• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun uzadıya salak yerine konmak

Aldatılmışsınız ve bunu hiçbir zaman tam olarak unutamayacaksınız. Yıllar da geçse hatırlayacaksınız, ara ara eşinizden nefret edeceksiniz, içiniz acıyacak. Bu durumda, ya ayrılacaksınız yada aklınıza geldiğinde bu olay, laf söyleyip kavga çıkarmadan içinize atıp devam edeceksiniz.

Adam sizi en hassas döneminizde, en merhametli olması gerektiği dönemde aldatmış.
Kafanızdan atamadığını biliyor ve artık bu durumdan o da sıkılacak.
Evli kalmayı devam edeceksiniz, bu konuyu gündeme getirmeyin. Kendi içinizde de yani.
Hazmı zor, unutulması imkansız şeyler bunlar. Bir daha hiçbir zaman güveniniz eskisi gibi olmayacak.

Merhaba bayanlar

Biraz uzun olacak ama hikaye çok uzun

Bu geçtiğimiz senenin birinci dönemin de hamileydim ve çalışıyordum eşim benimle hiç ama hiç ilgilenmedi yalvardım bi çocuk gibi kötüyüm dedi arkadaşıyla buluştu hep
Hamileliğimde iş arkadaşlarım daha çok ilgilendi sevgi ve ilgi gösterdi.ben de çok çalıştım ve yoruluyordum,bazı günler ilgisizlik ve sevgisizlikten öleceğimi sanıp ağlıyordum bazı günler günler geçer ya neyse dersin bu da geçecek dersin öyle geçiyordu
İlgilendiğimi göstermek için Ocak’ın basında pasta ve ona özel hediye alıp okuluna gittim
(Bu arada o beni alacaktı eve geçecektik )
Birkaç samimi arkadaşını çağırıp mum üflettik sonra yanlış anlamayın ben hep kadın tarafındayım ama okulundaki eşinden ayrılmış çocuklu bi arkadaşı imalı bir şekilde “iyiki doğdun arkadasım “ dedi
Daha orda anladım noluyor diye
Kim derki öyle ben bi erkeğe hiç öyle demedim
Sonra eşim seni bırakır okula dönerim dedi orda ,ben de hani birlikte eve geçecektik deyince bu bayanın bi bakışı vardı anlamlı,sanki onun kocasından ben hesap soruyorum
Eşim de o dönem takmış sen Evde kal ben oğlumuzu dışarı çıkarayım ya onu alıyor çıkıyor ya yalnız
Neyse bazı günler ağlaya ve çoğu günler yalnız şubata Doğum geldi
Sonra şubatta Doğum ,
Eve gelmişiz bebeğim iki haftalık annemler vardı gece yarısına doğru kalktılar eşim de ben bunaldım diyip asagıda arabadaydı
Aradım birazdan geliyorum dedi ve bu çok sık yaptığı birşeydi
Sonra oğlum durduk yere ‘biz geçen deniz abiyle alışveriş merkezinde oynadık ‘dedi
Deniz abi o bayanın oğlu
Saat gece 1.30iki çocuğu Evde bırakıp asagı indim ki telefonda biriyle konuşuyor ve gülümsüyordu,beni görünce kapattı
Elimdeki çöpleri atayım diye gitti ve ben korkumdan bakamadım kimi aradığını silecek diye
Geldi çöpten ben gece yarısı ağlama komasına girdim ağla ağla kiminle konuluyordun diye Mehmet’le konuşuyordum dedi göster o zaman dedim göstermiyor iyice kendimden geçtim eve çıktık tuvalete girip çıktı ve bana bi saniyeliğine telefonu tuttu bak mehmet diye
O bir saniyede ben saate baktım güncel saatle arasında 3dakşka vardı yanlış gördün dedi uzatmadı
Ne işin vardı o kadınla dedim rastladık dedi oğlu oğlumla yaşıt onları oynattık dedi

