sen kilo almamaya bak canım vermesi zor alması kolay çünkümeraba kızlar umarım biran önce kiloları verirsiniz bende hamileyim doğumdan sonra vermeye çlışıcam şimdiden tüyo alayım sizden girdikçe takip ederim başarılar bi dahakine de tebrik etmek isterim
fotoğraf büyük Antakya parkında mı?tahmin ettim hatay olduğunuTskler canım Hatay
Hoş geldin canım sen meden bu kadar kilo aldın peki
Bu eski halim
evet canımfotoğraf büyük Antakya parkında mı?tahmin ettim hatay olduğunu
bende hatayliyim ama suan gaziantepte universite okuyorumE
evet canım
bu sabah 64.7 kilo olmuşum.giden -21.6 oldugaza geldim gidecek tüm kilolar [/QUOTEmasaaallah canım bizde giden birşey yok
Aynen bende 2 sene 2 aylıkah ah benımde eskı halımı görsen ınanamazsın halbukı dha 2 sene 3 aylık evlıyım
ben yediklerime çok dikkat ediyorum spor yapmıyorum sadece hayatımı biraz hareketlendirmeye çalışıyorum ve kilo veriyorum.sizde vermelisiniz verebilirsiniz.Şu an itibariyle 25 dk ekiptik bisikletine bindim 315 kalori ve 200 ip atladım başlangıç için iyi gibi okuldan geleli 1.5 saat oldu şimdi yemek yapacam
Kutlarım canım Süpersin ben de şu tlfu elimden bi bırakabilirim başlıycam sporuma bugün 30 dakika...Şu an itibariyle 25 dk ekiptik bisikletine bindim 315 kalori ve 200 ip atladım başlangıç için iyi gibi okuldan geleli 1.5 saat oldu şimdi yemek yapacam
şimdiden 4 kilo aldım ister istemez alınıyoS
sen kilo almamaya bak canım vermesi zor alması kolay çünkü
canım ses gitmiyormu aşagıya:)Aynen canım 1 Yıldır almıştım ben doğru dürüst yapmıyor dum senin sayende bende başladım dün gece 200 tane daha ip atladım
kızlar bende bugun basladım hadı bakalım ...inş verebılırım.
tek sıkıntım spor.nasıl yapıcam dışarı çıkamam havalar soğuyo kızım hasta olur.bırakcak kımsem yok yakınımda
evde spor yapmaya başlıyorum kızım gelıyo hopp göbeğime oturuyo oyun sanıyo gülüyo rahat bırakmıyo cadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?