Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

canım, çörek otunu aktarda çektirerek toz haline getir, sonra sabahları balla karışırıp ekmeğin üzerine de sürebilirsin, bikaç tatlı kaşığı ye canım =)

bulaşıcılık, siğil yokken çok azdır ama görünürde siğil varsa, cinsel temasta bulunmamaya çalışın canlarum! =)

canım, tekrarlayabiliyor ama sonsuza kadar sürecek diye bişey de yok, bağışıklık sisteminle alakalı, güçlendirirsen virüsü yenebilirsin :) a.s.

bekarlarda nedn çıkıyo arkadşlar peki?illa bi ilşkide bulunmakla mı oluyo.bende de 2tane beyaz renkte bi şe war ama ne svilce ne de siğil.sdce beyaz leke minnacık.sizce bu sorun bende de mi war.dr a gtmeye korkuyorm.ltfn yardmmm

canım cinsel ilişki olmadan da bulaşıyor malesef. normal temas, vay havuz-tuvalet-sauna dan bulaşıyor...

saol cnm evet ben daha önce yaktırdım ama bana yaktırmak daha etkılı ve kolay gıbı gelıyo neden dersen bana ilk gittiğim doktor asit gıbı bısey verdı afı tam aklımda deil veritrol du galıba sabah aksam suruyodum tam bı işkence yana yana dolasıyodum bıde ne geçiyo ne kuçülüyo beklıyıp duruyosun ne zaman geçicek ne zaman düşücek diye.yani zahmet verici geldi bana.yaktırmak ta zahmetli tabı ama beklemek benı çıldırttıgı için mantıklı gıdıyosun yaktırıyosun narkozun etkısı geçiyo kalkıp evine işine gıdebılıyosun bı krem verıyo 1 yada 2 haftadada yara izlerın tamamen geçiyo.ama ne zamana kadar yaktırırım bi saatten sonra yaktırıcak bı organım kalırmı bılmıyomşutarafagitti:1shok: bugun farkenttım popo kısmındada kucuk bı sey geldı elıme ama tam emin olamadım pazartesi tekrar doktora gıtmeyı dudunuyorum.hepimize acil şifalar sana da çok çok geçmiş olsun cnm a.s.

bunu ilk defa duydum cnm sanada geçmiş olsun.siğil kadar tehlikeli deil dedein ama siğilin yanına bıde o olmasın zaten nasıl bulasıyo acaba senın bılgın varsa bızımlede paylasırmısın

Nisancım çok tesekkür ederim çok saol sen bi tanesin bu gidişlede bı klik açacaksın kendıne.:dance:sırnaşık şey ben heralde müdavinin olurdum cnm . malesef ne senın kadar şanslı deilim belki senden bile çok önlem almısımdır lazer yaptırıyorum orayı ılık suyla yıkıyorum uşutmiyimde bağışıklığıma bısey olursa tekrarlar dıye çörek otu oda tamam hergun yiyom bıde polen yıyom sizle yazışıp bu fikirleri aldım uygulamaya başladım o zamandan bu zamana 6 kilo aldım oda tamam yeterki geçsin bu hastalık dedım.hep kuru tutuyorum doktor hiç ıslak bırakma dedi.ama yok işte yok rabbim sınav ediyo beni dıyom bazen.ama aramızdaki en buyuk fark eş .eş çok önemli nisanım sen şu anda evli deilsin hem herangi bi ilişki durumu olsa bıle engelleyebılırsın gıbıme geliyo seni gerçekte tanımasamda bırazcık analizlerıme guvenıyorum.tavrını koydugun zaman sana yaklaşmaz.ayrıca evli olupta sürekli ve düzenli bi cinsel hayatın olsa bile anlatıklarını hatırlıyorum eş adayın çok anlayışlı ve sana destek olurdu.ama benım eşim daha tedavıyı bile yeni kabul etti onuda ancak söyledi henüz bı doktora gözükmüş deil.bide ben senin siillerin var ilişkiye bi süre girmeyelim desem klasik benden soğudun mu beni sevmiyosun artık istemiyosan direk söyle mazeret uydurma gıbı seyler söyler o yuzden cinsel hayat ve karsındaki insan da çok önemli neyse seni bulunca çenem açıldı gene inş bu son olur da son doktorlara gıdısım olur. ilerde bebeklerimizi birbirimize anlattığım günleri iple çekiyorum bıktım hastalıktan artık güzel seyler konusalım öpüyorum seni bütün arkadaşları.iyiki varsınıza.s.

oyyy canım benim kıyamam ben sana... :1hug:

canım, benim erkek arkadaşımla cinsel hayatımız var ama dediğin gibi biraz anlayışlıdır sağolsun...ama bizde siğil varken, tam kesmediydik teması, prezervartif kullanmıştık ama bazen prezervatif te korumuyor eğer popoda falansa siğil yine temas oluyor ama benim vajina girişindeydi, başka yerde yoktu, biz de prezervatif kullanmıştık.

