- 12 Eylül 2011
- 1.025
- 287
Kötü düşüncelere kapilmayin arkadaslar bagisiklik guclendirin.morelinizi iyi tutun aticagim diye düşününgercekten oyle bir psikolojiki.. kendimi caresiz hissediyorum.. ne yapacagimi bilmiyorum.. her 4-5 ay doktoru gitmekten biktim.. cocugumda yok.. kendimden nefret etmeyi basladim.. sanki hayat boyunca bu illetle ugrasacakmisim gibi
Bendede hortluyo nasıl şey anlamadım ilac kullanırken daha çok iyileşmesi lazimken moralim bozuluyor yaYine siğil çıktı... ne kadar inatçı bir şeymiş bu 4-5 defa yaktırdım yine tekrarladı moral 0...
Iyide ömür boyu bagisiklik nasıl güçlü tutucaz olmuyor isteKötü düşüncelere kapilmayin arkadaslar bagisiklik guclendirin.morelinizi iyi tutun aticagim diye düşünün
Bende anlamıyorum artık bir de Prof bana geçmeyecek bağışıklığın her düştüğünde Çıkabilir dedi beni tamamen yıktıIyide ömür boyu bagisiklik nasıl güçlü tutucaz olmuyor iste
Aramıza hoşgeldin demek istemezdim ama hoşgeldin galiba genital siğil canım.. pembe ya da kahve tonlu oluşuyorPerine bölgemde pembe renkli etler oluştu küçük küçük bunun nedeni ne olabilir
Perinemda pembe et beni gibi açık renk aldara krem kullandim bugün başka bir tavsiyeniz var miAramıza hoşgeldin demek istemezdim ama hoşgeldin galiba genital siğil canım.. pembe ya da kahve tonlu oluşuyor
olabilir. Doktora gidin muhakkakBu durum 3 ayda ortaya çıkar mi 3 aydan beri ilişkiye giriyorum 3 ayın sonunda perine bölgemde pembe renkli etler oluştu
Hpv'nin kesin bir çözümü yok ancak
Bulaşan hpv virüsünün %80'i 2 yıl içinde vücuttan baüışıklık sistemi yoluyla atılır,yok edilir.
Kalan %20si ileride kanser oluşturabilmektedir.
Ancak bağışıklık sisteminizi yüksek tutup,stresi hayatınızdan çıkartabilirseniz kansere yakalanmayabilirsiniz.
Benim hpv siğilim vardı elma sirkesiyle temizledim.
Günde 1 su bardağı suyun içine 1-2 yemek kaşığı saf elma sirkesi atıp içiyorum,hem vücuttaki enfeksiyona,hem vajinal enfeksiyona,hem de bağışıklık sistemini güçlendirmeye yardımcı oluyor. Demiş biri elma sirkesi içen var mı
Her türlü hastalik icin bagisiklik sureklei yani omur boyi dikkat etmek gerek.duzenli ve sağlıklı beslenmek gerek ulsertif kolit ve cronh hastali seker kalp bunlar ve bunun yaninda kroniklesmis bircok hastalik icin nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa buda bir hastalik gerekirse omur boyu dikkat edilecek .bunu kabul edip yapmamiz ve dikkat etmemiz gereken ne varsa yapacagiz onlem alicagiz ve taktiri allaha birakacagiz.asi yaptirabilirsiniz.yok hicbir seye dikkat edemeyiz diyorsaniz oda sizin bileceginiz biseyIyide ömür boyu bagisiklik nasıl güçlü tutucaz olmuyor iste
bunun tiroidle bir alakasi var mi peki biliyor musunuzHer türlü hastalik icin bagisiklik sureklei yani omur boyi dikkat etmek gerek.duzenli ve sağlıklı beslenmek gerek ulsertif kolit ve cronh hastali seker kalp bunlar ve bunun yaninda kroniklesmis bircok hastalik icin nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa buda bir hastalik gerekirse omur boyu dikkat edilecek .bunu kabul edip yapmamiz ve dikkat etmemiz gereken ne varsa yapacagiz onlem alicagiz ve taktiri allaha birakacagiz.asi yaptirabilirsiniz.yok hicbir seye dikkat edemeyiz diyorsaniz oda sizin bileceginiz bisey
Aşı yaptıran var mı aramızda?Her türlü hastalik icin bagisiklik sureklei yani omur boyi dikkat etmek gerek.duzenli ve sağlıklı beslenmek gerek ulsertif kolit ve cronh hastali seker kalp bunlar ve bunun yaninda kroniklesmis bircok hastalik icin nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa buda bir hastalik gerekirse omur boyu dikkat edilecek .bunu kabul edip yapmamiz ve dikkat etmemiz gereken ne varsa yapacagiz onlem alicagiz ve taktiri allaha birakacagiz.asi yaptirabilirsiniz.yok hicbir seye dikkat edemeyiz diyorsaniz oda sizin bileceginiz bisey
Virüs vücuda girdikten sonra aşı yapilmiyor.bagisiklik tutmak herzaman elimizde olsaydi burda kimsede sigil cikmazdi heralde kolay bisey değil.Her türlü hastalik icin bagisiklik sureklei yani omur boyi dikkat etmek gerek.duzenli ve sağlıklı beslenmek gerek ulsertif kolit ve cronh hastali seker kalp bunlar ve bunun yaninda kroniklesmis bircok hastalik icin nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa buda bir hastalik gerekirse omur boyu dikkat edilecek .bunu kabul edip yapmamiz ve dikkat etmemiz gereken ne varsa yapacagiz onlem alicagiz ve taktiri allaha birakacagiz.asi yaptirabilirsiniz.yok hicbir seye dikkat edemeyiz diyorsaniz oda sizin bileceginiz bisey
Virüs vücuttan atıldığını söyleyenler de var negatif olduktan sonra aşı olanlar da neye göre böyle diyorsun canım?Virüs vücuda girdikten sonra aşı yapilmiyor.bagisiklik tutmak herzaman elimizde olsaydi burda kimsede sigil cikmazdi heralde kolay bisey değil.
ozamn hic bagisiklik guclendirmeyin baska bir tedavisi yok ne yapmak lazim sizzceVirüs vücuda girdikten sonra aşı yapilmiyor.bagisiklik tutmak herzaman elimizde olsaydi burda kimsede sigil cikmazdi heralde kolay bisey değil.