Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

hımm belkide epilasyon yaptım ondan da olabilir ne bilim belkide çeşidinden bide benim koltuk altımda cnm mantar olmaz herhalde

kızlar...bu engınar konusunu arastırdımda.bazı uzman doktorlarda tavısye edıyolar prof. dr. saracoglu dısında cok hekım var oneren.sanırım bagısıklık sıstemının hpv ıle savasında dopıng etkısı yapıyomus.bu acıdan rahım agzı kanserını onleyıcı olarak nıtelıyolar.yada eger onlemeye yetmese bıle yavaslattıgı, vırusun gucunu kırdıgı konusunda fıkır bırlıgı var bırkac hekım arasında.bal ve corek otundan sonra bıze 2. ve daha onemlı bı mucıze sanırım.tekrardan ve gonul rahatlıgıyla tavsıye edıyorum hepınıze....kendınıze ıyı bakın canlarım

benim de vajinal bölgenin kenarlarında ve üst kısmında bir de makineyle aldığım için sanırım sivilceler ve çıbanlar çıkıyor.çok kötü durumda.bilgisi ola varsa yazabilir mi...

benim de vajinal bölgenin kenarlarında ve üst kısmında bir de makineyle aldığım için sanırım sivilceler ve çıbanlar çıkıyor.çok kötü durumda.bilgisi ola varsa yazabilir mi...

canım cilt sağlığı ve bakımı başlığında sanırım daha çok yorum alabilirsin bu konuyla ilgili. :)a.s

kızlar bu siğil tedavisi bittikten siğiller geçtikten nekadar süre sonra bulaşma riski olmuo

bulaşma riski her zaman var. siğiller geçti tedavi oldum bulaşma olmaz diye birşey yok. hpv virüsünü taşıyan kişi her zaman bulaştırıcıdır.

dua edelim de eşlerimizin bağışıklık sistemleri kuvvetli olsun da bu virüsü yensinler. biz de tabiki.üzülme lütfen. yapacak bişey yok. allah belasını versin bu hastalığın:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
yalnız ben bi çok yerde, siğil yoksa, bulaştırıcılık çok düşüktür hatta bi kaç yerde yoktur diye okumuştum kızlar. ama doktor, akıntıdan veya spermden de geçebileceğini söylemişti. ama siğil yoksa bulaştırıcılığın düşük olduğunu da söyledi.

evet bulaştırıcılık çok düşüktür ama vardır... siğil yoksa bulaşma olmaz diye birşeyi de kim derse inanmayın. ben doktorumla saatlerce konuştum bu konuyu

kızlae selam bayağıdır yoktun geçti dedim bu siğiller ama şuan 3tane daha var bekliyorum bakalım nolcak ama dondurunca azaldı bende

taşıyıcı olcam biliorum ama ben çok yakın zamanda evlencem ya eşime bulaşcağını bile bile hiç içim rahat diilsenağlama:1no2:

bende haziran gii cok dertlıydım allahımbi daha yaşatmasın..................

eşimede bulaştırdım onda şuan 2 tane var ve doktora gıtmıyor
benım sıgıllerım yakıldı ve arkasondada hemen hamile kalmışım....

hamileyim ve normal dogum önermıyor
dgum esnasında bbege bulaşırmış diyeee

ayyy urlacım ne mutlu sana
senin rahim ağzındada yara varmıydı sadece siğilmi?
bende gebelik istiyordum 12 aydır olmuyodu hem siğil hem yara yaktırdım şimdi bu ay dinleniyoz bu haftada adet görcem sonra yavaş yavaş başlıcaz tekrar çalışmalara....

kıslar bendekiler siğil değilmiş et beniymiş sizin siğillerin şekli nasıl benim aklım karıştı doktorum normal doğum olmaz dedi cildiyeye gittim olur dedi alakası yokmuş benimikiler et renginde yumşak acısı falan yok ben kime inanayım bilemedim acaba bir kaç doktora daha mı gitsem

urlacım merhaba nasılsın ? :)
ablacım ya eşinin de kesinlikle tedavi olması şart! yoksa bi daha geçer sana, sonra yine senden ona...görünürde siğil bırakmayın hiç...
hamileliğin umarım iyi gidiyordur...:))

Öncelikle mrb eyşan;
bende de bu siğil problemi vardı çok araştırma yaptım öncelikle hamileymişsin tedavi şimdi olmaz doğru...ben çok doktora gittim ama hep aşağılanmayla karşılaştım malesef benneyaptımkive sorunu alternatif tıpta buldum en ii mucize bu sorun için 'Çörekotu'... Ben bu sorunu sadece çörekotuyla yendim kısacası demem o ki eğer hamileliğine zarar vermesse çörekotunu sen de deneşutarafagitti ve bi doktor konuşurken duymuştum bu hücreler normal doğumda bebeğin solunum yollarına yapışıp sorun yaratabiliomuş sezeryan şart dedi doktor bu sorunu yaşayanlar için bunu da belirtmek istedim..sevgilerr

ayy ne güzel yaa..hiç yaktırma dondurma bişey yaptırmadan mı geçti sadece çörekotuyla??ben de yiyorum burda duyduğumdan beri ama henüz bir etkisini göremedim
( geçmiş olsun umarım senin de bir daha çıkmaz..

haklsın ama gıtmıyor

handefere yaram yoktu sigillerim vardı sadece

bencede başka doktorlara gitsen iyi olur benimde aklım karıştı aslında internette bir iki fotoğrafa baktım hepsi karnıbahar şeklinde felan diye yazmış bendekiler öle değil 3 tane felan dış bölgede kücük yumuşak ten renginde bişi bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim

evet canım yaktırma-dondurma hiçbirşey olmadan geçti çünkü doktorlar bana hiç yardımcı olmadı sadece 'bugün git yarın gel' dediler o kadar!! ama bu çörek otu yağını sabırla kullanmalısın çabuk geçmiyor çünkü zaman gerekiyor sadece ve siğilli bölgeyi de hijyenik tutarsan sonuç daha çabuk alınıyor canımkaydirigubbakcemile5 tşk ederim canım ama çıkmaya başladılar sadece 5 gün ara verdim kullanmaya diye ömrümün sonuna kadar kullanmalıyım sanırım...

umarım sana da şifa olur bu mucize bitki,en kısa zamanda kurtulursun canımm:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…