Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kımse yazmıo nasıl gdıyor..ben esyaları babamın evıne tasıdım yarın duzeltıcez..hergun aglıyorum zor tutuyorum kendımı evlılgmn 1 cı ayında olana bak...sıgıllere hıc bakmadım cunku kanamam var haftaya yaktrcm

merhabalar siğillerini yaktıran bayanlar nerde ve hangi ücrete yaktırdınız devlet karşılıyormu bu işlemi?ve yaktırdıktan sonra yaralar kaç günde iyileşti denize falan girilirmiki yaktırdıktan sonra acaba?

merhaba öncelikle geçmiş olsun canım.ben özel dr yaktırma işlemini yaptırdım muaynanesinde 250 tl ye.siğillerin durumunu göre yada adetine göre fiyat belirleniyormuş.devlet karşılıyormu?işte onu bilmiyorum.10 gün önce yaktırdım daha yaralarım iğleşmedi.kremle tedavi oluyorum.bende dr sormuştum denize girebilirmiyim diye kremini bolca sürüp girip çıkabilirsin ama fazla kalmamamak şartıyla demişti.ama girmek istemiyorum tabii yaralarım iğleşmeden.sizede acil şifalar canım...

Merhaba, kulübe yeni üye oldum, bu konuda acemiyim, nette biraz araştırdıktan sonra size rastladım, derdime çare olabilecek arkadaşlar olabileceğini düşünüyorum. Şüphe ile gittiğim kadım doğum doktarı yok demesine rağmen ısrarla patoloji için lokal anestezi ile parça aldırdım ve pataloji sonucu olarak siğil olduğu çıktı, izmir şifa hst. yaptırdım, konuyla ilgili yaktırma işlemi yapılabileceğini söyledir, doktordan çok emin değilim, tedavi konusunda yön gösterici, bilgisi olan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum, Teşekkürler,...

Merhaba, kulübe yeni üye oldum, yeni yeni şeyler öğreniyorum, Nette araştırırken bu formu buldum, Bilgisi olan arkadaşlarla görüşmek istiyorum. Şüphelendiğim için kadın doğum dr. gittim, kendisinin bir problem yok herşey normal demesine rağmen ve patoloji için parça aldırdım ve sonuç siğil, tedavi için yakma işlemini söyledi, ancak bu konuda başka tedavi yöntemi varmı, iz bırakırmı, ve en önemlisi kime yaptırabilirim, konusunda bilgisi olan bir hastane ve doktor önesi olan varmı, yardımlarını bekliyorum, Teşekkür ederim.

arkadasim yeliz84 diye bir arkadasimiz var
onda hem riskli tip hem de sigil var
ona dayanarak soyledim uydurmuyorum herhalde
baska kisiler de var hem hem sigili olup hem de riskli tip tasiyan
sigil varsa zararsiz nasil dersiniz bu durumda
ayrica ben bunu doktora da sordum

ailenizin jinekolog olmasi bu gercekleri degistirmez
uzgunum

canım en guzeli yaktirmak, korkulacak bisey degil, izler bisure sonra geciyor
cok ilerlemeden yaktir derim
bir de dondurma islemi varmis ama onu ben hic bilmiyorum doktorun karar verir

ozelde cok pahalı ama unv hastanesine gidebilirsin
ben oyle yaptım
denize girme konusunu doktoruna sorarsın canım

arkadaşlar günaydın merhaba ben c.tesi günü yaktırdım ama anlamadığım şuan 5 tane dikişim var sizde bölyle birşey oldu mu

Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun diyorum. Geçecek bir hastalığımız var çok şükür. Sıkmayın canınızı olur mu?

Arkadaşlar kolposkopik inceleme istemişlerdi bende biliyorsunu. Az önce geldim hastaneden. Çoookkk şükürler olsun Rabbime temiz çıktı. 6 ayda bir smear testi yaptır bir kaç sene ve senede bir kere de hpv dna testi. Öylesine sevindim ki anlatamam size. İçim tam olarak şimdi rahatladı.

Hepinize tekrar çok geçmiş olsun diyorum. Öpüldünüz....

canım çook sevindim geçmiş olsun... inş. hpv negatif günler görmemiz dileğiyle... a.s.

gecmis olsun sevindim
sigil yokken hpv dna testi nasıl yapılıyor ?

yeni sigil ne kadar sure cikmazsa yenmis sayılırız ? bilen var mı, 1 ay yeterli mi?

Teşekkür ederim arkadaşlar.
Siğil yokken hpv dna testi, aynen smear örneği alınır gibi, vajinadan fırça ile sürüntü yöntemi ile alınıyor.

çok yoktu zaten 1 tane vardı ama ayıldığımda dikişlerin var dediler acaba siğil değil miydi :dilcikar: başına böyle bişi gelen var mı

Teşekkür ederim Sade Kahve, Herkese Merhaba, Ben izmirde yaşıyorum, siğil tedavisi ile ilgili yol gösterici bilgiye ihtiyacım var, şifa hst gittim memnun kalmadım, çünkü kendimde bir değişik olduğunu söylediğim halde bayan doktor normal olduğnu söyledi, ısrarımla patoloji için parça aldırdım. Tedavi için İzmirde bir yer ve doktor ismi söylermisiniz. Ayrıca paylaşımlarınızı okudum, çok hoşuma gitti,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…