- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım bende de siğil ve rahim ağzı yarası vardı. ikisinide tek seansda yaktırdım. siğiller baya yayılmıştı hatta anüsün orda bile iki tane vardı onlarda yara da dahil yakıldı. yarayla ilgili zatenn hiçbir şikayetim yok ama bu siğillerin olduğu bölge sürekli nemli olduğundanmıdır perşembe günü 1 hafta oldu yani 1,5 haftadır iyileşmedi. sizin yaktıranların ne zaman tamamen kapandı bu siğil yakısı yerler.... siğil bitti şimdi onu takıyom kafayaİ:)
merhaba handefe..belki baya yayılmış olduğundan çok yerini yakmişlardır o yüzden iyileşmesi zaman aliyordur..duyduğuma göre vajina çok rahat yeniliyormuş kendini mutlaka geçer genelde silverdin veriyorlar sanırım sen de kullaniyorsundur.. benim sana sorum olacak yakma işleminde canın çok yandı mı bir de yakma işleminden sonra hemen sonuç aliniyor mu mesela ben 1 hafta önce dondurdum aynen siğiller duruyor belki benim de yaktırmam gerekir..bir de maliyet açisindan nasıl bir tedavi bilgilendirirsen sevinirim canım:1rolleyes: geçmiş olsun umarım tekrarlamaz a.s.