Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kızlar bugün doktora gittim.şeker gibi bir hanım.önce sohbet edelim bakalım dedi.bende ohhh çok şükür iyi bir doktormuş dedim hemen rahatladım.herşeyi sordum.o küçük kabarıklar sigilmiş.ama çok basit tedavisi var dedi.dondurucaz geçeçek dedi tatlı talı hihoyyyt.geçecegine ve bi daha olmayacagına kalben inanırsan birdaha olmaz dedi.bagışıklık sisteminin zayıf oldugu zamanlarda görülebilir dedi.
tabii ben önceden hepsini ögrenip gitmiştim.1 aydır böyle minnik minik duruyor dedim.öyle durması iyi dedi.haftaya donacak veletler inş.alnımdada varmış görmedigim sigiller.hallederiz dedi.

gardasil aşısını sordum kızlar.gardasili önermiyorlar çünkü bir sürü yan etkisi olan vakaalar oluşmuş.mesela sigilleri artırmış.zaten pek işe yaramıyor diyor.boşa para

eşimde bu cuma gidicek.ay inş. onda yoktur.
aşıyı sordum

haa bide immunex diye bagışıklık sistemini güçlendiren bi ilaç verdi.kaslarını göstererek böylee güçlü :mymekalacaksın inş. dedi ehehhe.ay ne tatlı kadında yaaakaydirigubbakcemile2

saol yeliz84.cevapların işime çok yarıyor.
ya peki erkekleri nasıl tedavi ediyorlar.mesela benim eşimde siğil falan yok.hpv var diyelim.nasıl tedavi olupta iyileşicek.

canım çok tedirgin ve aayip bir merakla girdim ben bu yola, az çok edindiğim bilgilerde size yarıyorsa ne mutlu bana, birlikte yenicez biz bu hastalığı neticede süprizzzzz
erkeklerde siğil yoksa prezervatifli korunmayı uygun gördü bana doktorum eğer cinsel partner hpv taşıyorsa tekrar almıyayım diye virüsü ama evli olmadığım içinde bunun üstünde çok durmadı açıkcası.
bu immunex ilacını bana yazmadı doktorum her nedense belki tahlilerimin tam sonuçlarını bekliyordur bilemem ama sorucam :)
kullananlar ise gerçekten faydasını gördüğünü belirtmiş umarım sanada etkili olur.
ve canım senin adına çok sevindim süper bir doktor keşfettmişsin :):teytey:

July canım merhaba bende immunex ilacını içiyorum. Eczaneden her aldığımda bana 10 mg lığını veriyordu bende hiç sormamıştım bir tek bumu var diye. Sonraki araştırmalarımda 50 mg olduğunuda öğrendim ve bugün eczaneye 50 mg lık sipariş ettim depodan isteyecekmiş bakalım. Ben mg ını daha yüksek içerek daha dirençli olmak istedim. Ben anne sütüde emmediğim içinbağışıklık sistemim hiç tok ve hemen hastalık kaparım. Dr da sordum 50 mg lıkta içsem hiç bir yan etkisi olmadığını ve daga kısa sürede sistemin güçleneceğini söledi bilgin olsun.

celocum 50mg nekadar canım.doktor bana günde 2 kez iç dedi.20mg. ediyor.
yeliz84 saol canım.ama cok acı bi durum yaw.prezervatif falan amannnnnnnn

ne şanslısınz iyi doktorlara denk geldiğiniz için:) bu immuneksi illa uzman doktorunmu yazması gerekio acaba arkadaşalar eczaneden direk alabiliomuyuz yada sağlık ocaklarnda fln yazdırılabilirmiki?

celocum 50mg nekadar canım.doktor bana günde 2 kez iç dedi.20mg. ediyor.
yeliz84 saol canım.ama cok acı bi durum yaw.prezervatif falan amannnnnnnn

Canım bugün aldım geldi 50 mg lık 100 tl imiş. Sonuçta diğer 10 mg lıkta 30 tl ye alıyordum 40 adet ama günde 2 bile içsen 20 gün gidecek toplam 20 gm almış olacaksın. 50 Mg lık tek içeceksin ve 40 gün gidecek. 10 mg lıktan 5 kutu alsan 150 ye mal olcak gibi bu daha hesaplı ve tek kullanım olması bana daha cazip geldi bilmiyorum hesaplarda yanlış yaptım mı. hihoyyyt

ne şanslısınz iyi doktorlara denk geldiğiniz için:) bu immuneksi illa uzman doktorunmu yazması gerekio acaba arkadaşalar eczaneden direk alabiliomuyuz yada sağlık ocaklarnda fln yazdırılabilirmiki?

