Aslan Dolunay’ı Burçlara Etkileri Ocak 2021
Koç Burcu Özel hayatını ön plana çıkaran Dolunay, mevcut ilişkinde, evliliğinde çok hayati etkiler sağlayabilir.
Ruhsal, fiziksel anlamda tatmin yaşayamadığın, yaptığın fedakarlıkların görülmediği bir evliliğin, ilişkinin içerisinde yer almak istemeyebilir, önemli adımlar atabilirsin.
Çocukları olan bir Koç isen, çocukların ile ilgili takıntılı tutumlar sergilemeye meyilli olabilirsin, dikkat.
Gerek kendi psikolojini, gerek çocuklarının psikolojilerini mutlaka korumalısın.
Bekar bir Koç isen, dış dünyanın ne dediğine, ne düşündüğüne aldırmadan yüreğinin götürdüğü yere gidebilir, çok hayati, çok radikal adımlar atabilir, ciddi bir ilişkiye adım atabilirsin.
2020 yaz aylarından bu yana sürüncemede kalan bir gönül meselesi ciddiyete taşınabilir, maddi manevi tüm sorumluluğu üstlenmek adına cesur adımlar atabilirsin.
Kariyer, eğitim, finans, ev yaşamı hayatın adına öz değerlerini önemseyeceğin, radikal değişimlere gideceğin bir Dolunay süreci olacak diyebilirim.
Boğa Burcu Bu dönemde belkide en cesur olacak olan sensin diyebilirim sevgili Boğa.
Stil, imaj yeniliği, toplum önündeki imajın ile ilgili önemli değişimler gündeme gelebilir.
Ev değiştirebilir, mevcut evinde dekoratif değişimler yapabilir ya da yeni bir eve taşınabilirsin.
Ailevi ilişkilerinde süregelen sorunlara temelden, kökten çözümler bulacaksın.
Evli, ilişkisi olan bir Boğa isen, fazlası ile tutkulu, fazlası ile hırslı hareket edebilirsin.
Ancak Dolunay süreci netlik istiyor olsa da sen geçmişle-gelecek arasında bir arafta kalabilirsin.
Ne istediğine odaklanmalı, kendin ve bütünün adına en hayırlı olanı yapmaya cesaret göstermelisin.
Bekar bir Boğa isen, tutkunun, aşkın, romantizmin ön planda olacağı bir ilişkiye adım atabilirsin.
İkizler Burcu Seni yakından ilgilendiren konularda büyük aydınlanmalar yaşayabilirsin.
Eşinin, partnerinin ailevi ilişkilerin, iş hayatı, finansal hayatı ile ilgili önemli gelişmeler öne çıkabilir.
Yine eşinin, partnerinin iş, eğitim, finans hayatı ile ilgili değişimler senin hayatına da birebir yansıyabilir.
İş değiştirebilir, sektörel değişimlere ayak uydurmak adına büyük girişimlerde bulunabilirsin.
Reklam, basın, tanıtım alanlarına yönelebilir, iş, eğitim, finans hayatında büyük bir hareket başlatabilirsin.
Dedikodusu bol bu Dolunay’da yakın çevre, aile, dostluk ilişkilerinde çok önemli bitişler gündeme gelebilir.
Gizliliğe dikkat diyen bu Dolunay sürecinde mutlaka dikkatli olmalısın.
Şehir dışı, yurt dışı bağlantılar, taşınmalar, işbirlikleri, eğitimler gündeme gelebilir.
Yengeç Burcu Maddi değerleri, borçları, hukuksal meseleleri ön plana çıkaran bir Dolunay olacak.
Bazı bitişler gündeme gelebilir, önemli işbirlikleri, ortaklıklar artık bitebilir.
İş değiştirebilir, istifa edebilir, terfi edebilir, tayin alabilirsin.
Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin adına gerçekleri açığa çıkaran bir Dolunay olacak.
Görmezden geldiğin, arka plana attığın maddi külfetlerin maddi-manevi senin hayatını bloke ettiğini farkına varabilirsin.
Bir şekilde geçmişle ilgili borçlarını kapatmak isteyebilir, karmik olarak özgürleşebilirsin.
Özel hayatında ise hiç beklemediğin iyi/kötü değişimler gündeme gelebilir.
ancak bu Dolunay dönüşüm dediği için aslında bu yaşayacağın zorlu deneyimler senin kaderini ilgilendiren, sana yol açan bir dönemi başlatıyor olacak.
Bekar bir Yengeç isen, geçmişle ilgili kritik gönül ilişkilerini bitiriyorsun.
Aslan Burcu Özel hayatın, evliliğin, ilişkin, sorumlulukların ile ilgili çok çok önemli gelişmeler öne çıkabilir.
Sorunlu bir evliliğin, ilişkin, sana fazlası ile yük yükleyen, maddi-manevi yaralanmana neden olan, seni manipüle eden, tutkularını körelten, seni beslemeyen bir evliliğe, ilişkiye devam etmek istemeyeceksin.
Çocukları olan bir Aslan isen, eşin ile çocuklara dair ortak sorumluluk alıp-almadığınızı sorgulayacak, bu nokta da çok radikal adımlar atabilirsin.
