Canım gerçekten herşeyin çok güzel ince ayrıntılardan beyaz eşyaya dek bir çok parça almışsın sende benim gibi kiracı olacaksan çok fazla eşyaya da gerek yok aslında az ve öz beğendiğin parçaları alman en güzeli. Kahvaltı takımı düşünmememe rağmen bu takım al beni diyordu :)) Mutlu ve huzurlu günlerde kullanman dileğiyle
EMiNEveAYDIN
maşallah bisürü şey almışsın. güle güle kullan sevdiğinle:)
umarım hayırlı bi yol olur senin için.
herşeyin çok güzel güle güle kullan cnm
dayioglu112
Ben de bu zaman nasıl geçer diyordum istemeye geldikten sonra. Bak haftaya nikahım var
izmirperisi
Herşey çok güzel görünüyor cnm
Saten nevresimlere bittim özellikle...
tatlım gerçekten beğendim güle güle kullan.bende bütün beyaz eşyalarımı bosch almayı düşünüyorum.sen yemek takımı almadınmı tekrar baktım göremedim.hani yemek takımın,çatal bıçak takımın,bardak takımın?
buarada bana ince eleyip sık dokuduğumu sölemişsin.doğru bi tespit,iki ay sonra düğün var ama ortada hiç bişi yok.karar veripte alamıyorum maalesef:85:
Almila topigin hayirli olsun canim..
Simdiye dek aldiklarin cok kaliteli ürünler,bende topiginin takipcisiyim artik.
Iyi günlerde kullanirsiniz umarim.
yalnız şu bosh'tan aldığınız süpürgeden bizimde vardı.hiç iyi çıkmadı kısa sürede bozuldu sonra zaten süpürge yaparken arka taraftan tozu küçük küçük dışarıya veriyo falan hiç memnun kalmadık..sonra sulu süpürgeden aldık rahatladık..üstelik çok da ses çıkarıyodu..iki yıl sonra da bozuldu yani...ama inş. sen memnun kalırsın...
yalnız şu bosh'tan aldığınız süpürgeden bizimde vardı.hiç iyi çıkmadı kısa sürede bozuldu sonra zaten süpürge yaparken arka taraftan tozu küçük küçük dışarıya veriyo falan hiç memnun kalmadık..sonra sulu süpürgeden aldık rahatladık..üstelik çok da ses çıkarıyodu..iki yıl sonra da bozuldu yani...ama inş. sen memnun kalırsın...
busra3
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın aldıklarınızı...
limelemon
maşallah çok güzel her şeyin,kırmızı bosch'lara bayıldım özellikle, güle güle kullan.
asis
çok güzel ve cici şeyler almışsın
güle güle kullan canım
nepnaz
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah..
hepsini çok beğendimallah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
Amin amin amin :) Cümlemizinkini inşallah, gerçi sende hazırlıklar tamam artık, darısı başıma :) Teşekkür ederim.
güle güle kullan tatlım herşey çok güzel.
bal_bocegi
Herşeyin çok özenli güle güle kullan canım
minikcicek
Yok canım hala eksiklerim var.. Evlenince de bitmiyormuş evin eksiği annem öyle dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?