- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
evet canım yaktırma-dondurma hiçbirşey olmadan geçti çünkü doktorlar bana hiç yardımcı olmadı sadece 'bugün git yarın gel' dediler o kadar!! ama bu çörek otu yağını sabırla kullanmalısın çabuk geçmiyor çünkü zaman gerekiyor sadece ve siğilli bölgeyi de hijyenik tutarsan sonuç daha çabuk alınıyor canımkaydirigubbakcemile5 tşk ederim canım ama çıkmaya başladılar sadece 5 gün ara verdim kullanmaya diye ömrümün sonuna kadar kullanmalıyım sanırım...
umarım sana da şifa olur bu mucize bitki,en kısa zamanda kurtulursun canımm:1hug:
evet ya benim de aynı şekilde dr lar alakasız ilaçlar verip 10 gün sonra gel diye atiyorlar hep ben de bu hafta başka bir dr a gdicem önce..benim bildiğim de çörek otunu balla kariştirip yeniliyo aynı şey sayılır..kullaniyodum ara verdim ben de devam ediyim bari snein de direncin düşmüştür belki havalar soğuk falan biraz kırgınlık varsa üzerinde fırsattan istifade çikmiştir uyuz siğiller..dr tedavisi olmadan geçse de smear testini yaptır canım 6 ay da bir aklında bulunsun