Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonucum çıktı çin 1/2yaziyor pazartesi sonucu göstermeye gideceğimÇok ağrımamasına sevindim, sonrasında da regl sancısı sayılabilecek bir ağrı oluyo. Umarım sonucunuz tertemiz gelir, haberdar edin lütfen.
Mahremiyet e dikkat ediliyor içeride 4 doktor vardı asistan ya da hemşire de olabilirler kimse girip çıkmıyor korkulacak hicbisey yok içiniz rahat olsunDevlet hastanesinde kolposkopi yaptıran arkadaşlar, mahremiyete dikkat ediliyor mu?yani kalabalık bir ekip ortasında mı yapılıyor işlem veya kapı açık olup giren çıkan olabiliyor mu
Teşekkür ederi mMahremiyet e dikkat ediliyor içeride 4 doktor vardı asistan ya da hemşire de olabilirler kimse girip çıkmıyor korkulacak hicbisey yok içiniz rahat olsun
Hastalığı duyduğumdan beridir daha çok stresliyim ve aşının yan etkilerinden korkuyorum olmadımsanırım 1 ay oluyo bende ogrenelı anlatamam sıze o stresı 5 kılo verdım 1 bucuk haftada bende siğil yok. su an ahcc ye basladım her gun d vitaminimi alıyorum propolis aşımıda oldum gecicek sizde ılk olayın şokundasınız daha sonrasında atlatmak ıcın ne yapabılırım aşamasına geliyorsunuz:) bunu yasadıkların sonra cevremdekı arkdaslarımla sohbet ederken bendede olmustu dıye bır suru gerı donus aldım ve herkes atlatmıs arkadaslarımdan bahsedıyorum. ama en onemlı olan stresı azaltmak:)
Aşının nasıl bir yan etkisi olduğunu düşünüp korkuyosunuz ki?Hastalığı duyduğumdan beridir daha çok stresliyim ve aşının yan etkilerinden korkuyorum olmadım