Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

aletler üzerindeki kalori değerleri kişiye göre değişir arkadaşlar. 160 boyunda 90 kilo olan biri, daha zayıf birine göre daha fazla kalori harcayabilir. o bedeni kaldırmak daha büyük iş çünkü. Ayrıca bisikletteki zorluk seviyesi, ve eliptik olup olmaması da çok şey değiştirir. Hem bacak boyu kısa birisi daha fazla zorlanacağı için bu da harcanan miktarı değiştirir. Bu yüzden bence herkes kendi oranını kurmalı. Her gün aynı ayarda aynı alette aynı hedefi tutturmak önemli bence.

Evet ama benim boyum 170 kilom da 78 bacak boyumda daha uzun ve bunlara rağmen firuzeyle aramızda çok fark var ben alakası yok firuzeyle yakın değerlerimiz

Çok sağlıklı değil zaten bence o kalorimetreler. yorulduğunu, terlediğini hissediyorsan, kalp atışın da hızlanıyorsa kalori yakıyorsun. önemli olan da bu.

Bugünlerde pek keyfim yok ve yorgunum bügün öğretmenler günüydü kaçırmamaya çalıştım ama hiç spor yapacak halin yok sadece kahvaltının fotosunu çektim Öğlen 2 3 kasık pirinç pilavi birbtane küçük tavuk budu bir kase cacık bir tane de baklava bitki cayı gene iyi içtim suda öyle Aksam 3 4 Kaşık bulgur pilavı yarım kase kuru fasulye bir kase cacık . Bunları yememe rağmen kendimi suçlu hissediyorumçok tokum aslında

Ara: 2 fincan yeşil Çay yarım elma bir dilim muz bir dilim mandalina. 1 lt de su Öğlen : 5 Kaşık bulgur pilavı bir kase kuru fasulye

Çok zor zayıflıyorum ya herkes 1 haftada 2 3 kilo verirken ben kaplumbağa gibi ilerliyorum offfff

öğretmendın sanırım oğretmenler gunun kutlu olsun
benımde bu akşam esım yemege gelmeyecek.tek basıma oldummu yemek yapasım gelmıyo dısardan soylesem gelsın kalorıler.....sadece corbaylamı gecıştırsem acaba....hem kızımda sever mesela tarhana yanında yoğurt yesem dayanabılırmıyımkı

TSK Lee canım evet canım iyi fikir Çorba senin sağlıklı beslenme konusu nasıl gidiyor benim bit haftadır ilk defa kendimi bu kadar tutabiliyorum gende adet öncesi su an tarçınlı süt içiyoruö

2 büyük fincan yeşil Çay 1.5 lt su şimdiye kadar 1 bardak tarçınlı süt

550 kalori mi Yaktın canım maşallah.

Ben de 45 dakika 8 9 zorluk derecesinde calisicam her 5 dakikada 1 kez 12 ye çıkıyorum. Buna rağmen sadece 100 kalori.

TSK Lee canım evet canım iyi fikir Çorba senin sağlıklı beslenme konusu nasıl gidiyor benim bit haftadır ilk defa kendimi bu kadar tutabiliyorum gende adet öncesi su an tarçınlı süt içiyoruö

baya dıkkat edıyorum cnm akşam sadece corba ve yogurt yedım şu an acayıp acıktım tutuyorum kendımı.ama işte akşam esım kola aldımı gıdıyo tum dıyet dayanamıyorum

550 kalori mi Yaktın canım maşallah.

Ben de 45 dakika 8 9 zorluk derecesinde calisicam her 5 dakikada 1 kez 12 ye çıkıyorum. Buna rağmen sadece 100 kalori.
Canım yanlış yapıyorsun ben 1 2 ve 3 derecelerinde 5 er dk yapıuorum hızlı hızlı

dun bı hata yaptım helva aldım kızlar hem sutum olur dıye hemde canım cektı baktım çok kalorılıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…