Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kayseride doc.unvani olan bi doktora msj yoluyla ulastim arkadaslar onerisi esinizle beraber asi olmayi tavsiye etti.hem tedavi edici ozelligi varmis hem koruma.esli olanlarin dikkatine

sigil varken iliski yasak hemen ya dondurun ya da yaktirin.

Helin hanim gecmis olsun. 2008 11 yil olmis neden senede 1 kez degil de 6 ayda bir smear veriyorsunuz??

Human Papilloma Virüs (HPV)’ün genital bölgede neden olduğu siğile (verrükaya) verilen isimdir. Dünyada cinsel ilişki ile en sık bulaşan enfeksiyon olan HPV enfeksiyonu, ilk cinsel deneyimini erken yaşta yaşayan ve cinsel partner sayısı fazla olan bireylerde daha sık görülmektedir. HPV genital siğillerin enfeksiyon yapma potansiyeli oldukça yüksektir. Genital siğil çoğunlukla oral, anal ve vajinal cinsel temasla bulaşır. Partnerler arasında bulaşma oranı yaklaşık %60'tır.Yüksek bulaşma oranı nedeni ile cinselliğin aktif olduğu bireylerde hayat boyu genital siğil görülme oranı %50'ye ulaşmıştır.tıbben tam çözümü yoktur krioterapi den başka oda belli süre kaybediyor tekrar çıkıyor pskoloji daha sonra daha kötü oluyor .bizzat kendim yaşadım 3 yıl kurtulamadım bitkisel bir yöntemle kurtuldum 5 yıldırda hıc kımadı.mail adresimi verıyorum oraya sorununuzu yazarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olurum UNUTMAYIN PSKOLOJİ VE BAĞIŞIKLIğınızı bitirmeye yönelik bir savaşı kazanabilirsiniz.herkese sağlıklı günler.mail :

Son düzenleyen: Moderatör:
Aldara krem kullanıyorum şuan

Human Papilloma Virüs (HPV)’ün genital bölgede neden olduğu siğile (verrükaya) verilen isimdir. Dünyada cinsel ilişki ile en sık bulaşan enfeksiyon olan HPV enfeksiyonu, ilk cinsel deneyimini erken yaşta yaşayan ve cinsel partner sayısı fazla olan bireylerde daha sık görülmektedir. HPV genital siğillerin enfeksiyon yapma potansiyeli oldukça yüksektir. Genital siğil çoğunlukla oral, anal ve vajinal cinsel temasla bulaşır. Partnerler arasında bulaşma oranı yaklaşık %60'tır.Yüksek bulaşma oranı nedeni ile cinselliğin aktif olduğu bireylerde hayat boyu genital siğil görülme oranı %50'ye ulaşmıştır.tıbben tam çözümü yoktur krioterapi den başka oda belli süre kaybediyor tekrar çıkıyor pskoloji daha sonra daha kötü oluyor .bizzat kendim yaşadım 3 yıl kurtulamadım bitkisel bir yöntemle kurtuldum 6 ayda. 5 yıldırda hıc kımadı.mail adresimi verıyorum oraya sorununuzu yazarsanız elimden geldiği kadar yardımcı olurum UNUTMAYIN PSKOLOJİ VE BAĞIŞIKLIğınızı bitirmeye yönelik bir savaşı kazanabilirsiniz.herkese sağlıklı günler.mail :

Siz kimsiniz

Gardasil aşıyı neden vuruldunuz

100 de 100 dogal propolisi nereden aldin

100 de 100 dogal propolisi nereden aldin
İstanbul Teknik üniversitesi içinde Teknokent tesislerinde üretilen Bee'o markalı ürünleri yüzde yüz doğal. Ben oradan temin ediyorum. Saf propolis kullanıyorum pekmez ya da yoğurtla günde 30 damla karıştırarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…