Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Can
beyazprensess beyazprensess sorma canım sorma ben hatırladıkca tiksiniyorum. Kendimede öfkeleniyorum o yüzden o yıllara o aptallığa o cahilliğe geri dönmüyorum. :KK43: tek bir kere yapılan anlık bir hata benden 3 yılımı aldı ve almaya devam edecekte... Benim tek umudum hangi zaman olur bilemiyorum onu ama tek umudum yüksek risk taşımıyorsun demesi doktorun. He olaki dedi çare yok mu elbette var. Ben psikolojik olarak zayıf biriyim her duyduğuma yıkılıyorum atlatmam zaman alıyor..
Canim sigil olanlar yuksek tipli degil ama yinede sigilden ornek alip patolojiye yollamiyorlarmi?ayrica sikma canini bilmiyorda olabilirdik en azindan bilincindeyiz

beyazprensess beyazprensess sorma canım sorma ben hatırladıkca tiksiniyorum. Kendimede öfkeleniyorum o yüzden o yıllara o aptallığa o cahilliğe geri dönmüyorum. :KK43: tek bir kere yapılan anlık bir hata benden 3 yılımı aldı ve almaya devam edecekte... Benim tek umudum hangi zaman olur bilemiyorum onu ama tek umudum yüksek risk taşımıyorsun demesi doktorun. He olaki dedi çare yok mu elbette var. Ben psikolojik olarak zayıf biriyim her duyduğuma yıkılıyorum atlatmam zaman alıyor..
Bende senden farksizim inan ki zaten yıllarca anksiyete ile mücadele ettim bide bu tuz biber oldu kendimi zor topluyorum yinede halimize çok şükür rabbim beterinden korusun...

beyazprensess beyazprensess canım youtube da Neslican Tay adlı hesaptaki videosunu bi' izlemeni öneririm. Kızcağız resmen bana güç verdi. 20 yaşında ve 3. kanser nüksetmesi... Halimize var ya BİN ŞÜKÜR. Rabbim onada şifalar versin bizlerden çok çok daha sağlıklı olsun... Bazen sızlanmaya hiç hakkım yok diyorum...

beyazprensess beyazprensess canım youtube da Neslican Tay adlı hesaptaki videosunu bi' izlemeni öneririm. Kızcağız resmen bana güç verdi. 20 yaşında ve 3. kanser nüksetmesi... Halimize var ya BİN ŞÜKÜR. Rabbim onada şifalar versin bizlerden çok çok daha sağlıklı olsun... Bazen sızlanmaya hiç hakkım yok diyorum...
Ah canım izlemez miyim... her gece dua ediyorum rabbim yardımcısı olsun o yasamayı çok hakediyor.. halimize bin şükür haklisin

Gittim tatlım smear verdim dr bişey çıkmaz ıns korkma dedi.. akintim mantardan mis ağrımda yumurtlama ağrısıymış, umarım temiz çıkar:) unutmayıp sorduğun için teşekkür ederim çok incesin :KK36: R ruzgareseri :KK37:
Rica ederim canim inss bisey cikmayacak.bendede akinti ve koku oluyor ama mantar akintisi degil.hafta ici fitil aldiracagim ins iyi gelir.bide probiyotik fitil killaniyorim.vajina ph bozulmus sanirim bi turlu atlatamiyorum

Instagramda bir hesap var adını yazmak sorun olur belki ama vajinal buhar banyosu öneriyor.g......o....luna diye tabi bitkisel karışımları kendi satıyor.Deneyen oldu mu.Mantara regl sancısına hpvye yumurta üretimine vs çare olduğunu iddia ediyor. 4 ya da beş çeşit bitkisel karışım.Duyan uygulayan varsa paylaşalım burdan kendisi çokta iddialı.Ben mantar sorunum için araştırıyorum belki kullanan para tuzagımıdır yoksa işe yarıyormu bir bilen olur.

