Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Bugün derste çoçuklar Yaşımı sordular 27 dedim aaaa hocam 30 gösteriyorsunuz dediler bizde nikah yüzüklerim bile elime olmuyor bekar zannetmişler
merhaba canım,ben de seni ziyarete geldim : ) hiç üzülme,aynı dert bende de vardı,şimdi sen deyince gidip baktım,artık oluyor..hatta şuan parmagımda ama o kadar alışmışım ki takmamaya parmagıma agır geldi bak bana yüzügümü hatırlattın,teşekkürler

Seve seve aldığım yüzüğümü 2 Yıldır takamıuorum

Bugün ekiptik bisikletimle tekrar buluştum Firuze sayesinde 20 dk ilk bir Çalışmanın sonucu

Eklentiler

• image.jpg
    975,1 KB · Görüntüleme: 77
20 dakikada 272 kalori mi ay hevesle dim. Hemen çocukları uyutayim ilk iş eliptik....
lahmacun kötü olmamış yine de.
1 tane yediysen problem değil. Diyetisyenim bana vermişti tavuk doner lahmacun.

Baslik çok hosuma gitti canim inşallah bir an önce hedefine ulasirsin canim doğumdan sonra bende kaldim yerden devam edicem inşallah

Önce 1 tane yedim sonra dayanamadım 2. Ti dedim
Olsun canım biz yediklerimizden pismanlik duymuyoruz. Önümüze bakıyoruz. 100 kez ip atlama da çok güzel.
Sen sporunu yaptın ben de gece yapıcam 10 gibi hu kez 20 dakika.

Bilgilerini yaz canım
18 yaşındayım.suan 65.3 kiloyum(5.5 ay önce 86.3 kiloydumm) hala 15 kilo kadar vermek istiyorum.boyum 159.üniversite okuyorum yurtta kalıyorum spor fırsatım şimdilik yok bi ay sonra belki olabilir.ama yediklerime dikkat ederek verdim devam etmeliyim.

Maşallah sen bu işi biliyorsun tatlım bravo
maalesef hala bi bu kadar varr neredeyse.gittikçe yoruluyor bunalıyo insan işte o durumdayım.özlediğim ne varsa saldırmak istiyorum kaçamaklara da başladım bikaç gündür.hafif kilo aldım.hazır vermişken yeniden almak istemiyorum bu kez sonunsa kadar götürmeliyim işi.dedim belki kilomuzu yediklerimizi yazarak sıkı tutabilirim.hem size yararım dokunur belki birbirimizi eleştiririz motive ederiz

Allah yardımcın olsun canım nasıl başardın ben 15 vermek istiyorum ama başaramıyorum Guatır çıktı bide offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…