Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

balzen
Canım çok sevindim haberine!! :))
Dilerim sonsuza dek kurtulmuşsundur, çok acı çektin, dualarım hepinizle kızlar =)

nisancıgım sagol ben batı hastanesini bir deneyeyim bari. benim gittiğim doktorlar beni hiç tatmin etmedi bir de kötü davrandılar özel olmalarına ragmen artık boşa da para vermek istemiyorum.

jul1_4 bu bitkileri temin edebildin mi. ben bal, arısütü, polen , çörekotu kullanıyorum, bir de imunez alıyorum.

acıkcası benim de moralim çok bozuk. hiç geçmeyecek mi bu arkadaslar ya? doktorum bana oyle dedi. bunu derken zaten kapıyı açmıştı bile, ileride de eşine bulaştırırsın dedi. ben ne yapacagım ya?

balzen
Canım çok sevindim haberine!! :))
Dilerim sonsuza dek kurtulmuşsundur, çok acı çektin, dualarım hepinizle kızlar =)

Evet, benimki fazla acılı oldu, ama değdi :)
Akşamları 3 tatlı kaşığı çörekotu, üstüne de 3 tatlı kaşığı bal yiyorum nisan, abartıyor muyum ne?? :bbo:

kızlar bu sigiller çok küçük olsa bile partnere bulaşırmı hala.balzencim senin hastalıgın ilerlemişmiydiki hastanede o kadar kaldın,bukadar acı çektn.çörek otunu fazla içme agır bi ot canım

grikedi nasıl bir doktormuş o öyle.sakın takma kafana canım.bagışıklık siztemin güçlü olursa bu hastalıgı atarsın vücudundan.hap verdimi sana canım.immunex iç ondan.çörek otu,ball ohh ne güzel üstünede yeşil çayı harikaa...bak görüceksin artık grip bile olmadıgını hissedeceksin.kedicim sen başka bir doktora git bence.doktorum hastalarını tedirgin etmemesi lazım.canım senin sigillerei daha küçükmü?çokmu?
bu arada ben kırlangıç otunu soruşturmadım.istanbuldan dönünce halledicem.yarın gidiyoruz inş.ama ceviz yagı aldırdım kocama.ondan sürüyorum.zaten benimkiler çok küçük ceviz yagıda dahada küçültmüş.daha 2 gün oldu kullanalım.zaten 3lü karışım çayımı,kuşburnumu,yeşilçayımı,çörek otumu ve ilaçlarımı içiyorum.çok şükür yayılmamışta

arkadaşlar benim eşimin penisinde bundan 2 yıl önce siğiller çıkmaya başladı,kendisi benim ilk cinsel tecrübemdir aynı zamanda bu nedenle cinsel hastalıklar vs. çok bilgi sahibi değildim.defalarca doktora gitmesi için uyardım ama önemli bişey olmadığını,doktora gidip siğilleri aldıracağını söyledi.birkaç ay sonra ilişki sırasında bende dayanılamayacak yanmalar ve açık renkli az miktarda kanamalar oldu.bunu da bi erkeklik göstergesi gibi yorumlayıp "fazla zorladığım içindir" gibi yorumlar yapıp geçiştirdi.daha sonra benimde vajinamda siğiller oluşmaya başladı ve akıntı,kaşıntı,yanma vs. gibi sıkıntılar artarak devam etti.ben dayanamayıp doktora gittim, doktor bende HPV virüsünün olduğunu söyledi ve yapılan birtakım testler neticesinde(smear ve genotipleme) en yüksek riskli HPV virüsünü taşıdığımı öğrendim.Bu düzenli kontroller ve tedavi olmazsam rahim ağzı kanseri olabileceğim anlamına geliyor.ayrıca normal doğum bile büyük teklike bu virüs varken.biz kadınlar kendimizi eşlerimize saklarken temizliğimize ve hijyene çok dikkat ederken bu erkeklerin bukadar cahilce davranmaları affedilir birşey değil.üstelik defalarca doktora gitmesini istedim en azından doktor arkadaşlarına danışmasını istedim, bana doktora gittiğini hiç bir probleminin olmadığını bile söyledi, yalan!! eşimin benden önce gecelik çok ilişkileri olmuş biliyorum ama insan tanımadığı kadınlarla birlikte olurken dikkat etmeli, ceremesini neden biz çekiyoruz!!!! bayanlar uyumayalım, bilinçlenelim, etrafınızdaki arkadaşlarınızı bilinçlendirin onlar da bizim gibi cahil kocaların kurbanı olmasınlar,kimsenin bize bunu yapmaya hakkı yok!

Canımmmm
Çok üzüldüm Allah bıran once sifa versın umarım kotu seyler olmaz sen doktorunu ve soyledıklerını ıhmal etme nolur.
Bu erkekler anlasılır gıbı degıller zaten. Bız bu kadar dıkkat ederken onların bu sekılde vurdum duymaz olusları kaldırılacak gıbı degıl. Senın esının yaptıgı affedılır gıbı degıl!! Bılıncsızce olsa neyse... hastalıgını bılmıyor olabılır. Ama sıgıl oldugunu ve yaktıracagını soyledıgıne gore vırusten haberdar. Ama senı dusunmeden bu sekılde korunmasız ılıskı yasaması gercekten uzucu.