Rica ederim canim inss bisey cikmayacak.bendede akinti ve koku oluyor ama mantar akintisi degil.hafta ici fitil aldiracagim ins iyi gelir.bide probiyotik fitil killaniyorim.vajina ph bozulmus sanirim bi turlu atlatamiyorum
Canım banada fitil ve flora düzenleyici yazdi.. ilişki yasayan kadınların nerdeyse hepsinde oluyor dedi dr akıntı.. ınsallah şifa bulup atlatırız

Kızlar utanarak yazıyorum esim bu gece ilişki yaşamak istedi 4bucuk ay oldu yaşamıyoruz. Çünkü bu bi tramva oldu bende ve sürekli onu suçluyorum ilişkiden ve esimden çok sogudum elimde değil:KK43: kavga çıktı ona çok ağır konuştum onun yüzünden hasta olmak istemediğimi söyledim. Ben canımla uğraşırken nasıl hala ilişki düşünebilir ya sinirden deliriyorum.. bu kadar dusuncesiz ve bencil olabilir mi bi insan.. git tedavi ol negatif alana kadar elini bile surmiyceksin dedim gitti yattı salona.. ne yapacağım bilmiyorum eşimden ayrılmalı miyim bilmiyorum böyle nasıl olacak onu da bilmiyorum kafam çok karışık üzgün ve mutsuzum:KK43: hpv tramvasini atlatamıyorum eşimi suçlu görüyorum ve ondan bana tekrar bulaşması konusu beni çok korkutuyor allah yardım etsin bana :KK43:

Ya canim ne yaapiyorsun sen yazıktır adama tamam onlar bize bulastirdi ama gecmise takilip kalma yarin onu bosarsan hicmi bidaha evlenmiyecek yada hayatina bir erkek almiyacaksin.belki dahada kotusu gelir basina;(lutfen boyle dusunme asini ol ve hayatina devam et.kocacani suclama artik olan olmus sogutma kendinide.atsan dahi vucudun tekrar kabul etmeyebilir ki öylede diyorlar doktorlar. Mutluluguna bak hayati doya doya yasa daha baharindasin .onu düşünüp kendini bitirim derken belki allah daha kötüsünü verir bide bu yandan bak. Sirkelen ve bu dusjnceyi at artik ben buraya sizlere takilmasam cok aklima almiyorum inan burda aklkma geliryor sirf gelismelerden haberdar olmak icin. Sende oyle düşün

Arkadaslar bisey sorucam.diyelim ki bende yuksek riskli hpv var.esimde de var.ama belirti yok anlamiyoruz.smear sonucu da normal cikiyor.cinael iliskiue devam ediyoruz ama hpv yuksek risk rahim agzinda var.bunu surekli birbirimize bulastirir durur uyuz?
ya da benim rahim agzimda bozulmalar basladi.kanser oncusu lezyonlar oluyor.yani hpv tahrip ediyor.tedavi oluyorum.ama esimde belirti yok onda hpv virusu olmasina ragmen.bu durum nasil cozulur?

Merhaba neyiniz var ?
Genital siğil burda pek çok şey okudum ama doktorlara sorduğumda hep gerek yok diyor üye olmadan okuyordum sürekli ama artık çok bunaldım bu hpv beni psikolojik olarak çok etkiledi üstelik tipimi falan bilmiyorum ahccfen bahsetmişsiniz buna nasıl ulaşabiliriz benim yurtdışında bi tanıdığım Yok geçirtebilsen var mı?

Arkadaslar bisey sorucam.diyelim ki bende yuksek riskli hpv var.esimde de var.ama belirti yok anlamiyoruz.smear sonucu da normal cikiyor.cinael iliskiue devam ediyoruz ama hpv yuksek risk rahim agzinda var.bunu surekli birbirimize bulastirir durur uyuz?
ya da benim rahim agzimda bozulmalar basladi.kanser oncusu lezyonlar oluyor.yani hpv tahrip ediyor.tedavi oluyorum.ama esimde belirti yok onda hpv virusu olmasina ragmen.bu durum nasil cozulur?
esşinde siğil yoksa sana bulastırması düşük ihtimal. ama senin ona bulaştırma olasılığın bu sürecte korunarak ılışkı yasamanızı tavsiye ederim. bende de bozulmalar baslamıstı dr bana flora duzenleyen fıtıl verdı kullandım. korunduk 2 ayda bır smear ile duruma baktık buarada coriolus mrl kullandım ve sonuc hpv temizlendi . son yapılan hpv testim negatif geldi.

X