Ay rica ederim ne demek ama sizin 16,18 değil o yüzden zaten hiç korkmayın derim. Cin bile çıkmayabilir. Oldu da çıktı çok kolay tedavisi var. İstanbuldaysanız doktorumu da söylerim ama burda sizi hpv gruplarına falan çağıranlar olur dikkat edin. Doktor asistanları onlar resmen müşteri topluyorlar bir sürü yalan konu var hep banlanmışlar. Asistanlar açmışlar sanki hpvlermiş gibi yazmışlar. Ben çok araştırdım. Bana da yazdılar bizim gruba gel diye şikayet ettim.
Ve bana yazdığı hesap fake hesabı baktım hpvyim diye konu açmış hep yalan şeyler yazmış. Doktorlarını övüyorlar.
Erkeklerde hpv siğil yapmadan bilmiyorlar. Onlarda bizim gibi olmuyor. Siğil yapıyor ve o siğilleri yaktırınca kurtuluyorlar. Ama onların partnerleri açısından söyleyebilirsiniz isterseniz ama onlarda vardır belki onlardan geçti ben olsam söylemem.
Hiç çocuğunuza bakıp gözünüz dolmasın. 2 çocuğumu evde bıraktım 7 aylık kızımla gittim ameliyata. Emzirdim yedirdim yürüyerek doğumhaneye gittim kolumdan tık gittim uyandığımda ay çok güzel uyudum be diye bağırıyordum
Ne korkmuşum ne stres yapmışım. Kanser falan oldu mu zaten testlerde çıkıyor. Allah korusun. Rahim ağzı kanseri erken evrede tedavisi çok kolay zaten. Bir de doktorum dedi ki ailede kanser var mı dedim baba tarafında var. Baba tarafını boşver bunlar anne tarafından gelir dedi. Benim de yoktu. Tamam o zaman dedi.
Erken farkettiniz geldiniz kurtulacaksınız dedi.
Siz de rahat olun valla çok rahat geçti hamdolsun. Ben bugün temiz sonucumu aldım çok mutluyum. Devlet de olsa lütfen işini iyi bilen doktroları bulun.