Uzun yoldaki küçük adımlarım :) Ben de açıyorum sandığımı, buyrun :)

Neyse büyük müyük ne yapayım, küçültemedim :)

Canım benim mağazada gördüğüm kesinlikle bu değil di misberryninkiydi bu değil bunda mavi renk hakim. Yanlış hatırlamıyorum ama senin içine sinmediyse ara mağazayı geri ver yanlış takımı göndermişler bence. Tabikiş bu da güzel bir takım ama senin tercihin yani içine sinsin.

Son düzenleme:

Mağazada karışıklık olmuş o zaman, arkadaşıma mail atmıştım takımın fotosunu ama oraya gidince fark edemedi anlaşılan. Ya da mağazadakiler benim anlattığım takımı yanlış anladılar, çünkü arkadaşım gidince direkt bunu göstermişler. Vallahi canım anneme vermeye karar verdim.Bu ara evlenecek arkadaşlar var belki onlara hediye ederim:))
Kütahya Porselen'den beğendiğim bir takım vardı, onu alacağım inşallah. Zaten yemek takımını da ordan alacaktım. İnsanın bir şeyden tamamen hevesinin kaçması da böyle bir şeymiş anlaşılan.

Bu modeli de biliyorum ama daha çok mor ağırlıklıydı diye aklımda kalmış benim.. Aslında güzel ama tabi istediğin değil ve içine sinmedi!

Eğer diğerinden varsa mağazayı arar yanlış olmuş diğerini istiyorum kargo da size ait diye kavga çıkarırdım ben valla ama senin hevesin kaçmış bir kere sanırım..

Nasıl istiyorsan öyle olsun arkadaşım..

Son düzenleme:
Canım ne yaptın kahvaltı takımını?

Hala odamda duruyor :) Aradım mağazayı ama geri göndereceğim, ay sonunda Ankara'ya gelmeyi planlıyorum dedim kendim bakarım, tamam dediler. İşime riske atmayayım bir kez daha. Zaten acaip canım sıkıldı

Güzel olmasına güzel canım da mağazaları kendim gezecek olsaydım muhtemelen bu takımı almazdım.
Kargo ücreti benim de aklımda da bugün sormayı unuttum :)
Bir gitsin de gerisini düşünmeyeceğim . Aldığımı onlar gönderirler artık tekrar :)

Son düzenleme:
Canım aldıkların çok güzel hayırlısıyla kullan inş.nevresimlerin muhteşemmm

Cok cici hersey, Allah mutlulukla kullanmak nasip etsin. Ben 2 yillik evliyim, evlendikten 1-2 ay sonra yurtdisina yerlestik is icin. Butun ceyizlerimi esyalarimi depoya koyduk. Hicbirine doyamadim.
Ama 3-4 ay sonra Turkiye ye kesin donus yapicam, ve evime yerlesicem. O zaman bende ceyiz sayfasi acicam.. Cok heveslendim...

Canım aldıkların çok güzel hayırlısıyla kullan inş.nevresimlerin muhteşemmm

Çok teşekkür ederim kansu amin, inşallah :) Sıkıldıkça çeyizlere bakıyorum zaten kendime yeni bir stressavar buldum :)

Çok teşekkür ederim simurgh, amin. Umarım evinizi gönlünüzce yerleştirir, çeyizlerinize doyarsınız. Bekliyorum sayfanızı, çeyiz sayfalarına bakmaktan çok keyif alıyorum zira.

nurulenva
aldıklarını gule gule kullan canım cok guzel secimelr yapmıssın

Teşekkür ederim, canım. Devamı daha güzel olur umarım :) Yaptık işte bir şeyler :)

gnnrkcy, missbery

Kızlar bu arada dün geri gönderdim kahvaltı takımını, kargoyla da anlaşmaları varmış. Karşı ödemeli yolladım. Ay sonunda bir aksilik çıkmazsa Ankara'ya gidebilirsem kendim bakacağım artık mağazadan bir şeylere.

