Neyse büyük müyük ne yapayım, küçültemedim :)
Canım benim mağazada gördüğüm kesinlikle bu değil di misberryninkiydi bu değil bunda mavi renk hakim. Yanlış hatırlamıyorum ama senin içine sinmediyse ara mağazayı geri ver yanlış takımı göndermişler bence. Tabikiş bu da güzel bir takım ama senin tercihin yani içine sinsin.
Canım ne yaptın kahvaltı takımını?
Bu modeli de biliyorum ama daha çok mor ağırlıklıydı diye aklımda kalmış benim.. Aslında güzel ama tabi istediğin değil ve içine sinmedi!
Eğer diğerinden varsa mağazayı arar yanlış olmuş diğerini istiyorum kargo da size ait diye kavga çıkarırdım ben valla ama senin hevesin kaçmış bir kere sanırım..
Nasıl istiyorsan öyle olsun arkadaşım..
Canım aldıkların çok güzel hayırlısıyla kullan inş.nevresimlerin muhteşemmm
simurgh
Cok cici hersey, Allah mutlulukla kullanmak nasip etsin. Ben 2 yillik evliyim, evlendikten 1-2 ay sonra yurtdisina yerlestik is icin. Butun ceyizlerimi esyalarimi depoya koyduk. Hicbirine doyamadim.
Ama 3-4 ay sonra Turkiye ye kesin donus yapicam, ve evime yerlesicem. O zaman bende ceyiz sayfasi acicam.. Cok heveslendim...
nurulenva
aldıklarını gule gule kullan canım cok guzel secimelr yapmıssın
Aldıklarını ağız tadıyla kullanmanı diliyorum herşeyin çok güzel.Düğün ne zaman
canım herşeyin çok güzelmiş güzel günlerde kullan
özellikle nevresimlerinnn
gnnrkcy, missbery
Kızlar bu arada dün geri gönderdim kahvaltı takımını, kargoyla da anlaşmaları varmış. Karşı ödemeli yolladım. Ay sonunda bir aksilik çıkmazsa Ankara'ya gidebilirsem kendim bakacağım artık mağazadan bir şeylere.
mutlulukla kullan hepsini inş. canım
güzel günlerde
sebnem42
huzurla kullan hepsini canım
gulsen058
hepsi çok güzel kahvaltı takımı ayrı bir güzel güle güle kulann hepsini.... adımlar pekte küçük sayılmaz bence:):)
:) Sağ ol canım. Maalesef kahvaltı takımında bir yanlışlık oldu. Bakalım son durum ne olacak ben de meraklardayım, bundan bulabilcek miyim diye :)CheersandPitis
Kahvaltı takımını bende çok beğendim tatlım Güle güle kullan
:)) Ona güvendim zaten canım, kahvaltı takımını bulamasam bile ordan bir şey alırım diye. Korkmaz'ın ürünleri var mı canım acaba ? İnşallah kendimi kaybetmem mağazada, kahvaltı takımının fiyatını aşmayalım da :)) Tabii umarım bu takımı bulabilirim, bakalım artık.gnnrkcy
En iyisini yapmışsın bence geri göndermekle bir sürü güzel şey satılıyor zaten orda hiç bir şey bulamazsan benim gibi çay seti alırsın Aryıldızın kampanyasından :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?