yeliz84 geçmişler olsun canım.hpv dna testine ne kadar verdin.ssk ödüyormu bu testi.canım bagışıklık sistemini güclendirirsen kurtulursun bu virüsten.merak etme ALLAHIN İZNİYLE GEÇER.Bekarmışsın hem eşindenmi kendindenmi oldu deyip şüpe etmiyorsun.ben acaba eşimdedemi var diyip bide onun derdine düştüm..
kızlar sigil gibi görüpte hpv virüsü degilde sadece mikrop kaptıgı için et benleri olanda var sanırım.bende pazartesi cildiyeye gidicem.
ya çok merak ediyorum.uykularım kaçıyor.n kadar zor bir durummuş bu bekleyiş
burda benim sorularım cevaplanmıyor ama son kez sorayım yine hpv aşısı oldunuz mu düşünceleriniz neler bir de gökçek iksir aldım fikri olan var mı tadı çok iğrenç hepinize acil şifalar diliyorum...
kızlar, canlarım, aramızda kurtulan var, korkmayın, o benim!! :)) :1hug:
ben de bu foruma, negatif görüşleri ve mutsuz yazıları okuduğumda, yardımcı olabilmek için katıldım...bende 1 yıldır yeni siğil çıkmadı arkadaşlar...=):dance:
doktorun dediğinde göre, vücut yenmiş olabilir virüsü. bu süreçte neler yaptığımı, hemen hemen her sayfada bulabilirsiniz: moralimi bozmadım, bağışıklık sistemi için, öncelikle sebzeye ağırlık verdim. GNC den destek ürünleri kullandım, zaten demir eksikliği anemisi vardı bende, demir takviyesi ile onu atlattım ve zaten otomatikman kilo aldım. (çok zayıftım) şuan çok iyiyim. geçen hafta kan sayımı yaptırdım, herşey normal...
smear testimin vakti geldi, yakında yaptıracağım. haber veririm.
bu süreçte, bir de jinekolojik ameliyat atlattım, yumurtalığımdan kist aldırdım.
hiç bir zaman moralimi bozmadım, erkek arkadaşımın ve ailemin desteği hep vardı ama kötü doktorlara da denk geldim, sonunda iyiyi buldum...
ve sanırım HPV den kurtuldum!! :Saruboceq: :lepi:
burda benim sorularım cevaplanmıyor ama son kez sorayım yine hpv aşısı oldunuz mu düşünceleriniz neler bir de gökçek iksir aldım fikri olan var mı tadı çok iğrenç hepinize acil şifalar diliyorum...
kızlar bu sigiller normaldede kaşınır,kızarır,ele gelirmi ya.bende bu belirtilerin hiçbiri yok da.ben bişiy anlamadım ya.çok karışık kafam
Soru: Peki genital siğiller nasıl geçer ve nasıl anlaşılabilir?
Teksen Çamlıbel: Bu sadece cinsellikle geçiyor. Kaşınır, kızarır ve ele gelir. Siğil oluşan kişiler bunları hisseder. Bunlar bir iki tane olarak başlayıp çoğalabiliyor. Elma kadar, hatta karnıbahar kadar büyüyenleri olabiliyor. Cinsellik yoluyla geçtiği için mutlaka partnerin de muayene ve tedavi olması gerekiyor.