How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

İlk mesajı değiştiremedim fotoğraflar gözükmüyor, göremediklerini dile getirenler için tekrar yüklüyorum :)
Beyaz eşyalarımız, hepsini Bosch'dan aldık çamaşır makinesi haricinde. ( Çamaşır makinemi yıllaar önce almıştı babam :)
$1jmjx.jpg $1jmu3.jpg
Kiradayız ve mutfağın buna uygun olması nedeniyle parça parça oldu fırın, büyük fırınlardan almıştım önce değiştirdik oturduğumuz evi kiralayınca. Büyük bir fırınım olsaydı her şeyin üstesinden daha kolaylıkla ve çabucak kalkacaktım eminim :)
$1jmms.jpg $1jmnr.jpg $1jmp2.jpg

Küçük ev aletlerimiz:
$1jmuv.jpg $1jmvc.jpg
$1jmvm.jpg $1jmvy.jpg
Homend marka bu, henüz hiç kullanmadım :)
$1jmwg.jpg
$1jmxh.jpg
LG televizyonumuz:
$1jmph.jpg

Sanırım elektronik eşyalarımız bu kadar :)
Alamadıklarım henüz lakin alma hayali kurduklarım :)
Katı meyve sıkacağı narenciye sıkacağı da kurtarabilir durumu şimdilik :)

Fotoğraf yüklemek hayli zorlaşmış, sanırım buna şimdilik daha fazla dayanamayacağım :))

Canım uzun bir süreden sonra tekrar hoşgeldin çok merak ediyorum düğün eşyalar ne kadara mal oldu genel olarak ne olmasaydı gereksizdi sence tecrübelerinden yararlanmak isterim çok öpüyorum :)

Canım uzun bir süreden sonra tekrar hoşgeldin çok merak ediyorum düğün eşyalar ne kadara mal oldu genel olarak ne olmasaydı gereksizdi sence tecrübelerinden yararlanmak isterim çok öpüyorum :)

Canım merhaba, hoş bulduk :)
Sıkı muhasebeciyimdir kalem kalem yazarım hepsini :)
İki düğün 2500 artı 2500 5000 artı 1000 tl de yol parasına verdik 6000 tl.
Gelinliği 950 ye diktirdim. Gelin ayakkabım 70 liraydı.
Gelin çiçekleri ve fotoğrafçı 500 lira.
Beyaz eşyalar 4500. Diğer mobilyalar 7700. Perdeler 700. Halılar 1400.
Damatlık artı birtakım ıvır zıvırlar 1500 tl.
Bunların haricinde benim çeyiz için aldıklarım da ortalama 6000 tuttu canım. Yani toplamda 30.000 liraya yakın bir şey çıkıyor. Sonradan kendi isteğimizce eksik bir iki şey ( televizyon- ayakkabılık- kitaplıklar çalışma masası ) tamamladık yani ortalama 35 000 i buldu bizim evlilik masraflarımız canım. Ki ben gayet hesaplı olmasına çalıştığım halde :) Gerçi çoğu arkadaşıma ve ortaya çıkan sonuca göre iyi iş çıkarmışım :)

Son düzenleme:
almilacım nasılsın nasıl gidiyor evlilik

Aaa canım merhaba, ben de tam sayfamda geziniyordum :)

Gayet güzel gidiyor şükür :) Yavaş yavaş yoğunluğa da alıştım eşim de yardım ediyor sağ olsun :) Zaten iş saatlerimiz sıkıntılı biraz o emniyette, dolayısıyla birbirmizi özlemeye devam ediyoruz :) Ama keyfimiz yerinde şükür :) Haftaya ikinci ayımız bitecek şaka gibi vallahi :)
Senin nasıl gidiyor, benden eskisin sen :)

Aaa canım merhaba, ben de tam sayfamda geziniyordum :)

