Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Okyanus bak hamılelıkte goguste cok degısımler oluyor etrafı kararıyor ve etrafında sıvılce gıbı kabartılar cıkıyor bunlar normal bendede var ama benım gogus ucumda ayrıyeten bır et barcası var bunu sıgıle benzetıyroum ben
Canim ben cok kotu hissediyorum.meme basinin etrafinda parca parca koyulasmalar var.alacali yani.tamamen kararmadi.bazi yerler siyah bazilari acik kahve.tedirgin oldum.o koyu yerler de sanki kabuk baglamis ceksem kopacakmis gibi.acaba sigil mi cikiyor hpv olabilir mi?vajinamda sigil yok bildiğim kadariyla ama bazi sigiller gozle gorulmeyecek kadar kucuk oluyormus.ya onlardan varsa bebegimi nasil emzirecem.cildiyeye mi gitsem onalr anlar mi meme etrafindakilerin sigil olup olmadigini?

Canim ben cok kotu hissediyorum.meme basinin etrafinda parca parca koyulasmalar var.alacali yani.tamamen kararmadi.bazi yerler siyah bazilari acik kahve.tedirgin oldum.o koyu yerler de sanki kabuk baglamis ceksem kopacakmis gibi.acaba sigil mi cikiyor hpv olabilir mi?vajinamda sigil yok bildiğim kadariyla ama bazi sigiller gozle gorulmeyecek kadar kucuk oluyormus.ya onlardan varsa bebegimi nasil emzirecem.cildiyeye mi gitsem onalr anlar mi meme etrafindakilerin sigil olup olmadigini?
Kadın dogumcuda anlıyor ıcın rahat etsın cıkdıyeyede gıt madem canm bence hamılelıkte normal ama cnm gıt bı sen doktora

cildiye anliyor benim kadin dogumcum cildiyeye gondermisti fikir danismak icin.

Merhabalar hanımlar, ben de eskilerdenim. Bekarım ve cinsellik yaşamıyorum. 3 yıl önce teşhis almıştım. Uzuuuun zamandir yoklamiyordu meret maalesef yine çıktı genital bölgede çıkışının sebebi üzüntülü günlerden geçiyordum taaak geldiler. Bu virüs hep sizinle sadece çıkmak için zaman kolluyor yani strese girin üzülün ağlayın hoooop burdayım diyor :KK43:(((

Merhabalar hanımlar, ben de eskilerdenim. Bekarım ve cinsellik yaşamıyorum. 3 yıl önce teşhis almıştım. Uzuuuun zamandir yoklamiyordu meret maalesef yine çıktı genital bölgede çıkışının sebebi üzüntülü günlerden geçiyordum taaak geldiler. Bu virüs hep sizinle sadece çıkmak için zaman kolluyor yani strese girin üzülün ağlayın hoooop burdayım diyor :KK43:(((
Ya inanmiyorum ya 1 2 senede atilacagini soyluyorlar yani sizde gectimisti aimdi tekrarmi nüksetti?sigilmi cikti tekrar testmi yaptirdiniz

Ya inanmiyorum ya 1 2 senede atilacagini soyluyorlar yani sizde gectimisti aimdi tekrarmi nüksetti?sigilmi cikti tekrar testmi yaptirdiniz

Ben çok tecrübeliyim canım. Siğil olduğunu biliyorum 3 yıl önceki lezyonların aynısı zaten. Teşhis aldığım dönemden bu yana hiçbir şekilde cinsel bir şey yaşamadım. Son derece titizdim geçen 3 yılda aklınıza gelebilecek her sey... Bağışıklık güçlendirmeler... 3 doz Gardasil aşı..... Yani unutmuştum aklıma dahi gelmiyordu buraya hiç girmiyordum... birkac gundur derin şekilde üzüntü yaşadım aniden vajinamda kaşıntı belirdi HAYIR SAKIN!!! dedim ve OLAMAZ! :KK43: Bu arada bakireyim ve smear hiç yaptırmadım. Kriyoterapi yapıldı 1 kez. Zaten tek atak geçirmiştim. Yeni teshis alanlar gibi korkmuyorum ama. Ah! bilirim o günleri diri diri mezarlara girdim çıktım resmen o gün bugün hüngür hüngür ağlardım ama şuan olağan karşılıyorum. Birde benim vajina dış bölgemde değil iç bölgemde dudak arasındaki yerde... Bastım elma sirkesini yaniyorummmmm:)

Hanımlar yeni teşhis alanlara sesleniyorum: KORKMAYIN! AĞLAMAYIN! STRESE GİRMEYİN! Ben bu süreçlerden geçtim hemde aşırı yıpratarak kendimi... Ama bakın 3 yıl olmuş... Bunalıma girerek onları daha da tetiklersiniz başkada hicbir işe yaramaz. Üzülmemeye bakın hpvdaşlarım. Gülün, pozitif olun. Ben Gardasil aşımıda tamamladım 2017de. Aşıyı olma kararım 1 yıl sürmüştü olumlu ve olumsuz görüşler yarı yarıya doktorlarda... Ama gözümü kararttım oldum. Sisi vardı benim dönemimde çok bilgilidir onunla hareket ettim diyebilirim. İçeride neler olduğuna dair tek bir fikrim yok zira baktıramıyorum. Umarım bir şey yoktur. Sisi çok derdi bakire kişilerde bugüne kadar hpv kaynaklı kanser hiç rastlanmamış diye...

X