- 12 Eylül 2011
- 1.026
- 287
Canim sigil olanlar yuksek tipli degil ama yinede sigilden ornek alip patolojiye yollamiyorlarmi?ayrica sikma canini bilmiyorda olabilirdik en azindan bilincindeyizbeyazprensess sorma canım sorma ben hatırladıkca tiksiniyorum. Kendimede öfkeleniyorum o yüzden o yıllara o aptallığa o cahilliğe geri dönmüyorum. tek bir kere yapılan anlık bir hata benden 3 yılımı aldı ve almaya devam edecekte... Benim tek umudum hangi zaman olur bilemiyorum onu ama tek umudum yüksek risk taşımıyorsun demesi doktorun. He olaki dedi çare yok mu elbette var. Ben psikolojik olarak zayıf biriyim her duyduğuma yıkılıyorum atlatmam zaman alıyor..
Bende senden farksizim inan ki zaten yıllarca anksiyete ile mücadele ettim bide bu tuz biber oldu kendimi zor topluyorum yinede halimize çok şükür rabbim beterinden korusun...beyazprensess sorma canım sorma ben hatırladıkca tiksiniyorum. Kendimede öfkeleniyorum o yüzden o yıllara o aptallığa o cahilliğe geri dönmüyorum. tek bir kere yapılan anlık bir hata benden 3 yılımı aldı ve almaya devam edecekte... Benim tek umudum hangi zaman olur bilemiyorum onu ama tek umudum yüksek risk taşımıyorsun demesi doktorun. He olaki dedi çare yok mu elbette var. Ben psikolojik olarak zayıf biriyim her duyduğuma yıkılıyorum atlatmam zaman alıyor..
Ah canım izlemez miyim... her gece dua ediyorum rabbim yardımcısı olsun o yasamayı çok hakediyor.. halimize bin şükür haklisinbeyazprensess canım youtube da Neslican Tay adlı hesaptaki videosunu bi' izlemeni öneririm. Kızcağız resmen bana güç verdi. 20 yaşında ve 3. kanser nüksetmesi... Halimize var ya BİN ŞÜKÜR. Rabbim onada şifalar versin bizlerden çok çok daha sağlıklı olsun... Bazen sızlanmaya hiç hakkım yok diyorum...
Canim ne yaptin gittinmi doktoraBende senden farksizim inan ki zaten yıllarca anksiyete ile mücadele ettim bide bu tuz biber oldu kendimi zor topluyorum yinede halimize çok şükür rabbim beterinden korusun...
Gittim tatlım smear verdim dr bişey çıkmaz ıns korkma dedi.. akintim mantardan mis ağrımda yumurtlama ağrısıymış, umarım temiz çıkar:) unutmayıp sorduğun için teşekkür ederim çok incesinCanim ne yaptin gittinmi doktora
Rica ederim canim inss bisey cikmayacak.bendede akinti ve koku oluyor ama mantar akintisi degil.hafta ici fitil aldiracagim ins iyi gelir.bide probiyotik fitil killaniyorim.vajina ph bozulmus sanirim bi turlu atlatamiyorumGittim tatlım smear verdim dr bişey çıkmaz ıns korkma dedi.. akintim mantardan mis ağrımda yumurtlama ağrısıymış, umarım temiz çıkar:) unutmayıp sorduğun için teşekkür ederim çok incesinR ruzgareseri
Canım banada fitil ve flora düzenleyici yazdi.. ilişki yasayan kadınların nerdeyse hepsinde oluyor dedi dr akıntı.. ınsallah şifa bulup atlatırızRica ederim canim inss bisey cikmayacak.bendede akinti ve koku oluyor ama mantar akintisi degil.hafta ici fitil aldiracagim ins iyi gelir.bide probiyotik fitil killaniyorim.vajina ph bozulmus sanirim bi turlu atlatamiyorum
Ins canim ya ne bileykm cevremde evli arkadaslwrda var ama hic benkm kadar uzun sureli yasayani görmedim.bu acaba hpvdenmi kaynakli diye dusunuyorumCanım banada fitil ve flora düzenleyici yazdi.. ilişki yasayan kadınların nerdeyse hepsinde oluyor dedi dr akıntı.. ınsallah şifa bulup atlatırız
gecmis olsun uzgun prenses inşaallah temiz cikar sonucun.Canım banada fitil ve flora düzenleyici yazdi.. ilişki yasayan kadınların nerdeyse hepsinde oluyor dedi dr akıntı.. ınsallah şifa bulup atlatırız
Teşekkür ederim tatlım ınsallah çok sagolgecmis olsun uzgun prenses inşaallah temiz cikar sonucun.
Kızlar ben çok korkuyorum yaklaşık 2 aydır naptığımın farkında değilim bana yardım edinSiz negatif almadınız sanırım.. virüsün vücutta uzun kalmaması gerekiyor hpv dna yaptırdınız mi ? Negatif alıp pozitife dönmesi pek olası değildir çünkü
Merhaba neyiniz var ?Kızlar ben çok korkuyorum yaklaşık 2 aydır naptığımın farkında değilim bana yardım edin
Genital siğil burda pek çok şey okudum ama doktorlara sorduğumda hep gerek yok diyor üye olmadan okuyordum sürekli ama artık çok bunaldım bu hpv beni psikolojik olarak çok etkiledi üstelik tipimi falan bilmiyorum ahccfen bahsetmişsiniz buna nasıl ulaşabiliriz benim yurtdışında bi tanıdığım Yok geçirtebilsen var mı?Merhaba neyiniz var ?
esşinde siğil yoksa sana bulastırması düşük ihtimal. ama senin ona bulaştırma olasılığın bu sürecte korunarak ılışkı yasamanızı tavsiye ederim. bende de bozulmalar baslamıstı dr bana flora duzenleyen fıtıl verdı kullandım. korunduk 2 ayda bır smear ile duruma baktık buarada coriolus mrl kullandım ve sonuc hpv temizlendi . son yapılan hpv testim negatif geldi.Arkadaslar bisey sorucam.diyelim ki bende yuksek riskli hpv var.esimde de var.ama belirti yok anlamiyoruz.smear sonucu da normal cikiyor.cinael iliskiue devam ediyoruz ama hpv yuksek risk rahim agzinda var.bunu surekli birbirimize bulastirir durur uyuz?
ya da benim rahim agzimda bozulmalar basladi.kanser oncusu lezyonlar oluyor.yani hpv tahrip ediyor.tedavi oluyorum.ama esimde belirti yok onda hpv virusu olmasina ragmen.bu durum nasil cozulur?