Birkaç gün sonra onun yattığı odadan birşey almak için girdim telefon çevir sesi
Kimi arıyordun bu saatte sedim ne araması uyuyordum 112yi aramış telefon dedi
Kendim baktım 112yi aradığında çevir sesi YÖK direk düşüyor:KK43:
bir ay sonra kötüyüm diyip psikiyatr a gitti eşimle ilgilenemiyorum yeni doğan çocuğuma sevinemedim diye ilaç aldı
İlaçlardan sonra bana ve çocuklarımıza daha fazla ilgi gösterdi ama bir senedir de oğlumuz yalnız yatamıyor diyip onun odasında kaldı

Tabi arada şüpheli davranışlarından ötürü ben yine ağlıyorum ona yazıyorum veya söylüyorum böyle bir durum mu var o da YÖK diyor ağlaya ağlaya yazı ettik
Böyle öyle aylar geçti ve temmuz Ağustos’ta bizimle daha çok ilgilendi bi dediğimi iki etmedi o hamileyken beni dışarı çıkar diye yalvardığın adam gitmiş sürekli hadi gidelim bi adam gelmiş

Kurban bayramının ilk günü telefonu elime geçti
Uygulamadan fatura detaylarına baktım ocak şubat mart hep o kadınla konuşmuş
Valla öylesine konuşuyorduk özür silerim falan filan işte
Sonra evimize geldik Facebook’una erişim hakkı vermişti bana bu olaydan sonra baktım facede aylarca eski telefonundan giriş yapılmış
Şaklamış aradım buldum dışardaydı o
Telefon açıldı ve başka hat
Başka hat almış konuşmak için
Yine detaylardan gördüm ki Nisa’n mayıs haziran hep onunla konuşmuş
Whatsup mesajdan yazdım kadına merhaba diye
O da bana yazdı
Biraz yokladım görüşelim özledim diye tersledi beni (Allah’tan tersledi)
Sonra eşim geldi o telefonu sakladım
Ağladım :KK43: Evde içki vardı içtim içtim ağladım anlattım yemin etti annesinin çocuklarının üstüne birşey değildi öylesine konuşuyorduk diye
Öylesine ne konuşulur kızlar her gün ne konuşursun aaatlerce bi kadınla
Sevdin mi dedim cinsel mi hissettin dedim yemin etti hayır diye
Dışarda görüştünüz mü dedim
Hayır asla dedi
Bıraktım artık aramıyorum pişmanım bir daha asla olmayacak diyor ama ben aptal yerine kondum hamilelik lohusalık bilmedim
Nasıl unuturum

Sonra o gecenin sabahında kadına yazdım
Adımı verdim sonuçta tanışıyoruz da kaç kere karşılaştık okulda
Eşimle aranda ne geçtini öğrenmeye çalışmak için yazdım gece dedim
Bir daha evli erkeklerle mesajlaşıp konuşup millete sebep olmayın
O benim kocam yazdım
Gördü ama yazmadı

Sonra eşim o hattı kırdı telefonu fabrika ayarlarına çevirdi

Unutamıyorum

İki gün sonra bi yere giderken oğlum demez mi bi şuraya deniz abimle gitmiştik deniz abimi çok özledim :) hamile olduğumda ben ona beni dışarı çıkar diye yalvarırsan o o o.....yu alıp çocukları başka bi avm ye götürmüşler :KK43:(

Yine yemi ediyor ki sadece o başka hiç dışarda görüşmedik birşey yaşamadık
Yanlıştı bitti hatalarımı telefi edeceğim sana yaşadığın o kötü günleri unutturacağım diyor ama ben bu kadar yalanı aptal yerine konmamı ve o kadını nasıl unutacağım
Ne konuştu onca oy
Merak içimi yiyor bitiriyor
Öyle bir acı ki
Unutamıyorum
Bi kere değil aylarca :KK43:
Mutlu olasım gelmiyor ağlamaktan gözümde yaş kalmadı
Siz ne dersiniz kızlar
Eğer sürekli ağlayıp yakaladığnızı belli etmemiş olsaydınız aylarca ben yaptıklarını öğrenebilirdiniz bence ayrıca eşinize asla güvenmeyin zaten bariz aldatmış yani

