Ben Azerbaycanlıyım. Bende eskiden herpes virüsü olmuştu. Ama doktor hpv söylemişti galiba. Doktor hem çok çabuk konuşuyodu (doktorların dilinde) hem de tam 6 saat doktoru beklediğimiz için kafamız yanmıştı artık. Ben aslında çocuk için gitmiştim. 4 yıllık evliym ama daha çocuğumuz yok. Sebebi anlaşılamayan interfilite tanısını koydum. Yani ikinizde de sorun yok dedi. tüp bebek yaptırın dedi. Ben aşılama istiyorum dedim ama burun kıvırdı. Aşılama yaptırıcam inşAllah ilk önceHerpes uçuk virüsüdür ikisi farklı yalnız karıştıyorsunuz sanırım.. smear testiniz mi temiz çıkmıştı hpv testiniz mi ?
Gidicem bidaha doktora canım. Bendekiler küçük et parçaları gibi. Tam vagina ağzında. 1-2 tane falan. O ne oluyor senceCanim internette bilgi kirliliği var doktorlar öyle söylüyor çok kişi farkında olmadan atıyor bile biz bilinçlendik.bagisiklik guclendir
et parcaları hpv oluyor cnm daha bılgılı bır doktora gıtGidicem bidaha doktora canım. Bendekiler küçük et parçaları gibi. Tam vagina ağzında. 1-2 tane falan. O ne oluyor sence
Gerçekten mi?et parcaları hpv oluyor cnm daha bılgılı bır doktora gıt
Tebrikler canım. İnşAllah biz de kurtuluruz. Dua et bizim için deAyyyy mutluluktan sırıtıp duruyorum yere göğe sigamadim kızlar aldara kremi dum gece ikinci kez sürdüm surmedigimz amanda da sirkeli pamuk koymuştum sigil olan yere kızlar sabah bi baktım sigil falan yok ay ne mutluyum
Ayy ediyorum etmez miyim hepinize sağlık şifa versin Rabbim içinde bana da versin inşallah kızlarTebrikler canım. İnşAllah biz de kurtuluruz. Dua et bizim için de
AMİİİİİNAyy ediyorum etmez miyim hepinize sağlık şifa versin Rabbim içinde bana da versin inşallah kızlar
Ya gerçekten kafamıza taş düşse hpv diyecek olduk:) sevindim adınızaSlm arkadaslar ben sımdı doktordan geldım agzıımdakı yaranın hpvyle alakası yokmus ztn o yara yapmazmıs o yanak ıcımdekı kabarcıklara korkulcak bırsey degıl dedı ben cok ısrar edınce kafana takma bunları eger buyume yada cogalma yaparsa gel ornek alıp patalojıye gonderelım dedı bırde gogus ucumdakı yag bezesıymıs sıgıl degıl dedı ama kafamda herseyı hpv olarak dusundugum ıcın bu cvplar benı tatmın etmedı acıkcası
Sırke koydugun yerde beyazlama oldu cnmAyyyy mutluluktan sırıtıp duruyorum yere göğe sigamadim kızlar aldara kremi dum gece ikinci kez sürdüm surmedigimz amanda da sirkeli pamuk koymuştum sigil olan yere kızlar sabah bi baktım sigil falan yok ay ne mutluyum
kizlik zari artigi da olabilirGidicem bidaha doktora canım. Bendekiler küçük et parçaları gibi. Tam vagina ağzında. 1-2 tane falan. O ne oluyor sence
tipleme yapildi mi sana canmAyy ediyorum etmez miyim hepinize sağlık şifa versin Rabbim içinde bana da versin inşallah kızlar
gecmis olsun canim. Gozun aydin evladin icin telaslaniyordun bak degilmis cok sevindim..Sırke koydugun yerde beyazlama oldu cnm
Yok canım eskiden yoktu. Şimdi hatırladım doktorun ne dediğini. Kandilom dedi bana.o hpv değil dimi? Yoksa aynı şey mi?kizlik zari artigi da olabilir
Beyazlama olur mu diye iyice baktım ama olmadı canım tenimin rengi aynıydıSırke koydugun yerde beyazlama oldu cnm
Ben geçen geçen hafta gitmiştim hastaneye doktor o zaman test yaptı o da haftaya çıkacak aldara krem vermişti daha evvelki gün sürdüm bir de dün gece sürdüm sigil yok şu an ay inşallah birdaha da çıkmaztipleme yapildi mi sana canm
Ama bir haftadır bağışıklık sistemim için Allah ne verdiyse yükledim vücuduma bi pantolon kaldı onu da alcam :))Ben geçen geçen hafta gitmiştim hastaneye doktor o zaman test yaptı o da haftaya çıkacak aldara krem vermişti daha evvelki gün sürdüm bir de dün gece sürdüm sigil yok şu an ay inşallah birdaha da çıkmaz
Ama bir haftadır bağışıklık sistemim için Allah ne verdiyse yükledim vücuduma bi propolis kaldı onu da alcam :))
Insallah bırdaha cıkmaz cnmAma bir haftadır bağışıklık sistemim için Allah ne verdiyse yükledim vücuduma bi pantolon kaldı onu da alcam :))