:1hug:
geçmiş olsun canım, umarım atlatırsın!! a.s.
sende hem siğil olup hem tehlikeli tip denildiyse, muhtemelen iki türünü de kapmışsın HPV nin malesef :çok üzgünüm:
olsun ama geçiyor canım, burada herkes bunun için çabalıyor...smearlerini aksatma sakın, kendine çok iyi bak ve bize yaz, hoşçakal =)) :1hug:

ya bişey sorcam arkadaslar ben siğil aldırmıstım ya yaklasık 2 ay once..asımıda oldum doktor dediki bidahaki gelişinde yazıp verdi su testi yapalım dedi hatırlat dedi ne testi olabilir?2.asım olcagında ne testi yapabilir sizce bana?bekarım oyüzden smear sanmıyorum...SVR gibi bisey yazıyor kagıtta kafam karıstı?bunu yaptıran varmı yada ne olabilir fikri olan varmı arkadaslar?

arkadaşlar hani diyorsunuz ya kafaya takmayın unutun siğillerinizi e ben unutmak istiyorum ama sürekli kaşınıyorlar bende mecburen kaşıyorum ve bölelikle aklımdan hiç çıkmıyorlar bu siğiller neden kaşınıyor bunun bi çaresi yokmudur sizinde kaşınıyormu of yaaçaresi nedir bunun neee:1no2::1no2::1no2:

geçmiş olsun mavi34

july1_4 evet canım ben de anlamadım inan nasıl bir doktor moralimi bozup gonderiyor. o yuzden ben bildiginiz istanbulda doktor varsa gideyim istiyorum. çünkü bu doktor sigillerimi yok ederken sinirlerimi de bozacak gibi

imuneks aldım kullanıyorum. doktora da sormuştum, alabilirsin dedi sadece, ne günde kaç defa kullanacagımı hiç bir şey soylemedi. bir de bal,arısütü, polen ve çörekotu kullanıyorum, buradan edindigim bilgilere göre. bir de benim doktorum kanser degilsin dedi ama genotipleme yapıldıgını sanmıyorum bana off arkadaslar inanın başka hiçbir şey düşünemez haldeyim artık, sinirlerim yıprandı. ne olur iyi bir doktor öneriniz varsa söyleyin olur mu?

canım mantar olmuş olabilirsin. normalde kaşıntı olmaz çünkü, ama akıntıyı artırdığını söylüyorlar siğillerin. o nedenle bakteri üremiştir.
Genital bölge temizleyici kullanmalısın zaten, Sebamed PH 3.8 canım. :1hug:

bende de 2 gün önce bir tanesivilcemsi bişi dikkatimi çekti. kocaman, böyle vajinaya yakın ama vajina dışında bi yerde. hafif beyaz kırmızı renkte. dokununca sıkınca çok hafif acıyor. sizce nedir bu? hemen doktora gitmeli miyim? yoksa basit bir sivilce midir?

merhaba kızlar.bende 3 aydır siğillerle uğraşıyorum.3 kez yaktırdım.tekrar çıktı su an aldara kullanıyorum.dr. smear testi yapmasını söyledim.onunla alakası yok ben senın testini yaptırdım ya dedi sadece kan testi yaptırdı o da negatif çıktı.ama ben dr. mu değiştireceğim.kafaya çok takıyorum. allah hepimizin yardımcısı olsun ...
bu arada eşimde de çıktı.oda tevadi olacak.herkese acill şifalarr....

Çok geçmiş olsun canım, bilinçli olman çok güzel, bence de doktorunu değiştir Gülcüğüm =)
Sevgiler =)

kızlar ben 2 ay once yaktırmıstım..2.asıya gitcem ayın 27sinde bir test yapacakmıs ama ne testi bilmiyorum suanda hiç siğilim yok insallah ilk ve son yaktırısım olmustur....ama arkadaslar yaklasık 1 aydır hiç kafama takmıyorum aklıma getirmiyorum ... eminim oyüzden gecti benm siğillerim sizde takmamaya calısın arklar mumkun oldukca..göreceksiniz faydasını kesinlikle:)hepiniz en kısa zamanda kurtulursunuz insallaaahhh hihoyyyt

lutfen bana da ankara'daki bildiginiz doktorlari tavsiye ederseniz sevinirim. kasinti olmuyor ama icten batmalar oluyor. ben kendiminkileri kamera'dan izledim, rahim agzi bolgesini kaplamisti.
lanet sey ellerimde de ayni zamanda cikti ve 2 yildir ellerimdekiler de gecmiyor ordakiler de. daha dogrusu kaybolup sonra tekrar cikiyor. tabi ki doktorlar eldekilerin alakasiz oldugunu soyluyorlar ama bence bu ihtimal %0 degil. bogaza bile HPV yayilabiliyorsa, elde niye olmasin.
lutfen doktor onerin, internetten aramaktan yoruldum.
tesekkurler

ooof ooof oooff geçmiyor geçmiyor geçmiiyooorrr ama geçicek geçicek geçicekkk.... Sıyırma raddesindeyim sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…