Gayet güzel gidiyor şükür :) Yavaş yavaş yoğunluğa da alıştım eşim de yardım ediyor sağ olsun :) Zaten iş saatlerimiz sıkıntılı biraz o emniyette, dolayısıyla birbirmizi özlemeye devam ediyoruz :) Ama keyfimiz yerinde şükür :) Haftaya ikinci ayımız bitecek şaka gibi vallahi :)
Senin nasıl gidiyor, benden eskisin sen :)

Evet bizim beş buçuk ay oldu..Bizimde herşey yolunda şükürler olsun..Siz eşinle birleştiniz mi yanlış hatırlamıyorsam eşin bir süre yanlız yaşayacaktı evinizde değilmi :44::44::44: özlemek iyidir aşkı güçlendirir :34::34::34:

Evet bizim beş buçuk ay oldu..Bizimde herşey yolunda şükürler olsun..Siz eşinle birleştiniz mi yanlış hatırlamıyorsam eşin bir süre yanlız yaşayacaktı evinizde değilmi :44::44::44: özlemek iyidir aşkı güçlendirir :34::34::34:

Yok evde bir süre yalnız yaşayacak olan bendim :) 2 ay kadar tek kaldım Eylül'de nikahı yaptık, Kasım'da düğün oldu. Düğünden bir hafta önce eşimin tayini çıktı neyse ki :) Düğünleri yapıp beraberce döndük evimize eşimin 15 gün meyil izni vardı o dinlendi ben işe başladım :)
Evet öyle sanırım :) Ama yine de Allah sevdiklerinden insanı bir an bile ayırmasın :)

Yok evde bir süre yalnız yaşayacak olan bendim :) 2 ay kadar tek kaldım Eylül'de nikahı yaptık, Kasım'da düğün oldu. Düğünden bir hafta önce eşimin tayini çıktı neyse ki :) Düğünleri yapıp beraberce döndük evimize eşimin 15 gün meyil izni vardı o dinlendi ben işe başladım :)
Evet öyle sanırım :) Ama yine de Allah sevdiklerinden insanı bir an bile ayırmasın :)

Aman ne güzel olmuş düğünden sonra eşinle beraber dönmen..En zor kısmı zaten düğünden sonra işe başlamak benim eşimde öğretmen izindeydi düğünüzmüzde onu evde bıraktım ben işe başladım ama 3 günlüğüne sonra bende işten ayrıldım 2 ay evdeydik beraber balayını uzattık...Düğünde tatsızlık olmuş sanırım biraz.Hep yanında olsa beş dakika ayrılsan bile özlüyosun eşini inan :16::16::16:

Aman ne güzel olmuş düğünden sonra eşinle beraber dönmen..En zor kısmı zaten düğünden sonra işe başlamak benim eşimde öğretmen izindeydi düğünüzmüzde onu evde bıraktım ben işe başladım ama 3 günlüğüne sonra bende işten ayrıldım 2 ay evdeydik beraber balayını uzattık...Düğünde tatsızlık olmuş sanırım biraz.Hep yanında olsa beş dakika ayrılsan bile özlüyosun eşini inan :16::16::16:

Evet, çok güzel oldu :) Düğünden sonra işe başlamak ve temponun hiç düşmemesi en kötüsü sanırım :) Aman neyse çok şükür işlerimiz var, hayli uzun süre atanmayı bekleyen biri olarak işten şikayet etmeyeyim :)
Tekrar işe başladın mı ? Tam zamanında ayrılmışsın işten, en güzel zamanlarınız dopdolu beraberce geçmiştir. Maşallah :)
Ah, evet oldu. Keşke olmasaydı da zaman zaman depreşen zaman zaman aman olan oldu artık modunda bir durum var. Bundan sonrası daha güzel olur inşallah :)

