Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)


Çok teşekkür ederim. Beğenmene çok sevindim :) Kiracı olacağız maalesef, inşallah kendi evimizde oturmak da nasip olur ikimize:)
Benim sorunum pek çok şeyi beğeniyor olmam sanırım :)) Biraz kendime vakit verip eleme yapıyorum işte. Nevresimlerde çok zorlandım mesela. Gerçi halletmiş sayılmam hala
Bu takımı alabildiysem direkt senin sayendedir gnnrkcy. Hiç tanışmıyorken -ki hala isimlerimizi bile bilmiyoruz :)- aklında tutup, buraya yazmasaydın nerden haberim olacaktı. Sağ ol, var ol. Her şey gönlünce olsun :)


EMiNEveAYDIN
maşallah bisürü şey almışsın. güle güle kullan sevdiğinle:)

Teşekkür ederim, inşallah :) Bütçem elverse daha neler alacağım da, henüz bitiremedim bunların taksitlerini. Allah yardımcımız olsun :))
 
umarım hayırlı bi yol olur senin için.
herşeyin çok güzel güle güle kullan cnm

Umarım, gönlümüzce tamamlarız inşallah. Olabildiğince sıkıntısız :)
Beğenmene çok sevindim. Sen de ince eleyip sık dokuyanlardansın, onayından geçmek mutluluk verici :) Teşekkür ederim tatlicady :)


dayioglu112
Ben de bu zaman nasıl geçer diyordum istemeye geldikten sonra. Bak haftaya nikahım var

Sayılı günün hikmeti midir ki acaba :) Güzel geçsin de çabucak geçmese de olur. Daha bir sürü iş var yapılacak :))

izmirperisi
Herşey çok güzel görünüyor cnm
Saten nevresimlere bittim özellikle...

Çok teşekkür ederim, izmirperisi. Cidden güzel baktığın için :) Bir Sarev saten nevresim takımı daha var, gözüme kestirdiğim ama şimdilik alamayacağım Daha iyileri senin olsun inşallah.
 
tatlım gerçekten beğendim güle güle kullan.bende bütün beyaz eşyalarımı bosch almayı düşünüyorum.sen yemek takımı almadınmı tekrar baktım göremedim.hani yemek takımın,çatal bıçak takımın,bardak takımın?

buarada bana ince eleyip sık dokuduğumu sölemişsin.doğru bi tespit,iki ay sonra düğün var ama ortada hiç bişi yok.karar veripte alamıyorum maalesef:85:
 

:)) İşte o yüzden küçük adımlar henüz. Onlar da tamamlanınca tamam olacağım. Ne bir yemek tabağım, ne de çatal-kaşık namına bir şeyim var :) İlk hedefim yemek takımı :))
İki ay mı çok az kalmış, bence artık araştırma-bakma faslını bitir. Zaten bu çeyiz işinin sonu yok, her an yeni kimi zaman daha güzel şeyler çıkıyor. Gözümüzü karartıp alacağız artık, yapacak bir şey yok :)
Bir an önce karar verirsin umarım.Kolay gelsin :)
 
Son düzenleme:
Almila topigin hayirli olsun canim..
Simdiye dek aldiklarin cok kaliteli ürünler,bende topiginin takipcisiyim artik.
Iyi günlerde kullanirsiniz umarim.
 
Almila topigin hayirli olsun canim..
Simdiye dek aldiklarin cok kaliteli ürünler,bende topiginin takipcisiyim artik.
Iyi günlerde kullanirsiniz umarim.

Çok teşekkür ederim Gamzelim, sağ olasın:) Hem kaliteli hem güzel olsun istedim. Şansım yaver gitti şimdiye dek. Devamı da böyle olur inşallah :)
İlgine değer umarım :) İnşallah, amin :)
 
yalnız şu bosh'tan aldığınız süpürgeden bizimde vardı.hiç iyi çıkmadı kısa sürede bozuldu sonra zaten süpürge yaparken arka taraftan tozu küçük küçük dışarıya veriyo falan hiç memnun kalmadık..sonra sulu süpürgeden aldık rahatladık..üstelik çok da ses çıkarıyodu..iki yıl sonra da bozuldu yani...ama inş. sen memnun kalırsın...
 

Benim yengem uzun yıllardır kullanıyo herhangı bır sorun cıkarmadı aksine cok cok memnunlar belkide kullandığınız makinede sorun vardır modelde herhangı bir sorunun olduğunu düşünmuyorum cevremde kullananlar acayıp memnunlar =))

Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın aldıklarınızı...
 
maşallah çok güzel her şeyin,kırmızı bosch'lara bayıldım özellikle, güle güle kullan.
 
çok güzel ve cici şeyler almışsın
güle güle kullan canım
 

Forumda olumlu yorumlar okumuştum daha önce keza busra3 de son örnek. Umarım benimkinde sorun çıkmaz :)

busra3
Rabbim güzel günlerde kullanmayı nasıp etsın aldıklarınızı...

Amin, sağ olun. Hepimiz güzel, mutlu günler yaşıyor oluruz inşallah :)

limelemon
maşallah çok güzel her şeyin,kırmızı bosch'lara bayıldım özellikle, güle güle kullan.

Çok teşekkür ederim limelemon, daha iyileri senin olsun :) Bosch serisini mikserle tamamlamayı düşünüyorum. Bakalım ne zamana kısmet olacak :)

asis
çok güzel ve cici şeyler almışsın
güle güle kullan canım

Teşekkür ederim asis. İnşallah :)

nepnaz
hepsi çok güzel iyi günlerde kullanırsın inşallah..

Teşekkür ederim nepnaz.Umarım her şey hayalimizdeki kadar güzel olur :)
 
güle güle kullan tatlım herşey çok güzel.

Teşekkür ederim esmergulum, inşallah o günleri de görürüz :)

bal_bocegi
Herşeyin çok özenli güle güle kullan canım

Çok teşekkür ederim canım, özenli olmaya çalışıyorum ama kimi zaman da aklıma esiyor alıyorum, bakalım bundan sonrakiler nasıl olacak :)

minikcicek
Yok canım hala eksiklerim var.. Evlenince de bitmiyormuş evin eksiği annem öyle dedi

:) Her şeyi tamamlamaya boşuna uğraşmayalım o vakit. Olduğu kadar, elden geldiğince, güç yettiğince :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…