Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

bir ürün var %90 çözüm diyor fikri olan var mı

Son düzenleyen: Moderatör:
ya arkadaşlar yaktırmak dhamı iyi sizce? ben iki kere dondurdum ilkinde pek bi değişiklik olmadı ikinciside tam vajina etrafındaki birkaçtanesi hariç diğerleri geçti.. ama iki haftaya yaklaştı son işlem olalı haala geçmedi son kalanlar haftaya tekrar gidicem yaktırılmasınımı istemeliyim sizce?

KIZLAR dün farkettim rahim ağızında et ben gibi bişey çıkmış acıyo da doktora gitmedim daha ama inşallah siğil felan değildir ....çok korktum şimdi ya :1shok::1shok::1shok:benneyaptımki

ben ...balzen arkadaşımızdı sanırım siğillerin soydurma işlemiyle tedavi ettiren göremiyorum ve cok merak ediyorum sonuc ne oldu acaba inş. iyileşmiştir....bi arkadaşımız asıdan bahsetmiş bende ası yaptırmadım doktorum cok gerekli görmedi istersen yaparız ama etkisi kesin ispatlanmış bi aşı değil dedi bende doktoruma cok guvendiğim için yaptırmadım..ama sizi kesinlikle yanlış yönlendirmek istemem .. bu sadece benim kararımdı ...yaklaşık bir aydır siğilim yok .inş. artık olmazda.. bu aralar bazı sıkıntılardan dolayı moralim bozuk ınş. bu ters etki yapmaz bağışıklık sistemim uzerindesizi çok seviyorum iyiki varsınız siz olmasanız bu kadar kolay toparlayamazdım inanın... inş hepimiz bundan en kısa zamanda sonsuza dek kurtuluruz...sevgiyle...

canım bunu saglık bakanlıgı onaylamışmıdır sence,onaylanmışsa kullan derim.yada bi doktoruna danış derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım, bağışıklık sisteminize her bitki iyi gelmeyebilr, lütfen bilinçli olalım...
ılk işiniz, bir detaylı kan sayımı yaptırmak olsun...ona göre dahiliye uzmanına danışın, bilinçli vitaminler kullanın...fazla abartmak ta doğru değil...gizli kolesterol veya genlerde tansiyon varsa, bazı bitkilerin yan etkileri bunları tetikleyebilir...

evet nisancım sana katılıyorum, otdan zarar gelmez diye düşünmemek gerek sonuç itibariyle ilaçların çoğuda bitkisel özlü
iyi araştırıp dğru yerden alıp doktora da sormak gerekir kanımca.
yaktırma işlemiyle soruları olanlara, ben yaktırdım ilk siğğillerimi ama yararların geçmesiyle yenileri çıktı. şimdi onları aldera ile yok etme çabaları içindeyim hayırlısı inşallah.
Smear testinin temiz çıkması sadece kanser adına bi bulgu olmadığını gösterir ama bu değildir ki hpv virüsü size bulaşmadı. bu virüs tanımı için hpv dna testi yapılıyor. bu testde hangi tür hpv aldığınız görünüyor ve ona göre tedavi edilebiliyoruz
benim hpv dna testim 2 hafta sonra sonuçlanacak bakalım.....

july1_4 teşekkür ederim.smear yaptırdım canım ben doktorum yakılacak dedi. hiç açıklayıcı bir doktor değil ve ben artık özel doktorlara para verebilecek durumda da değilim zaten. o yüzden yeni bir doktor arıyorum. yani yeliz84 demiş ya dna falan, bu konuda hiç bir bilgim yok. bana kanserli oluşumun yok dedi o kadar. off ya yine stress yaptım şimdi. yani canımızı emanet ediyoruz. iki laf etmeyen doktorlara bir tonlarca para veriyoruz, bıktım...
yelizciğim. bu dna testi tam olarak nasıl yapılıyor? yine smear mi yaptırmam gerek? bir de istanbulda özele gitmeyen var mı aranızda? doktor önerebilecek. :.(

kızlar bu sigiller hepinizde karnıbahar şeklindemi, yoksa düz sigillerde varmı. yada şöyle sorayım. önce düz bir kabartı olarak çıkıp sonra karnıbaharamı dönüşüyor.
ya dün bu gökçek iksirine baktım kullananlar yazmış. sigilleri için içmişler 8 veya 10 gün içinde geçmiş.satan ve yapan kişi hpv virüsünü tamamiyle
vücuttan atarsınız bu iksirle diye yazmış.