Bence evli adamla oynasmasina o evli adam izin veriyor bu durumda kim öyle acaba..
Suç % 49 kadininsa % 51 o adamindir.
Istedigi kadar kadın kossun peşinden , adamın kafasına silah mi dayadilar birlikte olmasi için. ?
Yok ama hep kadın o.. di mi ?
Erkek sütten çıkma ak kaşık.
Hepimizin eşi var Sayet birgün aldatilirsam suçun cogunu esimde ararım ve kicina tekmeyi basarim.

Erkeğin % 51 hatası olması kasının o..pu olmadığını göstermez savunma artık bi zahmet. İkisi dr hatalı işte.

Aldatilmissiniz bunun baska kelime manasi yok. Bir erkek cinsellik dusunmeden o kadar ay konusmaz. Yani me konustular aylarca havadan sudanmi? Cinsellik olmamistir belki ve yemin etmesi de cinsellik olmadigi icindir. Ama garanti Eger kadin ok deseydi eminim cinsellik de olurdu. Evli bir adam bosanmis bir kadinla spor olsun diye konusmaz hanimefendi.

Ben ne yapardim. Kesin birsey soylemek zor cunku cocuk var. Ama asla da unutmazdin. Belki bosanirdim da bilemiyorum o durum da O paikolojide degilim o yuzden cevap vermek zor. AMA kadini da butun okula rezil ederdim. Ederdim ki bir daha baskalarinin kocalarin da gozu olmasin. Esime de hayatini zehir ederdim ve Her firsat da hatirlatirdim ne halt karistirdigini.

Konu sahibinin eşi gerçekten rezil,vicdansız bir insan. Hamile karısını aldatacak kadar iğrenç biri, tamam bu konuda herkes hem fikir ama evli ve hamile bir eşi olduğunu bile bile bir adamla görüşen kadını da aklama çabanız mide bulantısı yarattı benim bünyemde.

O kadın da adam gibi rezil edilmeyi ve suratına tükürülmeyi hakediyor gayette.
Adam ne kadar şerefsizse kadın da o kadar yollu. Kusura bakmayın işte. Or*spu. İçim şişti yani artık. Siz aldatılırsanız kadına madalya takın.

ikisinede yazıklar olsun evli bir erkeğin bu kadar uzun zaman konuşacak bir kız arakadaşı olamaz arkadaş olarak bıle olamaz oluyorsa sızınde olmalı... enayı yerıne koydurma kendını... bana gece yarısı ne muhabbeti olabılır hıssettıklerınde yanılmıosun emın ol ... bir müddet salak numarası yap ve pembe gozluk tak ızle eşini ama belli etme...yanılmadığını goreceksın....sonrada...bu muhabbetı bıtırmelerını soyle en ufak bırşeyde okulda bunu duyuracagını haklarında maddı manevı tazmınat davası açacagınıda soyle...