Canım bu vitaminleri dr yazmıyor çünkü karşılanmıyor. Sen direk kendin reçetesiz eczanelerden alıyorsun.

july1_4 cok sevindim canım. inşallah ben de boyle tatlı bir doktor bulacagım. hala sonuclarım cıkmamış ve bunlar sanırım çoğalıyor. çok korkuyorum ben yaaa

ayrıca bir arkadaşım da mutlaka immunex al dedi. o da bundan muzdaripti

Güzel haberlerinize çok seviniyorum, atlatacağız kızlar, ha gayret =) hihoyyyt

inş nisancım inş.
tüm dileğimiz bundan ibaret şu aralar kaydirigubbakcemile2

kızlar ya bu dondurma işlemi acıtıyormu,igne yapıyormu,ben bu cuma olmaya karar verdim.cumartesi günü istanbula gidicem ama regil olma şansımda var.bu cuma dondurtursam sonra regil olursam bu yaraları dahada beter edermi ya

kızlar yaaa benimde smeaer testim negatif çıktı bea.nasıl oluyo bu şimdi.amannnn.ben doktora bu mikrop olamazmı didim.yok bu sigil dedi yaw.:1shok:

notfound kullanıcısından alıntı
KIZLAR MUJDEMİ İSTERİM :)

doktorum aradı test sonucu temizmis,hucre bozucu bisey yokmus yani hpv yokmus.sadece mikrop kapmısım o mikropta iltihap yapmıs.korkulucak bisi yok dedi.yarın sabah gidicem anestezi ile sigilleri yakacak.asımı yapacak.merham vercekmis yanıklar icinde bi de iltiyap icin hap verecekmis.anlatamam ne kadar mutlu oldugumu.kızlar 1 aydır resmen kendime eziyet ediyormusum.hala doktora gitmeyen varsa gitsin bu sigiller icin.bakın bana neler dedi doktorlar ama simir testinde hersey cıktı.son doktorum da cok iyi bi doktor.gitmek isteyenler mutlaka gitsinler.DR emel balkan.kadıkoy sifa hastanesi kadın dogum uzmanı 216 577 16 00 dan randevu alabiliyorsunuz.benim daha onceki doktorların gormedigi kistleri de o buldu ve simdi tedavi oluyorum onlar icinde.

kızlar sizin verdiginiz umutlar icinde cok tesekkur ederim.ne guzel bakın hepbaraber atlatıyoruz bu hastalıgı.bayılıcam simdi resmen

july1_4 canım çok sevindim, sevincine ortağız. Darısı bizim başımıza tatlım hadi geçmiş olsun :)

selam arkadaslar, sigiller yakıldıktan sonra kabarık sekilde elime geliyor benim yara yerleri bu normal mi
yakıldıgı andan beri var
yakılali da tam 1 hafta oldu
yeni sigil mi cikiyor yoksa yakilan yerler mi anlayamiyorum
cok korkuyorum yeni cikacak diye
doktor bana ilac merhem hicbisi vermedi
ben de gittim kendim imuneks aldim
fakat eczaci bundan daha guclu bir ilac var dedi ama onun adini sizlerden hic duymadigim icin ben imuneks aldim yine de

bu arada ekinezya bitkisi cok yararliymis bu konuda yara iyilestirici ve bakteri oldurucu ozelligi varmis cok arastirdim
ayrica yesil cay ve polen, ozellikle polen bagisiklik sistemini guclendiriyor

bu arada ben dahiliyeye de gittim, kan sayımı yaptirdim ve kansiz ciktim
bir sebebi de bu olabilir
demir hapi kullanmaya basliyorum

ozetlersem yaptigim seyler :
sabahlari yesil cay icmek,
sabah ve aksam corek otu yemek,
zencefil, kusburnu dogal bitkisini aldim aktardan ve bunlari demleyip iciyorum (kusburnu c vitamini icin)
imuneks
polen ve ekinezyaya da baslayacagim

fakat bunlari doktora sormadan yapiyorum
bi doktora daha gidicem bunlari da sorucam

Son düzenleyen: Moderatör:
ankara unv kadın hastalıkları bolumunden gulay diye bir doktordan randevu aldim, hic giden var mi veya o bolumde baska doktor tavsiye edebilecek olan?

eveeet sonuçlarım elimde. mantarım varmış. bir de kanser yapan virüsüm yokmuş. içerilere yayılan türden değilmiş. bundan sonra tedavi vaktidir. ve bağışıklığı güçlendiren ne varsa alacagım. umarım en kısa zamanda bunlardan kurtulup hayatımı eski güzelliğine çevirebilirim. bu dileklerim hepinize . hepimize geçmiş olsun.

geçmiş olsun grikedicim. Rabbim tez vakitte şifa verir inş.doktor sana ne tedavisi uygulicak.donduracakmı.ya benim sigillerim buruşmuş deri gibi duruyo.ne küçülüyor.ne büyüyor,seninkşide öylemi.derimi sündrünce kıl kökü gibi duruyor.ne testi yaptırdın canım benim.smear mi?

kızlar rabbim her derdin dermanınıda vermiş.bu otlardan da yardım alın lütfen.her gün mücizelerini gösterircesine yararlı bitkileri ortaya çıkarıp yararlanmamız için tvlerde bas bas bagıran insanlar var.istanbul gibi bi yerdesinin.türkiyenin kaliteli bitkileri satılıyor mısır çarşısında.üstelik arifoglu da var orda.kesin sigille ilgili dermanlarda vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…