Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır öyle bir şey yok reçetesiz oluyor ben 3 doz o şekilde vuruldum zaten devlet ödemiyor ki reçetesiz direkt eczaneden alıp vuruldum sağlık ocağında ebe hemşire yaptı aşıyı
Hayır öyle bir şey yok reçetesiz oluyor ben 3 doz o şekilde vuruldum zaten devlet ödemiyor ki reçetesiz direkt eczaneden alıp vuruldum sağlık ocağında ebe hemşire yaptı aşıyı
Ben 3 dozumu da farklı farklı eczanelerden alarak vurulmuştum hiçbirisi de bana reçete sormadı. Bu devletin ödemediği bir aşı olduğu için reçete gerekmiyor tıpkı çocuklardaki rota virüsü aşısı gibi. Bilinçli olan herkesin aslında bu aşıyı vurulması lazım illaki doktora gidip reçete yazdırmak gerekmiyor ki zaten virüsü taşımayan ve asıl aşı olması gereken kitleye de Doktorlar durup dururken reçete yazıp git aşı ol demiyor ne yazık ki insanlar bu virüsle tanıştıktan sonra aşıyı öğreniyor. Zaten aşıyı önceden öğrenmiş olsaydık virüs hayatımızda hiç olmayacaktı öyle değil mi
Her seferinde farklı eczaneden almamın sebebi de aşının fiyatı idi aslında Çünkü araştırdığımda her eczane bana farklı fiyat verdi birbirine yakın da olsa arada fiyat farklılıkları oluyordu ve indirim yapan eczaneler var hangisi daha ucuza veriyorsa ondan almıştım