- 12 Eylül 2011
- 1.025
- 287
Suan negatifmisinizMerhaba yaklaşık 4 5 sene önce ugrastim hpv ile. Dış yüzeyde siğil 5 6 tane . Rahimde çok fazlaydı. 4 5 kere koterle yakıldı. Sağlıklı beslendim sigara alkol tüketmemeye çalıştım. Podofilm uyguladım çıkanlara . Moralimi yüksek tuttum gardasil aşı oldum 3 kez. Faydası oldu mu bilmiyorum sulandirilmis sirkeli su ve çay agaci yağı sürdum dış yuzeydeki sigillere .yaklaşık 1 sene de atlattim
Evet 1 yıl tedaviden sonra tamamen bitti. Hatta daha bugun jinekolojik muayene oldum çikolata kistim vardı. Doktora söyledim daha önce hpv olduğumu kontrol etti herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.Suan negatifmisiniz
Ama öyle kontrolle bisey belli olmiyorki tekrar hov testi yapmaniz gerekoyor en son ne zamn yaptınız?sonuc pozitif ciktimiEvet 1 yıl tedaviden sonra tamamen bitti. Hatta daha bugun jinekolojik muayene oldum çikolata kistim vardı. Doktora söyledim daha önce hpv olduğumu kontrol etti herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Yada negatifmi?Ama öyle kontrolle bisey belli olmiyorki tekrar hov testi yapmaniz gerekoyor en son ne zamn yaptınız?sonuc pozitif ciktimi
podofilm solüsyon eczanede satılıyor muAğrısı acısı oluyor ama sabır arkadaşlar geçiyor.
Evet hatta sadece eczanede satılıyor. Ama Dr onerisiyle kullan canım. Bana Dr reçete etmişti kullanma talimatını yazmıştıpodofilm solüsyon eczanede satılıyor mu
Ben kullandım canımPodofilm kullanan oldu mu
Sigillerini kullaninca azaldi mi fiyatı ne kadardıBen kullandım canım
Sikinti yapma inan bana dunyanin Sonu degil tedavini ol stress enough buyuk dusmaninin beslenmene Dikkat ET bagisiklik sistemini guclendir 1 yilda gecerHiç keyfim yok nasıl geçer bunlar
Yakıci asittirpodofilm solüsyon eczanede satılıyor mu
Aşı devlette yapılıyor mu vede bu siğiller varken ilişkiye girmek ne kadar doğru2008 den bu yana yazdıgım blok ve konuu herkeze gecmıs olsun bende tekrarlamadı
Direnciniz ve beslenme cok onemlı
Ası sart
Gebe bayanlar bitkısel ürünler kullanmayınız caylar vs söktürücü onlar
2008den bu yana cıkmadı
Varken aktıfken girmeyin dagılırAşı devlette yapılıyor mu vede bu siğiller varken ilişkiye girmek ne kadar doğru
O zaman 2008 de oldugumda cervalıx asıyi doktor 10 yıla kadar korur dedı gıttım tekrar olmaya doktor gerek yok dedı bıdaha olma dedımerhaba hel_in hanım aşıyı kaç yılda bir oluyosunuz.Şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz.Bağışıklık için sürekli yaptığınız şeyler var mı ?
Allah bidaha yasatmasin.aktifkenmi asiyi yaptırdınız?O zaman 2008 de oldugumda cervalıx asıyi doktor 10 yıla kadar korur dedı gıttım tekrar olmaya doktor gerek yok dedı bıdaha olma dedı
Hala c vıtamını alıyorum gunde bir limon
Mevsımsel portakl sıkma su ıcıyorum
Vıtamın takvıye alıyorum
Bu elevit ya da decavit devletın odedı seyler vs
Sebze agırlıklı beslenıyorum
Arada bır kacırıyorum elbet
Yaglı seylerden uzakdayım
6 ayda bır semar duzenlı yaptırıyorum
Aksatmıyorum
Arada bır vıtamıne ara verıyırum
En buyuk vıtamınım sekerlı gıdalardan dısarda satılan ılk uc sene yememeye oZen gosterdım
Besleyıcı bunun seker ve yaglı gıdalardır
Dırencı yuksek tutan seye gelınce
Hamıle bayanlar harıc hasta hasta olmayan herkes kullanmalıdır
100 gr propolıs
10 gr arı sutu
50 gr polen cam balıyla karıstırıcak
Propolıs mucızevı bir sey sadece bunu soyleyebılırım
Tahta kasıkla uc yıl sabah aksam yedın