- 17 Aralık 2010
- 861
- 59
- 323
güle güle kullan hepsi çok güzelmiş.
Çok teşekkür ederim. Beğenmene sevindim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullan hepsi çok güzelmiş.
her şeyin çok güzel güle güle kullan.yalnız şu biev kahvaltı takımını nerden buldun aldın?ben de bulamıyorum da lütfen yardım...
canım hayırlı olsun topiğin .rabbim aldıklarınızı mutlulukla ,huzurla kullanmayı nasip etsin inşallah ...süpürge tercihin çok yerinde olmuş arkadaşım senelerdir aynı model ve renkten :) kullanıyoruzz .haziranda düğünüm olucak kısmetse kendimede aynından almayı düşünüyorum .tekrar hayır olsun boncuğumuda takıyım unutmadan .
rozelinda
Çeyizlerin ne güzelmiş canım, herşeyin mükemmel, Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin
missberry
Canım herşeyin çok güzel özellikle kahvaltı takımın
Güle güle kullan hepsini
İnşallah kolaylıkla tamamlarsın eksiklerini de
Son zamanlarda pek sık uğrayamıyorum buraya kahvaltı takımını aldığını okumamıştım çok sevindim cnm iyi günlerde kullanalım
cgdm16
cok gusel seyler almıssın canım allah huzurla kullanmayı nasıp etsın
aasezer
Mutlu günlerde kullan
_biyolog_
maşallah! herşeyin çok güzel.. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah! taçın nevresim takımı ve kahvaltı takımıda ayrıca çok hoşuma gitti. devamını merakla bekliyorum
güle güle kullan hayırlısıyla tamamla inşallah canım
cok güzel seyeler almışıs güle güle kullan canım
aysunada
hepsi çok güzel güzel günlerde ağız tadıyla kullan :)
Kahvaltı takımımı bu diyerek almıştım daha doğrusu aldırmıştım ama bunun benzeri çıktı kargodan :))
Neyse ki beğendim geleni de ya da üşengeçliğim mi ağır bastı bilemiyorum :) Kahvaltı takımı mesaim bitmiştir, daha da uğraşamayacağım :)
Yaaa inanmıyorum aynısı değilmiymiş tühh üzüldüm ya ben çok benzettim ya da mağazadakiler benzerini gönderdi. Eğer gerçekten beğendiysen bir sorun yok ama sırf üşengeçliktense değiştir yani içine sinsin. Fotosunu yüklesene çok merak ettim ..
İsteğini kırmayarak ilk kendi çekimim fotoyu ekliyorum :)
Telefondan çektim, olduğu kadar artık :)
Ön izlemeden baktım da çok büyük gözüküyor bu, nasıl küçülteceğim ki? Of of of...