canım siğiller kabartı şeklinde oluyor o karnıbahar şeklini alması tedavi edilmediğinde ilerlemiş durumlarda söz konusu.bendeki sğiller kabarık şekildeydi mercimek tanesi gibi canım

canım bende yaktırdım ama yaralar 1 hafta içinde geçti, geçtiği gibi aynı yerlerden yeni siğiller çıktı senağlama
o kabarıklar dediğin yeni siğiller olabilir bence doktoruna bir kontrole git.
imuneksi bende doktoruma yazdırdım ve 50 mg olanını kullanıyorum yanında gün içinde düzeli yeşilçay adaçağı vs gibii bitki çayları içiyorum.
kan sayımı yaptırarak en doğru yolu izlemişsin çünkü doktor kontrolü aldında bağışıklık sistemini güçlendiriyorsun.

canım siğiller kabartı şeklinde oluyor o karnıbahar şeklini alması tedavi edilmediğinde ilerlemiş durumlarda söz konusu.bendeki sğiller kabarık şekildeydi mercimek tanesi gibi canım

canım sen şuan nasıl tedavi oluyorsun peki.ben günde 4 bardak civanperçemi,aynısefa otu ve ısırganı demleyip içiyorum.kuru meyveler yiyorum.bitki banyosu yapıyorum.kan ve immunex ilaclarımı içiorum.çok etkili oluyor gerçekten.baya azaldı yani.yakında kurulucam inş.hihoyyyt

haa sabah akşam aç karnına cörük otu atıyorum agzıma biraz cigneyip suyla yutuyorum,bide yeşil çay içiyorum.haaa bide yeşil çayın suyuyla da sorunlu bölgeyi yıkıyorum.gözle görülür acayip farklar var kızlar.tavsiye ederim

july1_4 bitki banyosunu nasıl yapıyorsun canım? özel bir bitki mi kullanıyorsun yoksa kozmetik ürün mü? benimki karnıbahar görünümünde değil. pirinç tanesi buyukluğunde ve ayrıklar. iki üç tane görebildim. ama sanki et beni gibi bir yapı da var. yani 2-3 tane beyaz yapı 3-5 tane et beni görünümü var. acaba bunlar birbirinden farklı mı?

istanbulda devlet hastanesine giden varsa doktor önerilerini bekliyorum kızlar, bu benim için çok önemli. çünkü güvenmediğim bir doktora muayene olamam.

gökçek iksiri hakkında olumlu şeyler yazmıyordu burada ama kullanan var mı acaba? kullanan varsa etkilerini anlatabilirler mi? eğer işe yarıyorsa nereden temin edebiliriz bu iksiri (ismi de hiç reel değil gerçi) bbiraz hayal gibi geldi !!

arkadaslar benimde gecen sene cikmisti vajinamda sigil.ozel izmir hastanesine gittim ve bi krem verdi,sigillerin ustune surdum.2-3 gune derimi soydu resmen yeni deri cikti,canimda yandi tabi ama ben yaktirmam dedim diye verdi kremi cok ise yaradi,bidahada cikmadi cok sukur...ama adini hic hatirlamiyorum allah yardimciniz olsun kizlar...

bende çörek otu kullanıyorum canım ve vitamin yanısıra meyve ve sebze ağırlıklı besleniyorum bunun dışında birşey yapmıyorum gebe kalmaya çalışıyorum çünkü aynı zamanda onu etkileyecek yanlış birşey kullanmak istemiyorum.senin uyguladıklarında gayet güzel aynı şekilde devam et canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…