july1_4 teşekkür ederim.smear yaptırdım canım ben doktorum yakılacak dedi. hiç açıklayıcı bir doktor değil ve ben artık özel doktorlara para verebilecek durumda da değilim zaten. o yüzden yeni bir doktor arıyorum. yani yeliz84 demiş ya dna falan, bu konuda hiç bir bilgim yok. bana kanserli oluşumun yok dedi o kadar. off ya yine stress yaptım şimdi. yani canımızı emanet ediyoruz. iki laf etmeyen doktorlara bir tonlarca para veriyoruz, bıktım...
yelizciğim. bu dna testi tam olarak nasıl yapılıyor? yine smear mi yaptırmam gerek?bir de istanbulda özele gitmeyen var mı aranızda? doktor önerebilecek. :.(
Merhaba, siğillerimi unuttuğum gibi bu siteyi de unuttum galiba :)
Farklı bir tedavi izlemiştim ben, olumlu sonuç aldım...Siğil derdim yok ama ben bu arada deli kadınlar gibi oldum,seba-med sıvı sabunla yıkıyorum, elimde ayna iyice bir inceliyorum arada...Çörekotu-bal'a hala devam(az önce yedim), düzenli beslenme ve spora da devam...Asla jilet kullanmıyorum çünkü onun yüzünden bende çok hızlı yayılmıştı.Buna dikkat edin...Hala testlerimi yapamadım, smear testinin nasıl yapıldığını okuyunca korktum !?!
Moralinizi bozmayın, ama eninde sonunda geçiyorlar, yalnız değilsiniz, sadece sizin başınıza da gelmiyor, üzülmeyin...İnsanı mahfeden bir süreç, biliyorum, ama geçecekler en nihayetinde, kendinizi hırpalamayın :)
Merhaba, siğillerimi unuttuğum gibi bu siteyi de unuttum galiba :)
Farklı bir tedavi izlemiştim ben, olumlu sonuç aldım...Siğil derdim yok ama ben bu arada deli kadınlar gibi oldum,seba-med sıvı sabunla yıkıyorum, elimde ayna iyice bir inceliyorum arada...Çörekotu-bal'a hala devam(az önce yedim), düzenli beslenme ve spora da devam...Asla jilet kullanmıyorum çünkü onun yüzünden bende çok hızlı yayılmıştı.Buna dikkat edin...Hala testlerimi yapamadım, smear testinin nasıl yapıldığını okuyunca korktum !?!
Moralinizi bozmayın, ama eninde sonunda geçiyorlar, yalnız değilsiniz, sadece sizin başınıza da gelmiyor, üzülmeyin...İnsanı mahfeden bir süreç, biliyorum, ama geçecekler en nihayetinde, kendinizi hırpalamayın :)
Ya, daha önce anlatmıştım, ordaki virüsün bulaştığı deriyi kimyasal bir yöntemle tamamen soydurdum.Terkedilmiş bir tedavi yöntemiymiş. Siğiller de bu işlem sırasında döküldü. Fakat zahmetli bir tedavi, 3-4 gün hastanede yatmak gerekiyor, bir hafta kadar evde yatılıyor ve yeni dokunun tamamen oluşup normal hale gelmesi bir 10 gün daha sürüyor.
İyileşme sürecinde jilet-tüydökücü krem-ağda'dan hiçbirini kullanmak mümkün değil, ben makasla yaptım. Şimdi tüy dökücü krem kullanıyorum.Önceki sayfalarda ağdacıdan bulaştı galiba gibi şeyler okumuştum, ondan da korkuyorum...Jilet, kullandığınız bölgede kesikler yaratıyor, siğillerin yaydığı virüsler de gelip oralara yerleşiyor ve yeni siğillere neden oluyor sanırım.Sakın kullanmayın.
çok sıkıldım ben artık bunlardan geçmiyo geçmiyo geçmiyoooo :çok üzgünüm:
Canım sakin ol. Geçmeyecek diye düşünme. Siğillerin genital bölgede olması tedavinin zaten uzun süreli olacağını gösteriyormuş. İyileşecek elbette. İçini ferah tut. Sayma siğilleri. Belki batıl inançtır bilmiyorum ama ben saydıkça çoğalır diye düşünüyorum hep ( annem öyle derdi sürekli ) :) candycim geçecek emin ol. Tedavini oluyorsan takma kafanı artık siğillere. Zaman içinde azaldığını hatta hepten yok olduğunu göreceksin. İnanıyorum ben. Geçmiş olsun güzelim kal sağlıcakla.