Çok yoruldum.

ben de çok hirpalandigimi yoruldugumu hissediyorum. Degistirilmesi gereken olumsuz inanclarimiz var kesinlikle. Mesela burada gordum. Bi vajinismus hastasi vajinasini ozgurluk olarak görüyormuş. Özgürlüğü yok olacak diye paylasmak istemiyormuş. Cinsel terapi ile kurtulmus. ben de cinsel terapiste gidecegim insallah.

Ben 3 doktora gittim 3 üde robot gibi davrandı bana. Parmak egzersziyle yeneceksindediler esktrs hiçbişey sunmadılar. Belki yanlış uzmanlara gittim bilmiyorum amahepsini bıraktım çünkü sonuç hep aynı oldu. Eşimin seanslara gelmemeside çok etkiledi bunu. Zamana bıraktık artık . Sürekli aklımda ama hayatta devam ediyor. Mutlu sonu beklemeye devam ...

Tebrik ederim. Hala hicbir aci yasamadan iliskiye girebiliyor musunuz? Tamamen yenmiş misiniz yani?

Canım eşinin terapiye gelmemesi tabi ki seni etkiler ne yap ne et onu götür yanında
Ayrıca parmak olayı yazımdada belirttiğim gibi kişinin kendi vücudunun bir parçası olduğuniçin aparat egzersizinden daha zor aparatla çalışmayı deneyin tüm yazdıklarımı satır satır uygulayın

Eğer çok çok tedirginliğin varsa yarım sakinleştirici al canım eczacı ya da doktora sorup

terapi gerçekten işe yarıyor. benim yaşadığım yerde sadece psikiyatra gitme şansım vardı devlette ve gerçekten çok iyi bir doktora denk geldim. parmak egzersizi yaptırıyordu bana her hafta gidiyordum görüşmelere, görüşme esnasında beni etkisi altına alıyordu adeta. ne söylesem hemen onu çürütecek aslında öyle olmadığını ifade eden şeyler söylüyordu. bu psikolojiye gelebilmem 5-6 ayımı aldı. ancak o kafa rahatlığıyla eşli denemeleri aparatları yapabilmeye başladım. son bir adımım kaldı acıyacak hissini aparatlarla çalışarak atmaya çalışıyorum.
doktorla seanslarımız elbette kişiye özeldi ama bana genel olarak söyledikleri, hazza odaklanmam, parmakla dokunurken bile zevk alabileceğimizin mümkün olduğu, bundan asla utanmamamız gerektiği, oranın gayet geniş olduğu ilk egzersizlerde zorlandığımı ama sonra doğal olarak alıştığımı vs vs söylüyordu tabi ben eşimle gidiyordum ve bizim cinsellik dışındaki yaşamımız hakkında da konuşuyorduk aile terapisi gibi sorunlarımızı da konuşuyorduk.
hala yenemedim bu hastalığı ama çok az kaldı hissediyorum. kafada bir şeyleri halletmeden maalesef kulak çöpüyle bile dokunamayız vajinamıza. bu arada duyumları hisleri arttırmak için eşli denemeden evvel sürtünme egzersizi vermişti yani eşin ilişki yaşamaya çalışmadan sadece p...'i ile vajina girişine dokunacak sen de kendini o sırada rahat bırakmaya kontrol etmeye çalışacaksın.
benim bildiklerim yaptıklarım bu kadar arkadaşlar, ne kadar doğru ne kadar yanlış onu zaman gösterecek inşallah en kısa zamanda kurtuluruz bu hastalıktan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…