Uzun ince bir Yoldayım! Varmısınız

Merhaba kızlar bugun canım resim çekmek istemedi ama Öğlen Patlıcan yemeği Hariç kaçırmadım aksam sadece tarçınlı süt içtim bide 2 Çatal makarna. 2.5. Lt su yeşil Çay rezene kimyonlu Çay su saat oldu spor yapmadım daha. Su an karnım ugulduyor

Merhaba bugun kahvaltı yapamadım okula götürdüğüm kepek ekmeğiyle kaşarlı pul biberli tost yaptırdım ve büyük kupa tarçınlı yeşil. Çay içtim tartıda büyük Değişiklikler uok ama incelediğimi hissediyorum şişliğim baya indi bunu rezene kamyona ve yeşil çaya borçluyum herhalde ilk haftalar ANCA ödem atıyor vücudum 80 el başladığım bu yola 78.2 ile devam ediyorum 2 hafta oldu az kilo verdim herhalde ama guatırım var ANCA bu kadar arkadaşlar Öğlen arkadaşlar kepap Yemeğe gideceğiz korkuyorum ama bu sefer nefsime hakim Olacağım bakalım ne kadar yiyecem foto çekecem çünkü bu beni biraz frenleyebilir sizde yorum atın bakalım az mı çok mu diye

ya nasıl duruyosun ıkı kaşık makarnayla....işte ben yapamıyorum duramıyorum cok acıkıyorum sonra...bı akıl ver

Ve kendimi ekmek yememek için tuttum sana de 2 dilim lavaş yedim ama acım bol salata yedim ve bir bardak ayran

Ben de kendime inanamadım canım ve durdum ac yattım resmen ama kendime inandım bu sefer güçlüyüm ben dedim yemieyecem yemedim de düşünmedim yemeği

Aksam menüm 5 6 Kaşık salçalı patates bir kase cacık ekmek yok gene

Eklentiler

• image.jpg
    217,7 KB · Görüntüleme: 157
2 gündürbildrimi yapamadım arkadaşlar ama dikkat ettim yeidklerîme sanırım öğrendim bu işi artık nefsime hakim olabiliyorum bu beni mutlu ediyor eskiden Sevdiğim birşeye ağzımı vurdum mu duramıyordum şimdi bir ısırık yetiyor sanırım bu sefer hedefime ulaşacağım. Bugun yaklaşık bir aydır yemediğim Hamburger patetes yedim o kadar özlemişim ki saat 3 gibi yedim ve ondan sonra hiç birşey yemedim su an ise rezene kimyon lü çayımı içiyorum

Bügün çok mutluyum tartışsın ve 77 .5 sonunda bu hafta iyi bence hadi bakalım devam

Herhalde kimse benim sayfamı beğenip birşeyler yazmıyor ziyaretime gelen de yok olsun ben Sabırla bekliyorum arkadaslarımı. Bugun bir karar aldım tabi simssim in yazdıklarıyla yılbasına kadar 75 kilo olacam ve bınu nasıl başaracağım bilmiyorum ama sabah 5.45 Kalkıp 40 dk bisiklete binmekle başlayacağım ve akşamları 10 gün boyunca sadece salata yiyeceğim bakalım dayanabilecek miyim

Ben 45 dakika sporumu yaptim srn neler yapiyosun spor ne alemde. Akşamları salata fikri güzelmiş belki ben de başlarım ben önce 2 günlük bi deneyim

Tabî ki sabah kalkkamadım şimdi eve geldim okuldan yemeği hazırladım pişmesinii bekliyorum bugun yemekten 1 saat sonra bisiklete binecem bu sefer kesin fotolarla bildirim yapacam

Daha uygulamadık canım bakalım görecez inş daha giden kilo filan yok bende aslında adet dönemindeyiz belki ondandır

Bugünlük sporum bence gayet iyi bir sonuç aksama salata yiyeceğim dedim ya canım hiç istemiyor ben bitki çaylarının içine Çubuk tarçın arıyorum bu baya iştahımı kesiyor bugun ise ayrıyeten suyumun içine de attım baya işe yaradı denememizi tavsiye ederim

Aksam menüm tarçınlı süt Öğlen iyi yedim ya fazla acıkmadım salata yerine geçer mi canım bilmiyorum o kadar yorgunum ki salata yapmaya erindim Bide Öğlen ki yemekten bir 2 Çatal aldım

Çok guzel canım 600 kalori
kaç dakika kullandın yaa ben her gün 40 dakika en az.

Şimdi salatami yedim bol limonlu zeytinyağı da kattim ama acım şu an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…