VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !

G Gunes001 bak cnm bu topiğin sahibi arkadaşımda cok güzel anlatıp yardımcı oluyor .. baştan okumaya başla eğer takıldığın yer olursa özelden yaz bana

jnci bende o kadar para döktüm doktora gittim olmadı.. bi önce ki aparatla da olmuyor.. bence doktorların faydası dokunsaydı bana da dokunurdu, orda yaptığını kendi başına evde de yapabilirsin

jnci bende o kadar para döktüm doktora gittim olmadı.. bi önce ki aparatla da olmuyor.. bence doktorların faydası dokunsaydı bana da dokunurdu, orda yaptığını kendi başına evde de yapabilirsin
canım kliniğe gitmeseydim ben asla yapamazdım iyi ki de gitmişim helali hoş olsun her zerresine kadar
Dereceli bi hastalık bu iğne ucu kadar cesareti olmayan kişi bunu tek başına yenemiyor maalesef ..
Gittiğiniz doktor/ kliniklede ilgisi var yenip yenememenzin HeraKlinik ile başardım ben çok memnun kaldım çok ilgililerdi..tedavimide yazdım cesareti olup derecesi çok ileride olmayan arkadaşlara ışık olması açısından

Son düzenleme:
Merhaba bende yaklaşık 1,5yıllık evliyim üniversiteden beri uzun bi birlikteliğin ardından severek evlendik ve böyle bi sorun yaşayacağımız aklımızın ucundan geçmezdi durumu farkedince doktora gittim ama muayeneye izin veremedim vajinismus olduğumu parmak egzersizlerini Cem keçenin kitabını falan tavsiye etti kitabı okudum fakat egzersize cesaret edemedim hiç ilk yıl aslında çok zorlamadan üstüne çok fazla düşmeden geçti eşim çok anlayışlıydı ama ilk yılın sonunda doktorsuz olmayacağına karar verip özele tekrar gittim muayeneye tam izin veremediğim için uyutulup muayene olmak istedim ve doktorun dediğine göre zaten biz bu zarı aşamazmışız canımın yanması çok normalmiş cerrahi işlemle zarı aldırdık bir hafta sonraki kontrolde doktor parmakla muayene etti tüm parmağı kasılsamda tamamen içime almıştım sonrasında sorunun vajinismus olmayabileceği zardan kaynaklı sorun yaşadığımızı kendimize zaman verip tekrar denememizi önerdi ama yapamadım tabi tüm bu süreçlerle 6ay daha geçti dilatör siparişi verdim 4dilatörüde alabiliyorum önden egzersizle kontrol bende olduğu sürece zorda olsa p...de tamamen alabiliyorum ama orda duruyor Olay git gele izin veremiyorum çok kasılıyorum o hareket ettikçe kastığım için ağrı hissediyorum bu kadar ilerlemişken tekrar doktora gitmek istemiyorum yardımınıza ihtiyacım var banada bi yol gösterip öneride bulunursanız sevinirim

Ben eşli denemede kalmıştım biliyorsunuz ki bir türlü olmadı eşim de ben de çok geriliyoruz. Parmak egzersizi yapmıştım ben ama artık her yolu denemek istediğim için aparat sipariş ettim. Önce aparatla egzersiz yapıp sonra denemeye geçmek istiyorum. İnşallah başa dönmem.

Hangi siteden sipariş verdiniz acaba aparatı

Selam kizlar, biraz önce deneme yaptik. Bir suredir reglimi bekliyordum oldum bitti derken falan yine bir iki hafta bekledik calismaya. Cok uzun bir aradan sonra deneme yaptik. Bu kadar hizli olacagini düşünmedim ama ilk dilatorden son dilatöre kadar calismak 1 saat bile surmedi. 4. Dilator ilk basta zor geldi ikincisinde kolaylıkla oldu. Ama esli deneme yine hüsran. bardaga dolu tarafindan baktiriyor eşim. Ama ben üzgünüm. Dilatörler bu kadar hizli ve kolayken eşli neden olmadi diye. Pozisyon olarak misyonerdi. Ben üstte olacak sekilde yapabilecek inancım henüz yok. Kontrol edici taraf olamiyorum. Bir de çalışırken kanama gibi seyler oldu. Daha önce iliskimiz oldu ilk gece kanamasi degil yani. O kanama neyin nesi? Doku esnedigi icin mi oluyor

reglin yeni bittiyse ondan olabilir canım, bardağa dolu tarafından bak sen de eşin gibi, her yolu deneyip sonunda başaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…