canım eşinin tedaviyi kabul etmesi süper bi gelişme çoooook sevindim :)) :teytey:
siz de kurtulacaksınız ben eminim, sen de emin ol, gerçekten birbirimize hamileliğimizi, bebeklerimizi anlatıcaz daha :))

bu arada, benim popomda 1 tane bişi belirdi siğil mi bilmiyorum ama bekletmeden hemen üstüne verrutol sürdüm...küçüktü baya ama geçende uzun bir yolculuktan döndüm, 12 saat otobüste oturdum, pantolondan dolayı sivilce falan da olmuş olabilir çünki vajinadan epey uzak yerde. ama risk alamadım, iz kalması pahasına verrutol sürdüm...şimdi o ilaç yaktı, kabuk tuttu...bekliyorum..eğer başka yerde çıkarsa, geçirdiğim 8 siğilsiz ay çöpe gidebilir...:çok üzgünüm: ama sanmıyorum ben siğil gibi değildi...

yine de moralimi bozmadım valla :) çıkrsa çıkar ne yapayım, nasılsa bir gün geçecek...=))) daha kötü derdimiz yok ya, buna da şükür...a.s.

hepinizi sevgiyle öpüyorum canlarım!

çok pozitifsin canm yaa :) insan okuyunca hastalıgı olsa bile üzlmez.şahsen ben öle düşünrdm.benm sigilm flan yok ama çıkar dye çk korkuyorm.öncedn de yazmştm gerçi beyaz bşeler war dye bende.bi bilgim olması açısından takip edyrum bu konuyu.

canım ya napalım, şu fukara dünyada bi de siğille kafayı üşütmek istemiyorum :) aslında içen içe herkes gibi benim de endişelerim var ama işte kendime telkinde bulunarak dozunda tutmaya çalışıyorum yoksa başka kimlerin neler neler ne dertleri var, ben bir siğil yüzünden kendimi yıkarsam sonra nolur diye düşünüyorum :)))

hem zaten bu virütik bişi olduğu için, moralle de direkt alakalı. kafaya takınca siğil yapıyor meret. ben de onu pozitifliğimle dövüyorum hehe :roflol:

kızlar az sonra doktora gidiyorum dua edin bana ...
bende moralimi yuksek tutmaya çalışıyorum elimden geldiğince zaman zaman sinirlerim bozuluyo ama ilk defa dun gece ağladım okadar kendimi tutmusum ki iyi geldi:)
nisanın dediği gibi ne dertler var hem bi siğilmi bizi yıkıcak :)biz nelere dayanıyoruz demi ama...
öpüyorum hepinizi ...inş. en kısa zamanda hepimiz bu dertten kurtuluruz...

Dolunayy cım geçmiş olsun sanaa inşallah bir daha böyle şeyler yaşamazsın..bence ağladığın iyi olmuş içini boşaltmışsın arasıra lazım :) moralini bundan sonra yüksek tut yeter..en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle...

evet canm insanlarn bin bir türlü derdi var.neler neler okuyoruz bu kulüpte.her hastalıgn tedavisnde moral çok çok önemli.saolsun burda herkez birbirine gereken morali weriyo :1hug: hep pozitf düşnmek gerk.aynı senin gibi yani canm hihoyyyt

Tesekkur ederim nisan... bulundugum yer dolayisiyla corek otu bulmak bana cok zor olucak ama turkiyeden alip donerim olmadi :) ben yeni asik oluodum yaa.... insan asik oluorum die mutlu olur resmen su sigiller sayesinde moralim coktu... ay ne dert oldu insana.... birsey sormak istiorum... sigiller warken akintiniz war mi? bende beyaz bir akinti war ve ilk gittigim doktor sigillerden kaynakli icerde sigiller war die dedi... yaktirdim doktor icerde hic sigil kalmadi dedi kontrol etti akintim gecmedi ama... halada war... sizdede war mi?

