- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
evet canım yaktırma-dondurma hiçbirşey olmadan geçti çünkü doktorlar bana hiç yardımcı olmadı sadece 'bugün git yarın gel' dediler o kadar!! ama bu çörek otu yağını sabırla kullanmalısın çabuk geçmiyor çünkü zaman gerekiyor sadece ve siğilli bölgeyi de hijyenik tutarsan sonuç daha çabuk alınıyor canımkaydirigubbakcemile5 tşk ederim canım ama çıkmaya başladılar sadece 5 gün ara verdim kullanmaya diyeömrümün sonuna kadar kullanmalıyım sanırım...
umarım sana da şifa olur bu mucize bitki,en kısa zamanda kurtulursun canımm:1hug:
çörek otu yagınımı sigillere sürüyorsunuz
arkadaşlar merhaba bende de genital herpes(uçuk)hastalığı çıktı 3aydır çekiyorum ve çok korkuyorum bu hastalıktan yaşayan yada bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olabilirmi
kızlar benim okuduğum yanlış değil değil mi? yani ilacı olmasa da uygun tedavi ve güçlü bağışıklık sistemi ile yenilebiliyor bu HPV? ben de var mı ya da bende bir şey varsa bu ne henüz bilmiyorum. haftaya cuma doktor yerinde olursa haftaya cuma ya da taa öbür hafta pazartesi gidebileceğim doktora tatil sebebi ile ve ağlamakta bir hal oldum. çok korkuyorum virüsü kapmış olmaktan. yanız şöyle bir durum var bende. o sivilce dediğim şeyden toplam 3 kere çıktı onlar da normal epilasyondan sonra çıkabilecek küçük sivilcelerdendi ben o 3 ünü de sıktım ve büyüdüler. yan sanıyorum bir hastalık ile ilgilileri yok. ve onlar en son yaptırdığım pap smear testinden sonra çıktılar. yani herhalde bir rahatsızlıktan olsa o pap smear da belirti verirdi diye düşünüyorum. benim korkum uzun ayrılıktan sonra eşimle girdiğim ilk ilişki ile alakalı. yani aslında kaptıysam bile bu siğiller 1 aydan önce çıkmadığından dokor ancak test ile anlayabilecek sanırım.
bir de asıl sorum şu pap smear teşhis için yeterli mi yoksa HPV için ayrıca bir test daha yaptırmam gerekiyor mu?
yok canım, balla karıştırıp ekmeğe sürüp yiyoruz sabahları :) bağışıklık sistemini güçlendirmek için =)