Bugünlerde pek keyfim yok ve yorgunum bügün öğretmenler günüydü kaçırmamaya çalıştım ama hiç spor yapacak halin yok sadece kahvaltının fotosunu çektim Öğlen 2 3 kasık pirinç pilavi birbtane küçük tavuk budu bir kase cacık bir tane de baklava bitki cayı gene iyi içtim suda öyle Aksam 3 4 Kaşık bulgur pilavı yarım kase kuru fasulye bir kase cacık . Bunları yememe rağmen kendimi suçlu hissediyorumçok tokum aslındaEki Görüntüle 1313194
TSK Lee canım evet canım iyi fikir Çorba senin sağlıklı beslenme konusu nasıl gidiyor benim bit haftadır ilk defa kendimi bu kadar tutabiliyorum gende adet öncesi su an tarçınlı süt içiyoruööğretmendın sanırım oğretmenler gunun kutlu olsun
benımde bu akşam esım yemege gelmeyecek.tek basıma oldummu yemek yapasım gelmıyo dısardan soylesem gelsın kalorıler.....sadece corbaylamı gecıştırsem acaba....hem kızımda sever mesela tarhana yanında yoğurt yesem dayanabılırmıyımkı
TSK Lee canım evet canım iyi fikir Çorba senin sağlıklı beslenme konusu nasıl gidiyor benim bit haftadır ilk defa kendimi bu kadar tutabiliyorum gende adet öncesi su an tarçınlı süt içiyoruö
Canım yanlış yapıyorsun ben 1 2 ve 3 derecelerinde 5 er dk yapıuorum hızlı hızlı550 kalori mi Yaktın canım maşallah.
Ben de 45 dakika 8 9 zorluk derecesinde calisicam her 5 dakikada 1 kez 12 ye çıkıyorum. Buna rağmen sadece 100 kalori.
1 2 3 le hızın en fazla kaca çıkıyo ben en fazla 29a cikiyorumCanım yanlış yapıyorsun ben 1 2 ve 3 derecelerinde 5 er dk yapıuorum hızlı hızlı
Hıza bakmadım ama kalp atışım 140 altına düşmüyor1 2 3 le hızın en fazla kaca çıkıyo ben en fazla 29a cikiyorum
Benim kalp atışım 115 120 bugün bi daha dikkat edeyimHıza bakmadım ama kalp atışım 140 altına düşmüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?