kızlar bugün doktora gittim.şeker gibi bir hanım.önce sohbet edelim bakalım dedi.bende ohhh çok şükür iyi bir doktormuş dedim hemen rahatladım.herşeyi sordum.o küçük kabarıklar sigilmiş.ama çok basit tedavisi var dedi.dondurucaz geçeçek dedi tatlı talı hihoyyyt.geçecegine ve bi daha olmayacagına kalben inanırsan birdaha olmaz dedi.bagışıklık sisteminin zayıf oldugu zamanlarda görülebilir dedi.
tabii ben önceden hepsini ögrenip gitmiştim.1 aydır böyle minnik minik duruyor dedim.öyle durması iyi dedi.haftaya donacak veletler inş.alnımdada varmış görmedigim sigiller.hallederiz dedi.
gardasil aşısını sordum kızlar.gardasili önermiyorlar çünkü bir sürü yan etkisi olan vakaalar oluşmuş.mesela sigilleri artırmış.zaten pek işe yaramıyor diyor.boşa para
eşimde bu cuma gidicek.ay inş. onda yoktur.
aşıyı sordum
tabii ben önceden hepsini ögrenip gitmiştim.1 aydır böyle minnik minik duruyor dedim.öyle durması iyi dedi.haftaya donacak veletler inş.alnımdada varmış görmedigim sigiller.hallederiz dedi.
gardasil aşısını sordum kızlar.gardasili önermiyorlar çünkü bir sürü yan etkisi olan vakaalar oluşmuş.mesela sigilleri artırmış.zaten pek işe yaramıyor diyor.boşa para
eşimde bu cuma gidicek.ay inş. onda yoktur.
aşıyı sordum