O doktorla bende görüştüm ılıklama yönteminden bahsettiler bende gitmeyi düşünüyordumKesinlikle öyle bilsem gitmezdim çok pişmanım Allaha havale ediyorum onu
canım kliniğe gitmeseydim ben asla yapamazdım iyi ki de gitmişim helali hoş olsun her zerresine kadarjnci bende o kadar para döktüm doktora gittim olmadı.. bi önce ki aparatla da olmuyor.. bence doktorların faydası dokunsaydı bana da dokunurdu, orda yaptığını kendi başına evde de yapabilirsin
Merhaba bende yaklaşık 1,5yıllık evliyim üniversiteden beri uzun bi birlikteliğin ardından severek evlendik ve böyle bi sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan geçmezdi durumu farkedince doktora gittim ama muayeneye izin veremedim vajinismus olduğumu parmak egzersizlerini Cem keçenin kitabını falan tavsiye etti kitabı okudum fakat egzersize cesaret edemedim hiç ilk yıl aslında çok zorlamadan üstüne çok fazla düşmeden geçti eşim çok anlayışlıydı ama ilk yılın sonunda doktorsuz olmayacağına karar verip özele tekrar gittim muayeneye tam izin veremediğim için uyutulup muayene olmak istedim ve doktorun dediğine göre zaten biz bu zarı aşamazmışız canımın yanması çok normalmiş cerrahi işlemle zarı aldırdık bir hafta sonraki kontrolde doktor parmakla muayene etti tüm parmağı kasılsamda tamamen içime almıştım sonrasında sorunun vajinismus olmayabileceği zardan kaynaklı sorun yaşadığımızı kendimize zaman verip tekrar denememizi önerdi ama yapamadım tabi tüm bu süreçlerle 6ay daha geçti dilatör siparişi verdim 4dilatörüde alabiliyorum önden egzersizle kontrol bende olduğu sürece zorda olsa p...de tamamen alabiliyorum ama orda duruyor Olay git gele izin veremiyorum çok kasılıyorum o hareket ettikçe kastığım için ağrı hissediyorum bu kadar ilerlemişken tekrar doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var banada bi yol gösterip öneride bulunursanız sevinirimEksik olma canım benim
Bu yükle yaşadığım günleri unutmam mümkün değil. Tabi benim gibi olan kadınların var olduğunuda o yüzden iğne ucu kadar bile cesareti olan kadınlara her zaman yardımcı olurum
Ki zaten tüm tedavi yazdıklarımdan ibaret
Teşekkürler canımG Gunesligunler34 burası iste cnm ☺
Bende 1 yıldır vajinismusum parmak egzersizi de sorun yok ama eşli yaparken sorun var.. Aparatı hangi siteden aldınız acabaCanım @Umutsuzvaka41 aparat sipariş et hemen derecen nasıl ? Yani ne durumdasın şu an
Hangi siteden sipariş verdiniz acaba aparatıBen eşli denemede kalmıştım biliyorsunuz ki bir türlü olmadı eşim de ben de çok geriliyoruz. Parmak egzersizi yapmıştım ben ama artık her yolu denemek istediğim için aparat sipariş ettim. Önce aparatla egzersiz yapıp sonra denemeye geçmek istiyorum. İnşallah başa dönmem.
N11’den , rabır dilatörHangi siteden sipariş verdiniz acaba aparatı
Selam kizlar, biraz önce deneme yaptik. Bir suredir reglimi bekliyordum oldum bitti derken falan yine bir iki hafta bekledik calismaya. Cok uzun bir aradan sonra deneme yaptik. Bu kadar hizli olacagini düşünmedim ama ilk dilatorden son dilatöre kadar calismak 1 saat bile surmedi. 4. Dilator ilk basta zor geldi ikincisinde kolaylıkla oldu. Ama esli deneme yine hüsran.bardaga dolu tarafindan baktiriyor eşim. Ama ben üzgünüm. Dilatörler bu kadar hizli ve kolayken eşli neden olmadi diye. Pozisyon olarak misyonerdi. Ben üstte olacak sekilde yapabilecek inancım henüz yok. Kontrol edici taraf olamiyorum. Bir de çalışırken kanama gibi seyler oldu. Daha önce iliskimiz oldu ilk gece kanamasi degil yani. O kanama neyin nesi? Doku esnedigi icin mi oluyor
Yok yeni bitmemisti yumurtlama günlerimdeyim. Sadece misyoner bana gore degil diye düşünüyorum.reglin yeni bittiyse ondan olabilir canım, bardağa dolu tarafından bak sen de eşin gibi, her yolu deneyip sonunda başaracağız
Sen calisiyor musun nasil gidiyor hangi asamadasinreglin yeni bittiyse ondan olabilir canım, bardağa dolu tarafından bak sen de eşin gibi, her yolu deneyip sonunda başaracağız