- 23 Mayıs 2018
- 203
- 46
- 38
Canim ben cok kotu hissediyorum.meme basinin etrafinda parca parca koyulasmalar var.alacali yani.tamamen kararmadi.bazi yerler siyah bazilari acik kahve.tedirgin oldum.o koyu yerler de sanki kabuk baglamis ceksem kopacakmis gibi.acaba sigil mi cikiyor hpv olabilir mi?vajinamda sigil yok bildiğim kadariyla ama bazi sigiller gozle gorulmeyecek kadar kucuk oluyormus.ya onlardan varsa bebegimi nasil emzirecem.cildiyeye mi gitsem onalr anlar mi meme etrafindakilerin sigil olup olmadigini?Okyanus bak hamılelıkte goguste cok degısımler oluyor etrafı kararıyor ve etrafında sıvılce gıbı kabartılar cıkıyor bunlar normal bendede var ama benım gogus ucumda ayrıyeten bır et barcası var bunu sıgıle benzetıyroum ben
Ay inşallah canımmInsallah bırdaha cıkmaz cnm
Canim bu aldara kreme ne kadar fiyat farkı ödedin?Hemen propolis alıcam beeo marka buldum migroslarda varmış çörek otu yiyorum evvelki gün aldara sürdüm dün gece de sirke sürdüm bi tane sigili göremedim yerinde ikisi birara fayda ediyor sanırım :) ay çok mutluyum ya
kondilom hpv canm benim bildigim amaYok canım eskiden yoktu. Şimdi hatırladım doktorun ne dediğini. Kandilom dedi bana.o hpv değil dimi? Yoksa aynı şey mi?
168 lira ödedim canımCanim bu aldara kreme ne kadar fiyat farkı ödedin?
Kadın dogumcuda anlıyor ıcın rahat etsın cıkdıyeyede gıt madem canm bence hamılelıkte normal ama cnm gıt bı sen doktoraCanim ben cok kotu hissediyorum.meme basinin etrafinda parca parca koyulasmalar var.alacali yani.tamamen kararmadi.bazi yerler siyah bazilari acik kahve.tedirgin oldum.o koyu yerler de sanki kabuk baglamis ceksem kopacakmis gibi.acaba sigil mi cikiyor hpv olabilir mi?vajinamda sigil yok bildiğim kadariyla ama bazi sigiller gozle gorulmeyecek kadar kucuk oluyormus.ya onlardan varsa bebegimi nasil emzirecem.cildiyeye mi gitsem onalr anlar mi meme etrafindakilerin sigil olup olmadigini?
Evet hpv kaynaklı sıgıl olusumuna kondılom denılıyorkondilom hpv canm benim bildigim ama
bu sağlık karnesi karşılamıyordu..168 lira ödedim canım
cildiye anliyor benim kadin dogumcum cildiyeye gondermisti fikir danismak icin.Canim ben cok kotu hissediyorum.meme basinin etrafinda parca parca koyulasmalar var.alacali yani.tamamen kararmadi.bazi yerler siyah bazilari acik kahve.tedirgin oldum.o koyu yerler de sanki kabuk baglamis ceksem kopacakmis gibi.acaba sigil mi cikiyor hpv olabilir mi?vajinamda sigil yok bildiğim kadariyla ama bazi sigiller gozle gorulmeyecek kadar kucuk oluyormus.ya onlardan varsa bebegimi nasil emzirecem.cildiyeye mi gitsem onalr anlar mi meme etrafindakilerin sigil olup olmadigini?
Yok gülüm çatır çatır verdim parayı az kaldı sağlık bakanina seslencem bu bi güzellik kremi mi niye sgk karşılamıyor ?bu sağlık karnesi karşılamıyordu..
Tamam canım teşekkürlerkondilom hpv canm benim bildigim ama
Doğru canım com para yaniYok gülüm çatır çatır verdim parayı az kaldı sağlık bakanina seslencem bu bi güzellik kremi mi niye sgk karşılamıyor ?
Kondilom var bende de doktor öyle dedi bende hpv virüsü mü taşıyorumEvet hpv kaynaklı sıgıl olusumuna kondılom denılıyor
Bu kremi bende kullanıyorum ama her duştan sonra aşırı yanma batma yaşamaya başladım çok canım yanıyor168 lira ödedim canım
Kondilom var bende de doktor öyle dedi bende hpv virüsü mü taşıyorum
Canım bende öyle olmadı belki tenin hassas olabilirBu kremi bende kullanıyorum ama her duştan sonra aşırı yanma batma yaşamaya başladım çok canım yanıyor
Herkeste farkli etki gosterebilir yapinizla alakaliBu kremi bende kullanıyorum ama her duştan sonra aşırı yanma batma yaşamaya başladım çok canım yanıyor
Ya inanmiyorum ya 1 2 senede atilacagini soyluyorlar yani sizde gectimisti aimdi tekrarmi nüksetti?sigilmi cikti tekrar testmi yaptirdinizMerhabalar hanımlar, ben de eskilerdenim. Bekarım ve cinsellik yaşamıyorum. 3 yıl önce teşhis almıştım. Uzuuuun zamandir yoklamiyordu meret maalesef yine çıktı genital bölgede çıkışının sebebi üzüntülü günlerden geçiyordum taaak geldiler. Bu virüs hep sizinle sadece çıkmak için zaman kolluyor yani strese girin üzülün ağlayın hoooop burdayım diyor(((
Ya inanmiyorum ya 1 2 senede atilacagini soyluyorlar yani sizde gectimisti aimdi tekrarmi nüksetti?sigilmi cikti tekrar testmi yaptirdiniz