Tebrik ederim sizi maşallah Allah kimseyi sinamasinŞükürler olsun ki Ben Başardım ve sizlere de ışık olmak istedim
Gerçekten bunu yaşamayan anlamaz anlamıyor maalesefBende bi eski vajinusmus olarak herkesin yenmesini istiyorum inşallah kim varsa yenerçeken bilir bu durumu
Aynn anlayamaz yasamayan kimsede başıma gelmez demesin. Ben tahmin etmezdim olacağımı aklıma dahi gelmezdi ama başıma geldi. Çok şükür geçti hep. Sabir ve azim herşeyin üstesinden gelirGerçekten bunu yaşamayan anlamaz anlamıyor maalesefher gece dua ediyorum vajinismus olan her kadın en kısa sürede bu yükü omuzlarında atar ..bir an önce kurtulur bu hastalıktan diye..
Yazabilirsin belki topik farkıdır burda sorun olacağını sanmam hepimiz yaziyoruzDurumumu burdan açım açık yazayım mı, daha önce yazmıştım başka bir yerde arkadaşlar çok rahatsız oldular o yüzden soruyorum kusura bakmayın
Fake deglsen sorun olmaz bence. Anlat bakalimArkadaşlar aşırı tepki verdiği için korktum açıkçası
Neden olmuyor yani kasıyor musun sebebi neEşimle 6 ay önce evlendik. Evliliğin ilk günlerinde ilişki için denemelerimiz oldu. İlk birleşme yaşandı hatta kanama da oldu. Ancak sonrasında eşimle aramıza bazı problemler girdi. Ailevi sorunlarla uğraşmaktan evliliğin ilk başlarını hep ayrı geçirdik . Sonrasında da denemelerimize rağmen bir türlü sonuca ulaşamadık . Gidebileceğim bir Dr yok yaşadığımız yerde ve bu sorunu aşmak istiyoruz
Keşke fake olsam da bu sorunu yaşamamış olsamFake deglsen sorun olmaz bence. Anlat bakalim
Kendimi bırakamıyorum . Eşim sürekli hareket ettiğimi, kaçtığımı,kendimi kastığımı söylüyor ama aslında bende olsun istiyorum. Sabit duruyorum ama kasılıyorumNeden olmuyor yani kasıyor musun sebebi ne
Yalniz değilsin çok kadın var malesef böyle. Okudun mu yenenler nasıl yenmiş? Gerçi senin ilk ilişkin olmuş hani daha rahat olmalisin. Ilk ilişkinde nasildin çok mu acılı oldu yine kasmiymiydinBizimle aynı zamanda evlenmiş çiftler görüyorum, kimileri hamile bile . Nasıl ilişkiye giRmişler diyorum bu sorunu tek yaşayan bizmişiz gibi geliyor ve çok yıprandık .