Özel hayatına vurgu yapan öz burcunda gerçekleşen bu Dolunay, tutkularını, aşkı, romantizmi, heyecanı ön plana çıkarıyor.
Tamamen seni tamamlayacak, ruhsal anlamda anlaşıldığını hissettiğin, seni manevi olarak tamamlayacak ruhsal ilişkilere çekilebilirsin.
Yine aşk adına büyük adımlar atabilir, geçmişi kapatabilir, geleceğe dair ciddi adımlar atabilirsin.
Yine ailevi ilişkilerde karmik yüzleşmeler, tamamlanmalar gündeme gelebilir.
İşbirliklerin, ortakların adına da artık bireysel hareket etmek isteyebilir, bazı işbirliklerini bitirebilirsin.
Hayata dair A’dan Z’ye değişimler, dönüşümler getirecek bir Dolunay olacak.
Başak Burcu Kariyer, eğitim, finans hayatın adına içsel sorgulamalar yapacağın, kendinle yüzleşeceğin bir Dolunay süreci olacak.
Uğraşların, iş hayatın, eğitim hayatın ile ilgili uzun uzadıya düşünebilir, öz muhakemeni yapabilirsin.
Hayata dair çok çok önemli değişimlere gidebilir, adımlar atabilirsin.
Mataryel dünyanın duygusal, ruhsal hayatının önüne geçiyor olması seni çok çok önemli değişimlere itebilir.
Ruhsallığı, duygusallığı, özel hayatını öne çıkararak hareket edecek bu bağlamda iş, eğitim, finans, toplum önündeki duruşun, sorumlulukların, yaşamın ile ilgili çok önemli değişimlere gideceksin.
Seni yoran, yıpratan iş, eğitim, finans, yaşamsal ilişkileri, işbirliklerini, sorumluluklarını geri plana atacaksın.
Yeni yaşam düzenine geçerken sana iyi gelecek, sana şifa olacak insanlara çekileceksin.
Sosyal çevreni değiştirebilir, senden menfaatlenen insanlarla ilişkilerini sonlandırabilirsin.
Terazi Burcu Seni çok yakından ilgilendiren bir Dolunay olacak zira Dolunay haritasında öz burcun yükseliyor.
Özel hayatında gönlüne yük olmuş, fedakarlıklarını görmeyen, emeklerine değmeyen, seni değersizleştiren bir insanı artık geride bırakıyorsun.
Özel hayatında çok önemli değişimleri tetikleyecek bir Dolunay olacak senin adına.
Ailevi ilişkilerinde, ebeveyn-çocuk ilişkilerinde artık sorumluluklarına odaklanacak, elini taşın altına koyacaksın.
Kariyer, eğitim, finans, yaşamsal alanların ile ilgili düzenlemelere gidecek, sorumluluklarını farkında olacak, her türlü engel, manipülasyona rağmen bu zorlu süreci yönetecek ve hayatına yöneleceksin.
Aceleci olmamalı, şartlarını, koşullarını en mantıklı şekilde gözden geçirmeli, stresten kaçınmalı, hırslı tutumlardan uzak durmalı, sağlığını önemsemelisin.
Düzenlemelere iten bu Dolunay, fazlası ile zorlayıcı olacak genel anlamda ancak doğru yönetebilir isen, bu zorluklardan sonra sana çok büyük mucizeler, iyilikler getirecek.
Akrep Burcu Kariyer, eğitim, finans, toplum önündeki duruşun ile ilgili önemli kadersel kapanışlar ön plana çıkıyor olacak.
Süregelen iş, eğitim, kariyer, finans hayatın ile ilgili çok önemli değişimler gündeme gelebilir.
İşten ayrılmak, istifa etmek ya da terfi, zamn, tayin almak ya da bulunduğun sektörde öne çıkmak durumları söz konusu olabilir.
Aslında emeklerinin karşılığını alacağın bir süreçte olacak diyebilirim.
Eksik gedik ne varsa fark edecek, düzenlemelere gideceksin.
Ailevi ilişkilerin, özel hayatın ile ilgili baskılandığın alanlarda çok büyük ruhsal patlamalar yaşayabilirsin.
Şartlar, koşullar gerek psikolojik, gerek fiziksel olarak ne kadar zor olursa olsun, sen sorumluluklarını farkındasın ve kendin için en doğru olan ne artık biliyorsun.
Her ne kadar değişim, dönüşüm zor olsa da, sen bir şekilde bu dönemdeki krizleri yönetecek ve çok büyük değişimlere gideceksin.
Evliliğin, ilişkin ile ilgili kadersel değişimler, kontrol dışı değişimler gündeme gelebilir.
Bu değişimler yine Doğum/Natal haritandan aldığın etkilere göre iyi-kötü senin dışında gelişecektir.
Bekar bir Akrep isen, kafana taktığın biri var ise, gerçek yüzünü görebilir, yaptığın fedakarlıklara üzülebilirsin.
Yine bekar bir Akrep isen, sürpriz bir aşk hayatına dahil olabilir, ciddi bir ilişki, evlilik yoluna girebilirsin.