arkadaşlar merhaba , uzun süredir okuyamamıştım yazılanları hepinize geömiş olsun.bende zamanında bu dertten muzdariptim o yüzden hepinizi çok iyi anlıyorum zaten ara sıra girip nasıl tedavi oldugumu yazıp hatırlatıyorum ve yine yazıyorum Umarım hepiniz şifa bulursunuz.Arkadaşlar geçtigimiz nisan ayında başıma geldi bu illet ve ilk işlem dondurmak oldu çünkü tedavisiyle ilgili hiçbir bilgim yoktu dondurma olayından sonra tekrar nüks etti ve yine aynı tedaviyi yani dondurma işlemine devam ettim fakat hiçbir etkisini gormedim hemen doktor degistirdim ve doktorun tavsiye üzerine ameliyat oldum ve yaktırdım. bu arada ilk aşımı oldum (çok onemli aşı mutlaka olun )ameliyattan cok kısa bir süre sonra tekrar nüks edince doktor bana aldarayı onerdi bir süre kullan gecmezse ameliyat tekrar dedi. ben aldarayı kullanmadım tahriş vs. açısından zaten artık kafayı ıyırmak üzereydimki internetten bu hastalıgın tamamen bağışıklık sistemi ile ilgili oldugunu okudum.Bunun üzerine direk bağışıklık sistemime yogunlaştım ve her derde deva ölümden başka herder deva çörek otunu keşfettim.buraya defalarca yazdım ve yine yazıyrum kızlar tam bir hafta içinde ne ameliyattan bir iz ne de sigillerden eser kalmadı sabah akşam bal ile karıştırp yedigim çörek otu çok şükür beni tedavi etti.ve inanıyorum ki çorek otu virüsü vucudumda da attı ben buna inanıyorum.benim çevremdeki herkes suanda çörek otu kullanıyor alerjiye bile iyi geliyor kesinlikle tavisye ediyorum.(tabii ki aşıyı da mutlaka olun bu da çok onemli ben üçünü de vurundum bitti çok şükür tekrar hepinize geçmiş olsun.

kızlar bende haziran ayında yaktırdım ve hemen hamile kaldım şuandada eşimde cıktı benden bulaştı sanırım off ne yapmamız gerek hangi bölüme gidecek kocam
utanır gidemz acaba ona sabah akşam ballı karışık çörek otumu yedirsem yardımlarınız beklıyorum

slm kızlar....
dun doktora gittim benim siğiller biraz inatçı sanırım bi bakıyorum sanki azalmış bi bakıyorum aynı sanırım öle olmasını istediğim için aldara kremim iki tüpçük kaldı bitsin tekrar gidicem biraz zorda olsa sanırım geçicekler ama onu bile sürmek beni strese sokuyo sanırım n iyisi hiç uğrsmadan yaktırmak korkuyorum ama en iyisi öle olucak sanırım ...
bende çörek otuna basladım da ben sabahları bitatlı kasığı çörek otunu bi tatlı kaşığı balla karıştırıp aç karnına yiyorum acaba yeterlimidir bide bunu sürekli kullnamak mı lazım yoksa ara vermek gerekiyo mu
?

urla çok geçmiş olsun ....eşin yanlışım yoksa urolojiye gidicek
bende aslında aynı endişeyi taşıyorum eşime bulaşıp bulşamdığını bilmiyorum çünkü ben siğillerim çıktığında ne olduğunu anlamıştım inş. bulaşmamıştır eşimede ...
bence eşini ikna et biran önce doktora görünsün yinede sağlıklı günler hepinize

cnm çok geçmiş olsun inş en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz.birdaha omamak üzere.a.s.

NİSANIM CANIMSIN.gerçekten bu başlık altında çok kişiye morel kaynağı oldun.umarım sevgılınle bır ömür mutlu aşk ve saglık dolu yasarsınız.allah bozmasın.poponda çıkan da umarım siil deildir öyle olsa bıle senın dediğin gıbı allah baska dert vermesin. bu arada yara için doktora gıttım.bu seferki baska bi bayan doktordu.patolojı sonuclarım temız çıkmıs yanı rahım agzındakı pembelık yara deilmiş.biz yara deriz ama en iyi sonucu test söyler dedi.sadece pempelık ve damar yoğunlaşması var sen genede 2 ay sonra bı simir testi yaptır dedi.2 siil çıktı demiştım bana onlar siil deil benzemiyo ama kesin bişey diyemem cunku hiç benzemiyo siil köklü olur bu düz dedi ama öyle çok çeşidi varmışki belkı siilde olabılır dedi.yani ne yok nede var dedi.bunun için ve kondılomun ne çeşit oldugunu ayrıntılı bı sekılde öğrenmem için çapa ya gitmemin orda daha detaylı inceleyecekterının dogru olduguu söyledi.temizlık konusunu sordum bana sureklı ütülü ve kuru çamaşr kullanmamı ılık suyla temızlememi soyledi.seba med. kullanan hanımlar doktorların tavsıye ettıgını söylemıstı bende onu sordum bana evet tavsıye eden doktorlar var ama bana sen kullnırmısın desen ben kullanmam bı bayan olarak dedı.hiç gerek yok ılık suyla temızle ben tavsıye etmıyorum. dedı.rahım içinde siil varmı dıye sormayı unuttum ama bişey söylemedı yumurtalıklarım falan temiz dedi.görse söylerdi dıye dusunuyorum.hastane maceram bu kadar cnm. siili anladık bıde bı acayıp çeşidi bana denk geldi heralde. inş deillerdir bı an önce kaybolurlar.sizlerı sevıyorum yazıp paylasmaya devam sonuna kadar yoksa sitres kupu oluruz allah korusun herkese sağlık dolu bı hayat dılıyoruma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…