- 13 Kasım 2008
- 16
- 1
- 38
merhaba arkadaşlar daha öncede yazmıştım bende de siğil ve rahim ağzı yarası vardı. ikisinide tek seansda yaktırdım. siğiller baya yayılmıştı hatta anüsün orda bile iki tane vardı onlarda yara da dahil yakıldı. yarayla ilgili zatenn hiçbir şikayetim yok ama bu siğillerin olduğu bölge sürekli nemli olduğundanmıdır perşembe günü 1 hafta oldu yani 1,5 haftadır iyileşmedi. sizin yaktıranların ne zaman tamamen kapandı bu siğil yakısı yerler.... siğil bitti şimdi onu takıyom kafayaİ:)
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
lutfen bana cvp verın ...
sorumu tekrar soruyorum.bundan 6 ay once sıgıllermı yaktırmıstım.sımdı ıse rahım agzında cıktı.gecen sefer 3 mılyara bır profesore yaktırmıstım.sımdı o parayı veremem.bana tavsiye edeBILECEGINIZ BIR YER VAR MI?AVRUPA YAKASI OLURSA COK SEVINIRIM..
LÜTFEN CVP YAZIN.BURDAN ALACAGIM CVPLAR BENIM ICIN COK ONEMLIIIIIIIIIIIIIII
merhaba handefe..belki baya yayılmış olduğundan çok yerini yakmişlardır o yüzden iyileşmesi zaman aliyordur..duyduğuma göre vajina çok rahat yeniliyormuş kendini mutlaka geçer genelde silverdin veriyorlar sanırım sen de kullaniyorsundur.. benim sana sorum olacak yakma işleminde canın çok yandı mı bir de yakma işleminden sonra hemen sonuç aliniyor mu mesela ben 1 hafta önce dondurdum aynen siğiller duruyorbelki benim de yaktırmam gerekir..bir de maliyet açisindan nasıl bir tedavi bilgilendirirsen sevinirim canım:1rolleyes: geçmiş olsun umarım tekrarlamaz a.s.
canım benim vajina içinde değil dışındaydı. bu perine bölgesi denen yerde yani anüsle vajina arasında ki deri kısımda
dr. baya iğne yaptı onları duymamam için duymadımda sonrası acı falanda olmadı pek ama 2-3 gündür kaşıntım var. bepanthene plus verdi bana
benim birde yara yakıldı içerde hepsi bir yarım saat falan sürdü tek tek değildi benim siğiller böle karnıbahar görünümlüydü. şu an yok elime gelen bşişiey görünürdede yok
inşallah tamamen deri iyileşincede bişi kalmaz canım maliyeti soruyorsan ben hepsine 100ytl verdim siğiller artı rahim ağzı yara yakmasına
çok geçmiş olsun öncelikle çok pahalıya yaktırmıssın cnm siillerını ama anlıyorum.en iyi şekilde olsun istemişsindir.ben bakırköy yenimahallede yaktırdım ssk.lı oldugum içinde hiç para vermedim 8 tane falandı siiller anestezi yaptılar ve hepsınden kurtuldum.ama çok ilgi yok öyle yerlerde ve kontrole bıle çagırmadılar.ayıldım ve evın yolunu tuttum açıkcası.krem verdıler sadece bende senın gıbı herkese soruyordum.sonra çalıştıgım yerde tesadufen karı koca doktor olan bı çiftle tanıstım.adama derdimi anlattım kendısı gene bakırköy sadı konuk hastanesınde doktor ve ona gıttım.benımde rahım ağzımda yara varmıs ve çok buyukmus 3 tane ayrı ayrı parca aldılar ve çok ilgilendıler.kolposkopi bıyopsı hepsını yaptılar.sonuçlarım yenı çıktı fırsat bulunca tekrar gıdıp onları gosterecegım.orada sıramı beklerken hastalarlada konusma fırsatım oldu hepsi memnunmuş doğumlarını orda yapmıslar yanı genel gözlem olarak gıdenler memnun ama her hafta doktorlar dişiyor.sen muhtemelen sptık servısıne gıdeceksın benım gıbı orda hoca bakacak senın durumuna.bana öyle olmustu.sadece orayı tavsıye edebılırım cunku daha oncekı yazılarımdada var özele gıttım ilk zamanlarımda ve rezil oldum paramla.bos yere zamanım gitti.hemde araştırma hastahanesi oldugu için iyi derım ben ve tavsıye ederım.tekrar geçmiş olsun Allah acil şifa versin.vede aklını fazla takma derım ben taktıkça çogalıyo meretler.kal sağlıcakla
a.s.