Tabiki problemin büyüğü eşimde

Ayrıca ağlamak dışında yapılabilecek şeyler vardı evet yanlış yaptım
Belki genel görüş nedir ne yapmam gerekiyor yaşamasan bilemedim ki ağladım içtim uyuştum gitti
Belki de hatanın en büyüğünü ben yaptım böylece
Ya şu aranıza girmiş kadına o.. demeye hakkınız yok boşan diyenleri lütfen dikkate alıp yanıtlamayın... midem bulanıyor bu tür kadınlardan ve onları destekleyenlerden. Neymiş kocanızın sorumluluğuymuş vs o zaman evli erkekle bile bile beraber olan kadınların hepsi masum birer Melek böyle mantık varmı ya bu ne iğrençliktir?? Onları savunan onlardandır benim mantığımda budur o Zaman tamam o.. demeyelim onlara haksızlık etmeyelim , fakat evli bir erkeğin ilgi gösterdiği kadın ; kardeşim sen evli barklı adamsın benim senin gibi karaktersizle işim olmaz benim hemcinsime bunu yapan bir erkek benim gözümde adam değildir diyemeyen onursuz bir kadını savunan o kadın gibidir, çünkü eşini aldatan bir adamla beraber olan kadın hemcinsinin düştüğü duruma aldırmaksızın böyle bir birlikteliği bile isteye kabulleniyorsa ONURSUZDUR. Sen boşanmayı düşünmediğin için onursuz olmuyorsun ayrıca.. biride onurluysan boşan yazmış oturduğu yerden sanki çok kolay... bu senin tercihimdir sadece affedebilirsin affetmeyedebilirsin hiç kimse sana bu tercihin nedeniyle onursuz diyemez! Nihayetinde o adam çocuklarının babası ve senin eşin. Öff çok sinirlendim....

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar

Bu geçtiğimiz senenin birinci dönemin de hamileydim ve çalışıyordum eşim benimle hiç ama hiç ilgilenmedi yalvardım bi çocuk gibi kötüyüm dedi arkadaşıyla buluştu hep
Hamileliğimde iş arkadaşlarım daha çok ilgilendi sevgi ve ilgi gösterdi.ben de çok çalıştım ve yoruluyordum,bazı günler ilgisizlik ve sevgisizlikten öleceğimi sanıp ağlıyordum bazı günler günler geçer ya neyse dersin bu da geçecek dersin öyle geçiyordu
İlgilendiğimi göstermek için Ocak’ın basında pasta ve ona özel hediye alıp okuluna gittim
Birkaç samimi arkadaşını çağırıp mum üflettik sonra yanlış anlamayın ben hep kadın tarafındayım ama okulundaki eşinden ayrılmış çocuklu bi arkadaşı imalı bir şekilde “iyiki doğdun arkadasım “ dedi
Sonra eşim seni bırakır okula dönerim dedi orda ,ben de hani birlikte eve geçecektik deyince bu bayanın bi bakışı vardı anlamlı,sanki onun kocasından ben hesap soruyorum
Eşim de o dönem takmış sen Evde kal ben oğlumuzu dışarı çıkarayım ya onu alıyor çıkıyor ya yalnız
Sonra şubatta Doğum ,
Eve gelmişiz bebeğim iki haftalık annemler vardı gece yarısına doğru kalktılar eşim de ben bunaldım diyip asagıda arabadaydı
Sonra oğlum durduk yere ‘biz geçen deniz abiyle alışveriş merkezinde oynadık ‘dedi
Deniz abi o bayanın oğlu
Saat gece 1.30iki çocuğu Evde bırakıp asagı indim ki telefonda biriyle konuşuyor ve gülümsüyordu,beni görünce kapattı
Elimdeki çöpleri atayım diye gitti ve ben korkumdan bakamadım kimi aradığını silecek diye
Geldi çöpten ben gece yarısı ağlama komasına girdim ağla ağla kiminle konuluyordun diye Mehmet’le konuşuyordum dedi göster o zaman dedim göstermiyor iyice kendimden geçtim eve çıktık tuvalete girip çıktı ve bana bi saniyeliğine telefonu tuttu bak mehmet diye
O bir saniyede ben saate baktım güncel saatle arasında 3dakşka vardı yanlış gördün dedi uzatmadı
Ne işin vardı o kadınla dedim rastladık dedi oğlu oğlumla yaşıt onları oynattık dedi