Yay Burcu Psikosomatik sorunları, bilinçaltı sorunlarını, seni bloke eden etkenleri gözle görülür hale getirecek bir Dolunay olacak.
Bu zorlayıcı olsa da, aslında seni özgürleştirmek adına Dolunay diyor ki, sorunları gör ve aşmak adına adımlar at.
Yine ailevi ilişkilerini, yakın çevre ilişkilerini, dostluk ilişkilerini öne çıkaran Dolunay sürecinde, arkandan çevrilen işlerle yüzleşebilir, ihanetlerle yüzleşebilirsin.
Bazı ilişkileri, iletişimleri net bir şekilde koparacak bir Dolunay süreci olacak.
Meditatif çalışmalar, Yoga, Spiritüel çalışmalardan faydalanmak isteyebilir, Astroloji destekleri alabilirsin.
Gündelik yaşamına kalite getirecek beslenme, egzersiz, aktivitelere gidebilirsin.
Uyku sorunları bu dönemde ön plana çıkabilir, mutlaka beslenme düzenine dikkat etmeli ve stresten kaçınmalısın.
Özel yaşamında kendinle yüzleşeceğin, ne isteyip-istemediğin ile ilgili netleşmeler yaşayacağın bir Dolunay süreci olacak.
Oğlak Burcu Finans, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili çok önemli bitişleri, başlangıçları tetikleyen bir Dolunay süreci olacak.
Hukuksal süreçler, resmi daire işlemleri ön plana çıkabilir.
İş hayatında önemli adımlar atabilir, resmiyete gidebilir, bir ileri adıma gidebilirsin.
Kazanç kaynaklarını durduran, sana zarar veren etkenleri tespit edebilir, düzenlemelere gidebilirsin.
Özel hayatında tutkunun, romantizmin, aşkın, sevginin ön plana çıkacağı bir Dolunay süreci olacak.
Tutkulu, romantik hissedebilir evli, ilişkisi olan bir Oğlak isen, eşin, partnerin ile zaman geçirmek, evliliğinizi, ilişkinizi daha iyi bir boyuta taşımak adına büyük girişimlerde bulunabilir, kendini çok açık bir şekilde ifade edebilir, ortaya koyabilirsin.
Yine bekar bir Oğlak isen, kontrol dışı bir ilişkiye çekilebilir, hiç planda yokken resmi bir ilişkiye girebilirsin.
Çocuk sahibi olmak isteyen Oğlak isen, çocuk sahibi olabilirsin.
Yine bekar bir Oğlak isen, evlenebilir, çocuk sahibi olabilirsin.
Ailevi ilişkilerin, yakın ilişkilerin, finansal meselelerde seni aşağı çeken şey her ne olursa olsun bu süreci aşacaksın.
Kova Burcu Maddi manevi hayatını dönüşüme itecek bu Dolunay, kariyer, eğitim, finans hayatın ile ilgili çok önemli adımlar atacağına vurgu yapıyor.
İş, eğitim, finans hayatın ön plana çıkarken, sektörel değişimlere gidebilir, bulunduğun sektörde öne çıkmak adına önemli adımlar atabilirsin.
İşbirliklerini, ortaklıklarını gözden geçirebilir, sana katkı sağlamayan işbirliklerini, ortaklıkları bitirebilirsin.
Özel hayatında, ailevi ilişkilerde büyük yüzleşmeler yaşayabilirsin.
Önemli değişimlere gidebilirsin, ev değiştirebilir, taşınabilir, şehir, ülke değişimlerine gidebilirsin.
Seni maniple eden, ruhsal anlamda enerjini tüketen ilişkilere, evliliklere şans vermek istemeyeceksin.
Yakın çevre ve aile ilişkilerinde sözleri ile seni incitenlere, sana zarar verenlere mesafeler uygulayacaksın.
Balık Burcu Gizli saklı ne varsa bu Dolunay sürecinde ön plana çıkıyor sevgili Balık.
Ailevi ilişkilerin, akrabalık ilişkilerin, yakın çevre ilişkilerin ile ilgili büyük yüzleşmeler yaşayabilirsin.
Dostlarının, akrabalarının, iş ortaklarının senin hakkındaki gerçek düşüncelerini öğrenebilirsin.
Evli, ilişkisi olan bir Balık isen, seni tatmin etmeyen, seni dinlemeyen, seni anlamak istemeyen bir partnere, eşe sahip ise, büyük tepkiler verebilir, beklentilerini çok açık bir şekilde ön plana koyabilirsin.
Yine ev düzeni, dekoratif değişimler, konfor alanını ön plana çıkaran bir Dolunay olacak.
Bekar bir Balık isen, geçmişe duyduğun özlemlerin, ruhunu, kalbini yoran enerjilerini geride kalmasını isteyeceksin.
Kariyer, eğitim, finans, sektör, toplumsal ilişkilerinde, yatırımlarında, işbirliklerinde mutlaka radikal adımlardan kaçınmalı, mutlaka sağlıklı, mantıklı hareket etmeye özen göstermelisin.
Sevgiyle,
-Astrolog Seda Turan