Evet, çok güzel oldu :) Düğünden sonra işe başlamak ve temponun hiç düşmemesi en kötüsü sanırım :) Aman neyse çok şükür işlerimiz var, hayli uzun süre atanmayı bekleyen biri olarak işten şikayet etmeyeyim :)
Tekrar işe başladın mı ? Tam zamanında ayrılmışsın işten, en güzel zamanlarınız dopdolu beraberce geçmiştir. Maşallah :)
Ah, evet oldu. Keşke olmasaydı da zaman zaman depreşen zaman zaman aman olan oldu artık modunda bir durum var. Bundan sonrası daha güzel olur inşallah :)

Evet başladım iki ay kadar işsizdim :31::31::31: En güzel zamanlarımızdı ama borçları filan düşününce pek yaşayamadık o zamanları :26::26::26: Unutmaya çalış olan olmuş artık dediğin gibi :34::34::34:

Canım benim aynı tarihlerde evlendik sonrasında da iş ev derken buraya çok nadir uğradım seni de tebrik edemedim :17:
Öncelikle tebrik ediyorr ve ömürr boyu mutluluklar diliyorum :16:
Şaka gibi değil mi şurda indirim burda indirim derken nasıl oldu da geçti düğün üzerine de 2 ay geçti..
Ufak sıkıntılar yaşamışın düğün ertesi kayınvaliden hoşgeldin evliler dünyasına demiş belliki hemen :) Öyle yada böyle en iyiside olsa en kötüsü de idare etmeyi bilicez işte.. Eşimle çok mutluyum çok şükür ama bazen baba evimi de özlemiyor değilim.. Ya da deli gibi çeyiz aldığım dönemleri.. :))
Sen de iyisin umarım... Öpüyorumm..

Canım benim aynı tarihlerde evlendik sonrasında da iş ev derken buraya çok nadir uğradım seni de tebrik edemedim :17:
Öncelikle tebrik ediyorr ve ömürr boyu mutluluklar diliyorum :16:
Şaka gibi değil mi şurda indirim burda indirim derken nasıl oldu da geçti düğün üzerine de 2 ay geçti..
Ufak sıkıntılar yaşamışın düğün ertesi kayınvaliden hoşgeldin evliler dünyasına demiş belliki hemen :) Öyle yada böyle en iyiside olsa en kötüsü de idare etmeyi bilicez işte.. Eşimle çok mutluyum çok şükür ama bazen baba evimi de özlemiyor değilim.. Ya da deli gibi çeyiz aldığım dönemleri.. :))
Sen de iyisin umarım... Öpüyorumm..

:) Çok teşekkür ederim canım benim , Allah mutluluklarımızı daim etsin inşallah :) Burda konuşmaya başladığımızda daha nişanlı bile değildik hep tarihler planlar havada uçuşuyordu :))
Ben şimdi de sanki doğduğumdan beri evliymişim gibi hissediyorum kendimi::)))) Ah benim hallerim :) Evet ya hiç sorma, asla kayınvalidesiyle sorun yaşayacağını aklına getirmeyen bana Allah tipik :) bir kayınvalide verdi. Çekilecek çilem varmış :)))
Çok şükür canım ya Allah bozmasın :) Ben de özlüyorum annemleri önümüzdeki ay gelecekler inşallah :) Önceden de çok sık gidemiyorum işten dolayı ama evlenince iyice elim ayağım bağlandı, eşimi bırakamıyorum yalnız başına :) Çeyiz almayı ben de özlüyorum hala da gözüm kalıyor zaten yeni çıkan şeylere :)
Tekrar gördüğüme seni çok sevindim. Öpüyorum ben de çok :)

xxmutluxx
Evet başladım iki ay kadar işsizdim En güzel zamanlarımızdı ama borçları filan düşününce pek yaşayamadık o zamanları Unutmaya çalış olan olmuş artık dediğin gibi

Canım ben de elimden hesap makinesini düşürmüyorum, evin muhasebecisi benim :) İnşallah yaza bitirmiş olacağız borçları. Allah herkese borçlarını ödemede kolaylık versin :)

Back