Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hepimiz başta aynı şeyleri yaşadık canım benim ben kendimden örnek vereyim tamam ya buraya kadar dedim... bu bir nevi psikolojik bitiş aslında ama sonra güçlü olmayı öğreniyorsun annen şanslı bence en azından en kötü ihtimali düşünüyorum rahmini rahim ağzını bütün herşeyimi aldırıp kurtulabilir ben daha 21 yaşındayım mesela yani çocuğum bile yok ağlamayı bırak tedavisine bak doktor ihmalkarlıklarına ödün verme bi doktorla kalmayın ve hemen gidin ahcc diye bir ilaç var yurtdışındaydı artık Türkiye’ye geldi biraz pahalı Türkiye’de yurt dışından ulaşma şansın olursa kullansın sildiği söyleniyor
Geçmiş olsun .ahcc Türkiye ye geldiğinden eminmisiniz

Arkadaslar 12 tane sigilim var aldara krem sürüyorum başka ne yapmam lazım bunu en azından siğilleri giden insanlar yazabilir mi

Genital bölgeye siğillerin üzerine sarımsak koyan oldu mu hiç zararli olmaz mi

Tuvaltet yaparken yanma hissi yaşıyorum bu hpv tedavisinde olabilecek bir durum mu

Arkadaslar 12 tane sigilim var aldara krem sürüyorum başka ne yapmam lazım bunu en azından siğilleri giden insanlar yazabilir mi

Aldara çok tahriş ediyor. Boşuna eziyet etme bence kendine :KK43: . Bende bir kez oldu aylar önce. Yaktırdım ve tekrarlamadı. Ancak güzel bir klinikte yaptırdım bunu. Uyuşturdular güzelce ve işlemi ameliyathanede yaptılar. Sonra 1hafta filandı sanırım krem vs sürdüm yanıklara; ilk 2-3gün zorlandım sonra iyileşti.

Devlet hastanesine giden bir arkadaşım ise aylarca uğraştı geçmesi için. Yakma yaptırıyordu önce, ama hep özensiz yapılmış derisini komple yakmışlar ve siğillerin hepsini tek seferde yakamadıkları için çoğalmaya devam etti ardından başka bir devlet hastanesinde kriyo yaptırdı, o da aylarca sürdü ama sonunda geçti.

X