Birkaç gün sonra onun yattığı odadan birşey almak için girdim telefon çevir sesi
bir ay sonra kötüyüm diyip psikiyatr a gitti eşimle ilgilenemiyorum yeni doğan çocuğuma sevinemedim diye ilaç aldı
İlaçlardan sonra bana ve çocuklarımıza daha fazla ilgi gösterdi ama bir senedir de oğlumuz yalnız yatamıyor diyip onun odasında kaldı

Tabi arada şüpheli davranışlarından ötürü ben yine ağlıyorum ona yazıyorum veya söylüyorum böyle bir durum mu var o da YÖK diyor ağlaya ağlaya yazı ettik
Böyle öyle aylar geçti ve temmuz Ağustos’ta bizimle daha çok ilgilendi bi dediğimi iki etmedi o hamileyken beni dışarı çıkar diye yalvardığın adam gitmiş sürekli hadi gidelim bi adam gelmiş

Sonra evimize geldik Facebook’una erişim hakkı vermişti bana bu olaydan sonra baktım facede aylarca eski telefonundan giriş yapılmış
O da bana yazdı
Ağladım :KK43: Evde içki vardı içtim içtim ağladım anlattım yemin etti annesinin çocuklarının üstüne birşey değildi öylesine konuşuyorduk diye
Hayır asla dedi
Bıraktım artık aramıyorum pişmanım bir daha asla olmayacak diyor ama ben aptal yerine kondum hamilelik lohusalık bilmedim
Nasıl unuturum

O benim kocam yazdım
Gördü ama yazmadı

Unutamıyorum

İki gün sonra bi yere giderken oğlum demez mi bi şuraya deniz abimle gitmiştik deniz abimi çok özledim :) hamile olduğumda ben ona beni dışarı çıkar diye yalvarırsan o o o.....yu alıp çocukları başka bi avm ye götürmüşler :KK43:(

Yanlıştı bitti hatalarımı telefi edeceğim sana yaşadığın o kötü günleri unutturacağım diyor ama ben bu kadar yalanı aptal yerine konmamı ve o kadını nasıl unutacağım
Ne konuştu onca oy
Öyle bir acı ki
Unutamıyorum
Siz ne dersiniz kızlar
Aldatılmışsın . O kadınla yattı da kalktıda kızım daha ne görmeyi bekliosun çöpe die gidip konuşmalar ikinci telefon . Adam görüşmedim dicek tabi . Valla ben daha aldatmayanını görmedim bu nasıl düzen allahım . Sevgiliyken evliyken yani illaa ki bi gün aldatıyorlar . Benim başıma geldi çok yakın arkadaşım başıma gelenleri bilir bana der kendimden çok ben eşime güvenirim eşiyle iş arkadaşıyız ailem gibilerdir benim 3 yıldır . Bende eşine ihtimal vermem mesela ama derdim bi adam aldatamıyorsa ya parası ya zamanı yoktur yani fırsatını bulan yapıştırıyor. He ne oldu diceksiniz işten erken çıktım eşi benide bırakır mısın dedi ( eşide benm yaşadığım ilişkide başııma gelenleri bilir sevgilimle tanışmışlığıda var ) neyse arabada gidiyoruz arkadaşım eşini aradı napıosun dedi sanırım iyi bende eve gidiyorum dedi yani siklamenle eve gidiyoz o bırakıyor vs demedi kızlar . Eşi memlekette bu arada . Neyse sözüm ona bu devirde kendinize bile güvenmeyin

Ya
Merhaba bayanlar

Sonra şubatta Doğum ,
Deniz abi o bayanın oğlu

O da bana yazdı
Hayır asla dedi
Nasıl unuturum

O benim kocam yazdım
Gördü ama yazmadı

Unutamıyorum

Ne konuştu onca oy
Öyle bir acı ki
Unutamıyorum
Siz ne dersiniz kızlar
Niye ağlıyorsun....

Git okuluna ikisininde rezil etti...

Bu onlara yeter

Şu seminer döneminde bu aşk tazelenir, demedi demeyin konu sahibi....