merhaba arkadaşlar ben hamileyim ve bu siğillerden bendede var malesef 3 ayllıkken vardı bunları cilt doktorum keserek aldı şimdi koltuk altımdada çıktı birazda bacağımda var çıldırmak üzereyim hamileyken başına gelen varmı normal doğuma engelmiş bu olay çok üzüldüm ne yaptırsam bir dahamı kestirsem bilmiyorum bana da cvp yazın lütfen
merhaba arkadaşlar ben hamileyim ve bu siğillerden bendede var malesef 3 ayllıkken vardı bunları cilt doktorum keserek aldı şimdi koltuk altımdada çıktı birazda bacağımda var çıldırmak üzereyim hamileyken başına gelen varmı normal doğuma engelmiş bu olay çok üzüldüm ne yaptırsam bir dahamı kestirsem bilmiyorum bana da cvp yazın lütfen
arkadaşlar bir de çok alakasız ama birşey sormak istiyorum. siğillerden sonra genital bölgeye lazer epilasyon yaptıranınız var mı?doktor bana tetikleyebileceğini söyledi bugün. sakın yaptırma oraya bişi dediçok üzüldüm çünkü 2 seans gitmiştim. yaptıran ve siğilleri tekrarlayan var mı?
geçmiş olsun canım bende 6aylık hamileyken çıktı şimdi 7.5aylık bir kaç doktora gittim normal doğum yaptırmıyorlar sezeryan olacaz mecburen hamileyken hiç bi tedavi uygulamıyorlar ama doğum sonrası hemen başlayacağım bebeğini düşün ve stres yapma hem daha çok çıkar moralini yüksek tut bu kesme işi nasıl oluyor anlamadım açıklarmısın biraz ayrıca jinekolağa gitmen daha mantıklı
chica81 yaa sen nerde yaptın yaktırma işlemini ve ne kadara mal oldu sana( ben dondurdum 2 hafta önce hiç bir değişiklik yok dr a gittim sonra bu liken de olabilir dedi kortizon iğnesi yaptırdı falan kendi de ne yaptığını bilmiyo napcağımı şaşiridm bir an önce kurtulmak istiyorum..benneyaptımki... dermatolog kendisi ,benim daha önceden liken geçirdiğimi duyunca liken de olablir dedi..liken de vücutta çikan küçük küçük kabuklu kızarıklılar ama benim genital bölgede olanlar tam karnıbahar tanımına uyuyo kafam karman çorman :çok üzgünüm:
canım ben ankarada yaktırdım.her doktor iyi değil gerçekten. ankaraya gelebilirsen özelden mesaj at ben sana ismini yazayım. burdan reklam olduğu için yazamıyoruz. ben doktorumdan çok memnunum ama umarım seninkiler siğil değildir. cildiyeye gitmek yanlış bence mutlaka jinekolg görmeli. istediğin herşeyi sorabilirsin bana. sevgilera.s.
üzülme canım bozma moralini. haklısın, ilk gittiğim doktor bundan 5 yıl önce bana insan muamelesi yapmamıştı. özel hastaneydi bi de. o kadın yüzünden yanlış tedavi oldum ve siğillerim tekrarladı. hiç bişey anlatmadı bile. dövcek gibi davrandıneyse canım benim doktorum karadenize gidecek, doçent oldu. muayenehaneyi kapatacak, sanırım 10 gün sonra. haberin olsun canım.
bi de biz güçlü kadınlar bu hastalığı yeneceğiz:))))
kıslar bişey soruam bu siğiller benim koltuk altımda da var ve kaşınıyorlar sizinde kaşıntı oluyormu merak ettim