- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Canim bilgilerin bizim icin onemli gercekten bende kafaya takmiyorum kac doktora danistim korkucak bişey yok dediler bende sigil yok ama testle ogrendim.yaza dogru asi olmayi düşünüyorum. Yani henuz kararda vermis degilim ama tedbir almak en dogrusu sanirim.inss bunu hep birlikte atlatirjz son zamanlarda stresli bi durimmu yaşadın.yoksa bagisiklik guclendirmeyi mi biraktin. Ikiside birbiriyle alakali tabi ama stres yapmak en kötüsüHanımlar yeni teşhis alanlara sesleniyorum: KORKMAYIN! AĞLAMAYIN! STRESE GİRMEYİN! Ben bu süreçlerden geçtim hemde aşırı yıpratarak kendimi... Ama bakın 3 yıl olmuş... Bunalıma girerek onları daha da tetiklersiniz başkada hicbir işe yaramaz. Üzülmemeye bakın hpvdaşlarım. Gülün, pozitif olun. Ben Gardasil aşımıda tamamladım 2017de. Aşıyı olma kararım 1 yıl sürmüştü olumlu ve olumsuz görüşler yarı yarıya doktorlarda... Ama gözümü kararttım oldum. Sisi vardı benim dönemimde çok bilgilidir onunla hareket ettim diyebilirim. İçeride neler olduğuna dair tek bir fikrim yok zira baktıramıyorum. Umarım bir şey yoktur. Sisi çok derdi bakire kişilerde bugüne kadar hpv kaynaklı kanser hiç rastlanmamış diye...
Canim bilgilerin bizim icin onemli gercekten bende kafaya takmiyorum kac doktora danistim korkucak bişey yok dediler bende sigil yok ama testle ogrendim.yaza dogru asi olmayi düşünüyorum. Yani henuz kararda vermis degilim ama tedbir almak en dogrusu sanirim.inss bunu hep birlikte atlatirjz son zamanlarda stresli bi durimmu yaşadın.yoksa bagisiklik guclendirmeyi mi biraktin. Ikiside birbiriyle alakali tabi ama stres yapmak en kötüsü
Dogru canim aynen stres cok kotu tetikliyor zaten uzun sureye gerek yok bir gunde bile kotu olumsuz bir sey bagisiklik sistemini cokertiyor.malesef ben sigara kullaniyorum ama bikac ay icinde birakmayi düşünüyorum.aurica bagisiklik baskilayan ilaclar kullanıyorum. 5 ay sonra birakma durumum olabilir o zamn sigarayı hepsini birden birakacagim.ins kismet olursa.Merhaba canım çok geçmiş olsun. Ben son 1 yıldır hap olayını bıraktım. Aklınıza gelebilecek çok çeşit vitamin takviye kullandım. Ama belirtmeliyim ki ben AHCC miydi neydi onu kullanmadım. Aldara kullanmadım. Sadece 1 kez kriyoterapi uygulandı. Son 1 yılda düzensiz beslendim ve sporu bıraktım doğrudur hatta 8 kilo aldım. Ama yoktu bir şeyim... Ne olduysa 1 hafta içinde oldu. 3 günlük uykusuzluk ve üzüntü depresiflesme büyük bir atışma sinirli ruh hali pırtlattı meretleri AMAN HA BÖYLE OLMAYIN!Ayrıca benim sigara ve alkol olayım hiç olmadı. KESİNLİKLE BIRAKIN.
Sagol canim biliyorum.3 senedir birakmistim 5 aydir tekrar basladim.ben beynimde bititririm canim.bikere karar verdigim zamn iradeliyim ama o karar icin biraz zamana ihtiyacim var eninde sonunda birakacagim.bagirsaklar hasta ulseratif kolitim ve sigara bagisiklik bastirdigi icin ona iyi geliyor.kolonoskopi olucam 5 ay sonra ama ondan once birakacagim inss.esimde birakmiyor o birakmam diyor.artık ben nmkendimi düşünüp bitirecegim beyindeR ruzgareseri canım belki biliyorsundur ALO 171 ara. (sigarayı bırakma hattı) Onlar senin hikayeni dinleyip, soru soracak ne kadar tükettiğin, neden başladığın vs vs... Bağlı olduğunuz sağlık ocağından randevu alacaksınız dicek. Veya en yakın randevu tarihi verecek hastaneye yönlendirecek. Orada da hikayeni anlatıyorsun bağımlı olduğunu anlatıyorsun, bırakma girişimlerinin başarısızlıkla sonuçlandığını vs... Doktor evet senin ilaç kullanman gerekiyor kanısına varırsa sana piyasada pahalı olan ilacı ücretsiz yazıyor... Belki biliyorsundur bilmiyorum bilmeyen kişilerde olabilir inşallah yararım dokunur.
