Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Suan negatifmisiniz

Evet 1 yıl tedaviden sonra tamamen bitti. Hatta daha bugun jinekolojik muayene oldum çikolata kistim vardı. Doktora söyledim daha önce hpv olduğumu kontrol etti herhangi bir sıkıntı olmadığını söyledi.
Ama öyle kontrolle bisey belli olmiyorki tekrar hov testi yapmaniz gerekoyor en son ne zamn yaptınız?sonuc pozitif ciktimi

Ailemin haberi yok evli değilim ama bunu söylemem lazım mi bilmiyorum param yok tedavi olmak için

Aşı devlette yapılıyor mu vede bu siğiller varken ilişkiye girmek ne kadar doğru

Aşı devlette yapılıyor mu vede bu siğiller varken ilişkiye girmek ne kadar doğru
Varken aktıfken girmeyin dagılır
Agda yapmayın
Jıletle cok dıkatlı alabılırsınız
Gunluk bir vıtamın C yonunde alınabılır
Portakal veya lımon suyu sıkılmıs
Ası 3 doz
1.Ay
2ay
6.ay oluyosunuz
Gardrsıl veya cervalıx asının amacına gelınce
Var olan üst tıpe cıkmasını engellemek
Ilıskı erkek tasıyıcı olabılıryor ya da onda cıkmayabılır
Koter veya tedavı sonrası en az 6 ay koorunulması belkıde da fazla

Asıyı devlet odemıyor yanlıs bılmıyorsam tek dozu 350 cıvarında cervalıxın gardesıl bıraz da yuksek
1000 tl cıvarı ıste
Ama en ıyısı koter ya da dondurma ıslemı beklemeden yapılıp hemen ası olunmasıdır

merhaba hel_in hanım aşıyı kaç yılda bir oluyosunuz.Şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz.Bağışıklık için sürekli yaptığınız şeyler var mı ?

merhaba hel_in hanım aşıyı kaç yılda bir oluyosunuz.Şu an hayatınıza nasıl devam ediyorsunuz.Bağışıklık için sürekli yaptığınız şeyler var mı ?
O zaman 2008 de oldugumda cervalıx asıyi doktor 10 yıla kadar korur dedı gıttım tekrar olmaya doktor gerek yok dedı bıdaha olma dedı

Hala c vıtamını alıyorum gunde bir limon
Mevsımsel portakl sıkma su ıcıyorum
Vıtamın takvıye alıyorum
Bu elevit ya da decavit devletın odedı seyler vs
Sebze agırlıklı beslenıyorum
Arada bır kacırıyorum elbet
Yaglı seylerden uzakdayım
6 ayda bır semar duzenlı yaptırıyorum
Aksatmıyorum

Arada bır vıtamıne ara verıyırum
En buyuk vıtamınım sekerlı gıdalardan dısarda satılan ılk uc sene yememeye oZen gosterdım
Besleyıcı bunun seker ve yaglı gıdalardır

Dırencı yuksek tutan seye gelınce
Hamıle bayanlar harıc hasta hasta olmayan herkes kullanmalıdır

100 gr propolıs
10 gr arı sutu
50 gr polen cam balıyla karıstırıcak

Propolıs mucızevı bir sey sadece bunu soyleyebılırım
Tahta kasıkla uc yıl sabah aksam yedın

Allah bidaha yasatmasin.aktifkenmi asiyi yaptırdınız?

Ben koter yaptırdıktan 10 gün sonra gardasil 1. dozunu yaptırdım.diğer 2 dozu da yaptırıcam.İnşallah çıkmaz bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…