güle güle kullan canım, kahvaltı takımına bayıldım. kedililer de çok tatlı
anarchitect
güle güle kullan canım.linens nevresimlerin çok güzelmiş kaça aldın acaba?
Çok güzel canım güle güle kullan. Allah tamamlamayı nasip etsin
bayıldım cidden...çok çok güzel herşey...özellikle taçın nevresim takımını çok beğendim amavi çiçekli olanı...kahvaltı takımında çok cici...güle güle kullan hepsini...
güle güle kullanın
pap1985
Çok güzel canım güle güle kullan.
mavigul86
her şeyin çok güzel güle güle kullan.yalnız şu biev kahvaltı takımını nerden buldun aldın?ben de bulamıyorum da lütfen yardım...
:))Beğenmene çok sevindim. Stajımı seni ve diğer çeyiz hazırlayanları takip ederek yaptım, sıra bana geldi:) Bütçem elverdiğince beğendiklerimi almaya çalışacağım. Tamamı da seninki kadar güzel olur umarım :)
Arkadaşımıza doğum gününde hediye almıştık o nevresim takımından, o kadar hoşuma gitti ki kendime de almadan edemedim :))
Çok teşekkür ederim eylemonur :)
:):) hepimiz birbirimizden bişeyler öğreniyoruz canım...doğru seçimler yapmamızı fikir almamızı sağlıyor burası onun için mutlaka bakınırım her topiğe neler var diye...tamamlarsın canım inşallah kısa zamanda gönlünce...hepimiz inşallah huzurla kullanırız...buarada nevresim takımı olayını abarttığım için artık alamıyorum ama bir tane daha alma fırsatım olsaydı mutlaka senin aldıgın takımı alırdım:):)
dayioglu112
Küçük adım demişsin ben haftaya evleniyorum benim bile bu kadar eşyam yok
Çok güzeller güle güle kullan
:) İlk kez burda gördüğüm pek çok şey var. Benim için çok faydalı oldu bu site. Ben de inceliyorum ne var ne yok diye, beğendiklerimi kaydediyorum 'alacaklarım' klasörüne, alabilirsem ne ala tabii:)
Benim bu süreçte vazgeçtiğim bazı eşyalarım da oldu :) Anneme bırakmayı düşünüyorum birkaç şeyi:) Sen de öyle yapsan, olmaz mı :)
:)) Henüz tabak, çatal-kaşık namına bir şeyim olmadığımda hiçbir şeyim yokmuş gibi geliyor hala :)
Yerinde olmayı isterdim emin ol :) Benim söz bile Temmuz'da. O zamana kadar kendimi çeyiz hazırlığına verdim, yoksa zaman nasıl geçer :) Allah tamamına erdirsin inşallah. Mutluluklar diliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?