Aldıklarını ağız tadıyla kullanmanı diliyorum herşeyin çok güzel.Düğün ne zaman

Aldıklarını ağız tadıyla kullanmanı diliyorum herşeyin çok güzel.Düğün ne zaman

Çok teşekkür ederim Source, amin. Henüz pek bir şeyim yok gerçi, beyaz eşyayı alınca yemek takımı- çatal-bıçak vesaire büyük parçaları alamadım.
Şu an en belirgin tarih Temmuz'da söz olacağı. Düğünü de Ekim-Kasım gibi düşünüyoruz. Bakalım zaman ne gösterecek, evdeki hesap çarşıya ne kadar uyacak :)

canım herşeyin çok güzelmiş güzel günlerde kullan
özellikle nevresimlerinnn

Çok teşekkür ederim sofistike :)
Taç Percale serisinin yeni modelleri çıkmış bu arada, çiçekli böcekli hoşuma gitti onlar da. Nevresim almayı düşünüyorsan bir bak istersen :)
Bu arada Sarev Papillon'u tavsiye etmiyorum şöyle ki fotoğrafındaki gibi değil. Fotoğrafta daha mat bir renk var pembesi rahatsız etmiyor ama gelin görün ki elime anlamında pespembe bir nevresimle karşılaştım. Gene de almış bulunduk işte :)

Son düzenleme:

En iyisini yapmışsın bence geri göndermekle bir sürü güzel şey satılıyor zaten orda hiç bir şey bulamazsan benim gibi çay seti alırsın Aryıldızın kampanyasından :)

hepsi çok güzel kahvaltı takımı ayrı bir güzel güle güle kulann hepsini.... adımlar pekte küçük sayılmaz bence:):)

Çeyiz köşesinin emektar üyeleri gelmişler sayfama pek mutlu oldum şimdi :)

mutlulukla kullan hepsini inş. canım
güzel günlerde

Çok teşekkür ederim canım, inşallah :) Alırken duyduğumuz heyecanı, mutluluğu kullanırken de yaşarız umarım mutlu günlerde :)
sebnem42
huzurla kullan hepsini canım

İnşallah canım, sağ olasın. Bu arada benim erkek arkadaşım da polis :)

gulsen058
hepsi çok güzel kahvaltı takımı ayrı bir güzel güle güle kulann hepsini.... adımlar pekte küçük sayılmaz bence:):)

:) Hepsi ayrı yerde. Ortada hala hiçbir şey yokmuş gibi geliyor vallahi.
Canım kahvaltı takımına bu diye niyetlenmiştim, sevinmiştim ama başkası geldi dün geri gönderdim. Fotoğraftakini bulabilirsem onu alacağım, bulamazsam Kütahya Porselen'in siyah papatyalı bir modeli var ondan alacağım. Bugünlerde gözüme çok hoş görünmeye başladı :)) Bugün bir büyük eksiğimi daha tamamladım : Misafir yemek takımı aldım çok şükür. Allah devamını da getirmeyi nasip eder inşallah.
CheersandPitis
Kahvaltı takımını bende çok beğendim tatlım Güle güle kullan
:) Sağ ol canım. Maalesef kahvaltı takımında bir yanlışlık oldu. Bakalım son durum ne olacak ben de meraklardayım, bundan bulabilcek miyim diye :)
gnnrkcy
En iyisini yapmışsın bence geri göndermekle bir sürü güzel şey satılıyor zaten orda hiç bir şey bulamazsan benim gibi çay seti alırsın Aryıldızın kampanyasından :)
:)) Ona güvendim zaten canım, kahvaltı takımını bulamasam bile ordan bir şey alırım diye. Korkmaz'ın ürünleri var mı canım acaba ? İnşallah kendimi kaybetmem mağazada, kahvaltı takımının fiyatını aşmayalım da :)) Tabii umarım bu takımı bulabilirim, bakalım artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…