Canım uzun bir süreden sonra tekrar hoşgeldin çok merak ediyorum düğün eşyalar ne kadara mal oldu genel olarak ne olmasaydı gereksizdi sence tecrübelerinden yararlanmak isterim çok öpüyorum :)
almilacım nasılsın nasıl gidiyor evlilik
Aaa canım merhaba, ben de tam sayfamda geziniyordum :)
Gayet güzel gidiyor şükür :) Yavaş yavaş yoğunluğa da alıştım eşim de yardım ediyor sağ olsun :) Zaten iş saatlerimiz sıkıntılı biraz o emniyette, dolayısıyla birbirmizi özlemeye devam ediyoruz :) Ama keyfimiz yerinde şükür :) Haftaya ikinci ayımız bitecek şaka gibi vallahi :)
Senin nasıl gidiyor, benden eskisin sen :)
Evet bizim beş buçuk ay oldu..Bizimde herşey yolunda şükürler olsun..Siz eşinle birleştiniz mi yanlış hatırlamıyorsam eşin bir süre yanlız yaşayacaktı evinizde değilmi :44::44::44: özlemek iyidir aşkı güçlendirir
Yok evde bir süre yalnız yaşayacak olan bendim :) 2 ay kadar tek kaldım Eylül'de nikahı yaptık, Kasım'da düğün oldu. Düğünden bir hafta önce eşimin tayini çıktı neyse ki :) Düğünleri yapıp beraberce döndük evimize eşimin 15 gün meyil izni vardı o dinlendi ben işe başladım :)
Evet öyle sanırım :) Ama yine de Allah sevdiklerinden insanı bir an bile ayırmasın :)
Aman ne güzel olmuş düğünden sonra eşinle beraber dönmen..En zor kısmı zaten düğünden sonra işe başlamak benim eşimde öğretmen izindeydi düğünüzmüzde onu evde bıraktım ben işe başladım ama 3 günlüğüne sonra bende işten ayrıldım 2 ay evdeydik beraber balayını uzattık...Düğünde tatsızlık olmuş sanırım biraz.Hep yanında olsa beş dakika ayrılsan bile özlüyosun eşini inan
Evet, çok güzel oldu :) Düğünden sonra işe başlamak ve temponun hiç düşmemesi en kötüsü sanırım :) Aman neyse çok şükür işlerimiz var, hayli uzun süre atanmayı bekleyen biri olarak işten şikayet etmeyeyim :)
Tekrar işe başladın mı ? Tam zamanında ayrılmışsın işten, en güzel zamanlarınız dopdolu beraberce geçmiştir. Maşallah :)
Ah, evet oldu. Keşke olmasaydı da zaman zaman depreşen zaman zaman aman olan oldu artık modunda bir durum var. Bundan sonrası daha güzel olur inşallah :)
Canım benim aynı tarihlerde evlendik sonrasında da iş ev derken buraya çok nadir uğradım seni de tebrik edemedim
Öncelikle tebrik ediyorr ve ömürr boyu mutluluklar diliyorum
Şaka gibi değil mi şurda indirim burda indirim derken nasıl oldu da geçti düğün üzerine de 2 ay geçti..
Ufak sıkıntılar yaşamışın düğün ertesi kayınvaliden hoşgeldin evliler dünyasına demiş belliki hemen :) Öyle yada böyle en iyiside olsa en kötüsü de idare etmeyi bilicez işte.. Eşimle çok mutluyum çok şükür ama bazen baba evimi de özlemiyor değilim.. Ya da deli gibi çeyiz aldığım dönemleri.. :))
Sen de iyisin umarım... Öpüyorumm..
xxmutluxx
Evet başladım iki ay kadar işsizdim En güzel zamanlarımızdı ama borçları filan düşününce pek yaşayamadık o zamanları Unutmaya çalış olan olmuş artık dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?