Siz negatif almadınız sanırım.. virüsün vücutta uzun kalmaması gerekiyor hpv dna yaptırdınız mi ? Negatif alıp pozitife dönmesi pek olası değildir çünküMerhabalar hanımlar, ben de eskilerdenim. Bekarım ve cinsellik yaşamıyorum. 3 yıl önce teşhis almıştım. Uzuuuun zamandir yoklamiyordu meret maalesef yine çıktı genital bölgede çıkışının sebebi üzüntülü günlerden geçiyordum taaak geldiler. Bu virüs hep sizinle sadece çıkmak için zaman kolluyor yani strese girin üzülün ağlayın hoooop burdayım diyor(((
Yok canim etkilemez sadece 3 gun cinsel iliski yasak.hayirli haberler alirsin insKızlar yarın kontrolüm var dr a gidicem diye dus aldım vajinami sadece suyla Yikadim ama içim rahat etmedi smear sonucumu etkiler mi ya
Tatlimmm ınsallah korkuyorum vallaYok canim etkilemez sadece 3 gun cinsel iliski yasak.hayirli haberler alirsin ins
Korkacak bisey yok canim tahminim temiz cikar onemli olan hpv testi negatif cikmasi ki zaten cok uzjn sure olmadi sanada bulasali en az 1 sene gecmesi lazim 2 yada 3 senede atılıyor biliyorsunTatlimmm ınsallah korkuyorum valla
Canım 1 buçuk sene oldu bulasali ilk iliskimi yasayali 1bucuk sene oldu.. umarım bişey yoktur ya of ofKorkacak bisey yok canim tahminim temiz cikar onemli olan hpv testi negatif cikmasi ki zaten cok uzjn sure olmadi sanada bulasali en az 1 sene gecmesi lazim 2 yada 3 senede atılıyor biliyorsun
Canım bende tip testi yaptırmadım henüz. Teşekkür ederim ıns iyi gelir sonucum.. sen ahcc falan kullandın mi maksimum 3 yilda atiyorsun virüsübeyazprensess Merhaba canım kontrolün iyi geçer inşallah. Ben daha hangi tipi taşıdığımı bile bilmiyorum ne yazık ki... Bakireyim bu yüzden smear ve hpv dna tipleme testi yaptıramadım maalesef. Ama siğilim çıkıyorsa 6 veya 11 zaten cepte. Önemli olan yüksek riskli taşıyor muyum bakalım? Bunuda önümüzdeki zaman gösterecek.
Canım valla kocamı bosuycam bende az kaldı adamı göresi gözüm yok hastalık bulaştırdı diyebeyazprensess bence sen şanslısın baktırabiliyorsun. Ben kaç doktora gittim sen önce cinsellik yaşa öyle gel bakarız diyen oldu evlendikten sonra gel diyen oldu... ve koskoca 3 yıl gecti ilk siğil belirtisinden sonra... Taşıyıcılık yani kuluçka sürem kimbilir ne kadar? Ve ben hala panik değilim :))) AHCC kullanmadım canım. Bünyeden bünyeye değişen bir şey virüs temizleme durumu bence. Ben de bu sürece başlarken 2 senemi iyi değerlendirdim bağışıklık için hatta gardasil bile oldum vs. ama 3. yılımı doldurduğum şu günlerde siğil çıkardım aynı yerde...
Peki 3 sene once diyorsunuz demekki atlatmamissiniz.beyazprensess Merhaba canım kontrolün iyi geçer inşallah. Ben daha hangi tipi taşıdığımı bile bilmiyorum ne yazık ki... Bakireyim bu yüzden smear ve hpv dna tipleme testi yaptıramadım maalesef. Ama siğilim çıkıyorsa 6 veya 11 zaten cepte. Önemli olan yüksek riskli taşıyor muyum bakalım? Bunuda önümüzdeki zaman gösterecek.
Inss iyi cikacak iyi dusun iyi olsunCanım 1 buçuk sene oldu bulasali ilk iliskimi yasayali 1bucuk sene oldu.. umarım bişey yoktur ya of of