Bosanacaginiza zerre inanmiyorum zira konuda hic bahsetmemissiniz oyle dusunceniz yok belli ki. Sevgilim bana 2 3 ay ilgi gostermedi ortaligi atese verdim simdi pisman ben hala unutmuyorum yeri geliyor gecmisi hatirlatiyorum resmen onu uzuyorum.
Sizse birakin ilgisizligi bunun yaninda aldatilmissiniz da ben kendimi saf biliyodum siz benden de safmissiniz adam basbaya yalan soyluyor. Cocugunuza sorun bakalim deniz abisiyle baska nerede neler yapmislar?
Ben olsam o okuldaki ogretmenleri tek tek bulur bu ahlaksizligi anlatirdim. Kadinin akrabalarina ulasir ekran fotolari atardim. Okula gelecek insan icine cikacak yuzu olmazdi kadinin.

Ama nerde sizde o cesaret? Siz nasil affedeceginizi unutacaginizi danisiyorsunuz resmen.

ben bebişle ayrılmak istememeni anlıyorum.
ancaaaaak alınacak bir intikamın var.
o sana hamileliğini lohusalığını nasıl zehir ettiyse sen de en azından bir süre hayatı ona zehir edeceksin ki bir daha karşıdan yeşil ışık görse bile titresin.

öncelikle kibar kibar değil, gayet şirret yapacaksın bunu. öğretmense okul açılınca sanırım ek ders vs daha çok ücret alıyorlar. şak diye, hiçbir konu açılmamışken ver maaşının farkını evladımın hesabına yatıracağım diyeceksin. carlarsa da elin karılarına elin çocuklarına yediriyorsun ama deyip cıngar çıkaracaksın. parayı alınca da erkeğe fazla rahat vermeyeceksin rahat verince ne b.k yediği ortada diyeceksin.

okuluna gideceksin, sebep yoksa bile gidip gidip geleceksin, sorarsa da boş bırakmayayım insanoğlu boş bırakmaya gelmez diyip laf sokacaksın, kadının da duyacağı şekilde.

kocana da birden affetim vs demeyeceksin. çok zor bir karar şimdilik düşünme aşamasındayım deyin. sen ikna edeceksin beni deyin. evliliğe devam edip etmemek sana bağlı diyeceksin. bırak o yırtsın kıçını seni kaybetmemek için.

Hiçbirşey yokken yemek yapmayacaksın, canım istemedi bugün, yapan değil, alışveriş merkezlerinde gezen yaranıyor. açsan kalk şık bir yer bul rezervasyon yaptır oraya götür diyeceksin.

yani adamın kafasında sürekli ben bir b.k yedim kendimi affetirmeliyim düşüncesi olacak.

Eşinize de o kadına da herşey söylenir herşey mübah. Aşk bitebilir evlilikte ama bu aldatmaya bahane olamaz. Sevgin biterse boşanırsın kimle ne yaşarsan yaşarsın. Kimsenin eşini salak yerine koymaya hakkı yok. İkisi de en adi şerefsizdir.

Konuda boşanıcam yazmamışsınız ama yaşadıklarınız size yetmedi mi? Neden bu evliliği sürdürmeyi düşünüyorsunuz ki? Sizi enayi yerine koyup en güzel günlerinizde aldatan bi adamı neden hala hayatınızda tutup ona al hayatımın geri kalanını da mahvet mesajı veriyosunuz? Çocukla boşanmak çok zor ama böyle bi evliliği sürdürmekten daha mı iyi?

Ben her zaman aldatan ve 3. Şahıslar için yaptıklarının herkese duyurulup rezil olmaları taraftarıyım ama boşanmayacaksanız millete maskara olmayın. İnşallah bu evliliği sürdürme gibi bi hatada bulunmazsınız

Okurken kalbim ağırdı,
insan kendine bunu neden yapar...

Back
X