Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hpv tedaviniz ücret olarak ne kadar tuttu bir de arkadaşlar iz kaldımı

Hpv tedaviniz ücret olarak ne kadar tuttu bir de arkadaşlar iz kaldımı

Yaktırdım ben. İz kaldı dolayısıyla minik minik, aşırı göze batmıyor fikrimce. Özel doktorda tedavi olduğum için ödemem yüksekti ancak tam fiyatı hatırlamıyorum. Devlette tedavi olan bir arkadaşım ödemede bulunmadı.

Eşiniz farkına varıyor mu ve siğiliniz varken ilişkiye girdiniz mi

Arkadaşlar merhaba,

Ben cinsel ilişki sırasında girişte acı duyunca doktora gittim ve vulva içinde hpv siğilleri olduğunu öğrendim. 3 ay önce myom ameliyatı olmuştum, smear tahlilim temizdi ve doktor hpv için ayrıca tipleme tahliline gerek görmedi. Hazır olunca gel yakalım ama genel anesteziyle yapmamız lazım çünkü canını çok yakacak yerdeler dedi.

Bu arada biz bu işlemi yapana kadar sevişebildiğiniz kadar sevişin sonra iyileşene kadar ara vereceksiniz çünkü dedi. Ama aktif siğiller varken doğru olur mu diye sordum, bir sıkıntı olmaz dedi. Bu arada eşimde aktif siğil yok.

Bu yanıt benim pek içime sinmedi. Bir de vajina girişinde kaşıntı yanma arası yoğun bir his var ve ilişki sırasında da canım yandığı için şüphelenmiştim. Enfeksiyon, mantar yok, ama siğiller yeni çıktığı için yanma, kaşıntı yapabilir dedi.

Siz de böyle bir şey yaşadınız mı? Bir de doktorlarınız böyle bir durumda cinsel ilişki için ne söylediler?

Bir de gerçekten o kadar can yakıyor mu?

Şimdiden teşekkürler,

Bu iki hastalık oluşturduğu lezyonlar olarak birbirine benzerlik gösterir mi yani görüntü olarak bakıldığında karıştırılma ihtimali var mi

Bagisiklik düşünce tekrarlarmis, siz bagisikliginizi nasıl güçlü tutuyorsunuz?

Lütfen bunu nasıl yendiğinizi sigillerden nasıl kurtuldugunuzu anlatır mısınız lütfen

Merhaba yaklaşık 4 5 sene önce ugrastim hpv ile. Dış yüzeyde siğil 5 6 tane . Rahimde çok fazlaydı. 4 5 kere koterle yakıldı. Sağlıklı beslendim sigara alkol tüketmemeye çalıştım. Podofilm uyguladım çıkanlara . Moralimi yüksek tuttum gardasil aşı oldum 3 kez. Faydası oldu mu bilmiyorum sulandirilmis sirkeli su ve çay agaci yağı sürdum dış yuzeydeki sigillere .yaklaşık 1 sene de atlattim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…