evet hpv test sonucum negatif geldi.Şuan bitti yani
Çok sevindim darısı hepimizin başına inşallahevet hpv test sonucum negatif geldi.
Merhaba.cevabiniz icin cok tesekkur ederim.gorunurde sigil yok bende de olmadi sigil ama hani yuksek riskli kanser yapan tipler sigil yapmiyormus ya iste onlardan birbirimize bulastirip durur muyuz diye korkuyorumesşinde siğil yoksa sana bulastırması düşük ihtimal. ama senin ona bulaştırma olasılığın bu sürecte korunarak ılışkı yasamanızı tavsiye ederim. bende de bozulmalar baslamıstı dr bana flora duzenleyen fıtıl verdı kullandım. korunduk 2 ayda bır smear ile duruma baktık buarada coriolus mrl kullandım ve sonuc hpv temizlendi . son yapılan hpv testim negatif geldi.
Dua et et canim geçicek bu gunler insR ruzgareseri canım haklisin ama korkuyorum elimde değil evliliğim bitme noktasına geldiaklımı toparlayamıyorum kimseye de anlatamıyorum
Canim sen once tiplemesini ogren bende de sigil yapmayan yuksek risk olan var ama dukkat edin bağışıklık guclendirin en gec 6 ay bir kontrole gidin bisey olmaz inş atariz.Merhaba.cevabiniz icin cok tesekkur ederim.gorunurde sigil yok bende de olmadi sigil ama hani yuksek riskli kanser yapan tipler sigil yapmiyormus ya iste onlardan birbirimize bulastirip durur muyuz diye korkuyorum
Bu surecte esinizle cinsellik yasiyor musunuCanim sen once tiplemesini ogren bende de sigil yapmayan yuksek risk olan var ama dukkat edin bağışıklık guclendirin en gec 6 ay bir kontrole gidin bisey olmaz inş atariz.
EvetBu surecte esinizle cinsellik yasiyor musunu
Kızlar ya ben hpv testi yaptırdım pozitif geldi ama gardasil in koruyuculugu olan hpv 16 ve 18 yani kansere dönüstürenler yok digerlerinden kapmısıö biraz ama herhangi bi lezyon yok bi sorun yok smeer testide temiz geldi doktor yılda 1 smeer vermeye devam et sorun yok falan dedi ama sizce genede aşı vurulsam mı ?
Canim dedigim gibi sonuckar dahada kötü olabilir.yapma gercekten yazık. Bir virus icin bunları yapmana gerek yok adam kalp krizide gecirebilirdiR ruzgareseri Canım çok moralim bozuk eşimin üzerine çok gittim aylardır en son eşimle dün gece çok kötü tartıştık esim kalp spazmi geçirdi hastaneye kaldirdiküzerine çok gittim artık beni öldür kurtul diyor çok vicdan azabı cekiyorum
Canım artık bişey demem aslaCanim dedigim gibi sonuckar dahada kötü olabilir.yapma gercekten yazık. Bir virus icin bunları yapmana gerek yok adam kalp krizide gecirebilirdiozamn ne yapacaktin bir ömür o vijdan azabiylami yasayacaktin.esin tedavi icin sana destek olacaktir birbirinize sıkı sarilin ve atlatin bu sureci simdi nasil durumu?
Bilemez ki o sana bu kötülüğü yapmak Emin’im ki istememiştir evlilikte iyi günde kötü günde diye verilen bir söz var bence herşeyi unut eşine dön beraber tedavisine bakınCanım artık bişey demem asladün gece tartıştık esim gitti sonra gece fenalaştı kalbim tuttu ceneme kadar ağrı vuruyor diye zaten ara ara oluyordu stres yapınca en son götürdük acile meğer kalp spazmi geçirmiş şuan iyi ama dr stres ve üzüntü yok dedi esim beni öldür de artık kurtul nefretin öfken beni öldürecek diyor çok kötü oldum ağladım hala beni düşünüp ağlama iyiyim diyor artık üstüne gitmiycem kavga yada sorun çıkarmicam karar verdim
Kesinlikle doğru karar vermişsin .birlikten kuvvet dogar daha fazla esinide kendinide uzme biraz akisina birak .gerekirse psikiyatri yardimi al.asinida olursan hic korkma birak o gidecek ama sen izjn vermiyorsun zamn tani birazCanım artık bişey demem asladün gece tartıştık esim gitti sonra gece fenalaştı kalbim tuttu ceneme kadar ağrı vuruyor diye zaten ara ara oluyordu stres yapınca en son götürdük acile meğer kalp spazmi geçirmiş şuan iyi ama dr stres ve üzüntü yok dedi esim beni öldür de artık kurtul nefretin öfken beni öldürecek diyor çok kötü oldum ağladım hala beni düşünüp ağlama iyiyim diyor artık üstüne gitmiycem kavga yada sorun çıkarmicam karar verdim
Peki prezervatifle korunuyor musunuz canim biz korunmuyoruz.
Hayir canim korunmuyorum.yani opusmekten yada baska temas halinde yine bulasabiliyor diyorlar bende kendi haline biraktim.yaza dogru asilarimida yaptiracagim.inss zamnla kurtulacağızPeki prezervatifle korunuyor musunuz canim biz korunmuyoruz.
Çok sağol canım bu forumda en büyük destekcim sensin pozitif dusuncelerin bana moral oluyor artık bırakacağım esim bugün destek almaya başladı ilaç kullanacak bende gidecem ıkimizde kötüyüz umarım iyi oluruzKesinlikle doğru karar vermişsin .birlikten kuvvet dogar daha fazla esinide kendinide uzme biraz akisina birak .gerekirse psikiyatri yardimi al.asinida olursan hic korkma birak o gidecek ama sen izjn vermiyorsun zamn tani biraz