Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

gercekten oyle bir psikolojiki.. kendimi caresiz hissediyorum.. ne yapacagimi bilmiyorum.. her 4-5 ay doktoru gitmekten biktim.. cocugumda yok.. kendimden nefret etmeyi basladim.. sanki hayat boyunca bu illetle ugrasacakmisim gibi
Kötü düşüncelere kapilmayin arkadaslar bagisiklik guclendirin.morelinizi iyi tutun aticagim diye düşünün

Perine bölgemde pembe renkli etler oluştu küçük küçük bunun nedeni ne olabilir

Bu durum 3 ayda ortaya çıkar mi 3 aydan beri ilişkiye giriyorum 3 ayın sonunda perine bölgemde pembe renkli etler oluştu

MOLLUSCUM diye bir hastalık varmış arkadaşlar bu hastalığa yakalanan oldumu

Denemedim canım ama düşünüyorum benim de siğilim vardı bugün tekrardan yaktırdım bu 6. Kez yaptırmam ne zaman geçecek bilmiyorum

Iyide ömür boyu bagisiklik nasıl güçlü tutucaz olmuyor iste
Her türlü hastalik icin bagisiklik sureklei yani omur boyi dikkat etmek gerek.duzenli ve sağlıklı beslenmek gerek ulsertif kolit ve cronh hastali seker kalp bunlar ve bunun yaninda kroniklesmis bircok hastalik icin nasil dikkat etmemiz gerekiyorsa buda bir hastalik gerekirse omur boyu dikkat edilecek .bunu kabul edip yapmamiz ve dikkat etmemiz gereken ne varsa yapacagiz onlem alicagiz ve taktiri allaha birakacagiz.asi yaptirabilirsiniz.yok hicbir seye dikkat edemeyiz diyorsaniz oda sizin bileceginiz bisey

bunun tiroidle bir alakasi var mi peki biliyor musunuz

Aşı yaptıran var mı aramızda?

Virüs vücuda girdikten sonra aşı yapilmiyor.bagisiklik tutmak herzaman elimizde olsaydi burda kimsede sigil cikmazdi heralde kolay bisey değil.

Virüs vücuda girdikten sonra aşı yapilmiyor.bagisiklik tutmak herzaman elimizde olsaydi burda kimsede sigil cikmazdi heralde kolay bisey değil.
Virüs vücuttan atıldığını söyleyenler de var negatif olduktan sonra aşı olanlar da neye göre böyle diyorsun canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…