Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Sabah kahvaltımı çekemiyorum çünkü evden sabah acele ve kargasayla çıkıyorum çoçukta olunca malum. 1 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta biraz peynir bir kaç zeytin domates Salatalık sabah rezene kimyonlu çayımı çiyorum okulda da teneffüslerde yeşil Çay tarçın içtim şimdilik bu bu kasar ama Öğlen çok acıkıyorum hafif geçirmeyi planlıyorum

Ay ne güzel maşallah herkes çatır çatır spor yapıyor. Darısı başıma. Atmadığım, hep umutla giymeyi beklediğim 38 beden kıyafetlerimle kavuşmak istiyorum artık.

Herkes aksamı kaçırır bende öğle Yemeğini kaçırıyorum ya domates Salatalık zeytin bir dilim biberli ekmek(yöresel ) genelde acı yedim faydası belki metabolizmam Çalışır bide su ana kadar 1 lt su. Bide küçücük bir dilim Sütlü it irmik Tatlısı

Akşama çekerim foto tlf şarj edeyim
Öğlen de fazla değil normal
Emziriyo musun

Bugun misafirlerim vardı ve sporumu yapamadım aksam 1 tabak sebze yemeği yedim misafirlere ikram ettiğim biriysen Börek yedim ne yazik ki ben bu nefsimle mücadele edemezsen çok zor zayıflarım

Bugun pazar OLMASINA rağmen fazla asmadım aksam sadece bir lahmacun salata ayran şimdilik okadar şimdi annemlerdeyim eve gidince bisiklete binecem

Ne oldu spor yapıldı mi.
Ben dün yapamadım ya uyku mahmuruydum. Ama şimdi yaptım. Dedigim gibi canım 32 dakika sürüyorum nerdeyse 100 kaloriyi asmiyor. Foto gönderiyorum

Eklentiler

• PhotoGrid_1416693366643.jpg
    1,1 MB · Görüntüleme: 85
2 gündür spor yapamıyorum misafirlerden dolayı ya bugun de var misafirim bisikletin fotosunu gönderir misin acaba farklı mı Çalışıyor 100 kalori çok az int dede öyle yazıyor dakikada 6 ile 10 kalori diyor . Kilo vermen için düşük ayarda hızlı çalışman lazım

Kilo bildirimi 78.5 kilo 500 gram sabah ac karnına tartılııorum 1 haftalık sonuc

Alet bu canim. Neyse madem dakikada 6 10 kalori bu güzel ben de kendim hesaplarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…