KIZLAR BEN DE 1 SENE KADAR HPV TEDAVİSİ GÖRDÜM,AŞIMI OLDUM VE KURTULDUM 10 AYDIR YOK AMA ZAMAN ZAMAN EŞİMDE ÇIKIYOR VE YAKTIRIYOR VEYA EVDE İLAÇ UYGULUYORUZ.ANCAK MERAK ETTİĞİM ŞU BENDE 10 AY GİBİ BİR SÜREDİR YOKKEN EŞİMDE SİĞİL OLMASI BENDE DE KESİN TEKRAR SİĞİL ÇIKMASI ANLAMINA MI GELİYOR?YOKSA BENDE ZATEN ARTIK BU VİRÜS OLDUĞUNDAN KENDİME DİKKAT ETMEDİĞİMDE VS. Mİ ÇIKAR?NOLUR BİLENLER FİKRİ OLANLAR YAZSIN ÇÜNKÜ ÇOK ÇOK ÇOK ÖNEMLİ BİR KONU..ÇOCUĞUM OLMADIĞI İÇİN KLOMEN KULLANIYORUM VE CUMARTESİ GÜNÜ EŞİMLE BİRLİKTE OLMAK ZORUNDAYIM VE ONDA ŞU ANDA BÜYÜKÇE BİR SİĞİL VAR..İLAÇ SÜRSEK YADA YAKTIRSAK 5 GÜNDE GEÇMEZ..NAPICAM BEN YAA?EVLENDİĞİMDEN BERİ BİTMEİ DERTLER..HPV,PKO..NE BU YAA USANDIMMMMMMsenağlama
Aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz ve çok geçmiş olsun diyorum. Geçecek bir hastalığımız var çok şükür. Sıkmayın canınızı olur mu?
Arkadaşlar kolposkopik inceleme istemişlerdi bende biliyorsunu. Az önce geldim hastaneden. Çoookkk şükürler olsun Rabbime temiz çıktı. 6 ayda bir smear testi yaptır bir kaç sene ve senede bir kere de hpv dna testi. Öylesine sevindim ki anlatamam size. İçim tam olarak şimdi rahatladı.
Hepinize tekrar çok geçmiş olsun diyorum. Öpüldünüz....
canım çok çok sevindim... hayatının sonuna kadar sağlık sorunu yaşamazsın inşallah... Darısı başımıza...a.s.
bende de çıktı siğil arkadaşlar çok moralim bozuk
canım hoşgeldin geçmiş olsun öncelikle ve sanırım geçmiş zaten. Tedavini gördün ve siğillerin geçti. Aşınıda oldun. 10 aydır sende siğil yok. Benim düşüncem şu (dediğim gibi sadece benim düşüncem bunu birde doktora sormanda fayda var tatlım).
Bir şekilde bu virüsü kapmışsın ve tedavi olmuşsun. Aşını olmuşsun. Aşının bazı doktorlara göre siğiller üstünde de etkisi var engelleyebiliyor lezyon çıkmasını. Sende bu yüzden çıkmıyor olabilir. Eşinde siğil çıkıyor, eşinde siğil varken sana bulaşma ihtimali çok yüksek deniyor. Ama bu linkte ilk başlarda bir bayan vardı. Onunda eşinde siğiller çıkıyor ve yaktırıyordu sürekli. Ama bayan aşılı olduğu için bayanda hiç siğil çıkmıyordu. Ama yinede tedirgindi. Senin durumunda bu sanırım. Her ne olursa olsun siğilleriniz geçse de bağışıklığınızı düşürmemeye çalışın derim ben abartmadan. Düzenli beslenme düzenli uyku ve yapabildiğiniz düzeyde sporla sağlıklı yaşayın. Doktorla görüştünüz mü ne diyor? Bebek için uğraştığınızı da söyleyin. Sanırım size en iyi bilgiyi doktorunuz verecek. Kalın sağlıcakla sevgiler...
bende dün dr. a gittim,baktı daha çok küçük dedi kesin hpv diyemem dedi simir yaptı. 5 gün sonra sonucu çıkacak ama dr. beni pek tatmin etmedi,şimdilik bişe yapmaya gerek yok dedi,1 ay geçsin bi bekleyelim biraz belirginleşsin falan dedi sonra istersen alırız patolojiye göndeririz,istersen yakarız dedi... bana başından savmaya çalışıyo gibi geldi... ne yapmalıyım anlayamadım
ama bana 1 ay bekleyelim dedi o beni endişelendirdi biraz çnk yayılıyocanınızı hic sıkmayın arkadaslar
geciyor zamanla
allah daha kotu dert vermesin
stres yapınca cıktıkca cıkıyor