- 12 Eylül 2011
- 1.025
- 287
Aynen siğil nükslrrini durduruyor deniyor ama bir negatifi görmek lazımmışAsi benim bildiğim yapiliyor girsede en azinda koruyor
Geçmiş olsun .ahcc Türkiye ye geldiğinden eminmisinizhepimiz başta aynı şeyleri yaşadık canım benim ben kendimden örnek vereyim tamam ya buraya kadar dedim... bu bir nevi psikolojik bitiş aslında ama sonra güçlü olmayı öğreniyorsun annen şanslı bence en azından en kötü ihtimali düşünüyorum rahmini rahim ağzını bütün herşeyimi aldırıp kurtulabilir ben daha 21 yaşındayım mesela yani çocuğum bile yok ağlamayı bırak tedavisine bak doktor ihmalkarlıklarına ödün verme bi doktorla kalmayın ve hemen gidin ahcc diye bir ilaç var yurtdışındaydı artık Türkiye’ye geldi biraz pahalı Türkiye’de yurt dışından ulaşma şansın olursa kullansın sildiği söyleniyor
Eminim bizzat firma ile görüştüm ama baya maddiyat gerektiriyor 6 aylık tedavisi yaklaşık 7000Geçmiş olsun .ahcc Türkiye ye geldiğinden eminmisiniz
Anladım evet maliyetli bi takviye ilaçı 1 kutusu 15 gün falan gidiyor yanılmıyorsam 260 küsürdü oldukça pahalıEminim bizzat firma ile görüştüm ama baya maddiyat gerektiriyor 6 aylık tedavisi yaklaşık 7000
Kuzum aldara tahriş etmedi mi seni beni 1 paketi tahriş ettiArkadaslar 12 tane sigilim var aldara krem sürüyorum başka ne yapmam lazım bunu en azından siğilleri giden insanlar yazabilir mi
Yok sadece kızarıklik yaptı ama ne yapmam lazım bilmiyorum sizde ne zamandır varKuzum aldara tahriş etmedi mi seni beni 1 paketi tahriş etti
yaklaşık 3 ay bitti ve bende hala tekrar ediyor benim öyle çok değil 1-2 çıkıyor ama kendini unutturmuyor mahalesef ki ben yaktırmaya gidiyorum ama ne kadar doğru bilmiyorumYok sadece kızarıklik yaptı ama ne yapmam lazım bilmiyorum sizde ne zamandır var
Yaktirma fiyat olarak ne kadar oluyoyaklaşık 3 ay bitti ve bende hala tekrar ediyor benim öyle çok değil 1-2 çıkıyor ama kendini unutturmuyor mahalesef ki ben yaktırmaya gidiyorum ama ne kadar doğru bilmiyorum
Sarımsak zarari olmaz faydali ama sigillere ne kadar faydali olur bilemem.denemek laizmGenital bölgeye siğillerin üzerine sarımsak koyan oldu mu hiç zararli olmaz mi
Siz denediniz mielma sirkesi yakmiyormu?? vijinada olan sigileri ?
Arkadaslar 12 tane sigilim var aldara krem sürüyorum başka ne yapmam lazım bunu en azından siğilleri giden insanlar yazabilir mi
MOLLUSCUM diye bir hastalık varmış arkadaşlar bu hastalığa yakalanan oldumu