tatlım kimse son değildir sakın unutma..ondan sonrada uzun bi ilişki yaşayabilirsin hatta seni ondan çok hakeden biriyle.benimde uzun bi ilişkim bitti 1 ay oluyo biteli ama umrumda değil.aşkı tükenene kadar kullanınca değerinde kalmıyor karşındakinin gözünde.en iyisini yapmışsın.ayrılık kararı aldıysan yazık oldu bile deme.senin tutuşman üzülmen ona zevk verecektir hayır benim sevgilim oyle değil deme.eğer oda keske ayrılmasaydık tarzında seyler derse sana senınde yuzunde tebessum oluşur haksızmıyım?? eğer ki ayrılık kararı aldıysan arkasında dur bu kararın.çünkü aldığı kararlar arkasında durabilen insanlar mutlu olur hayatta.biri senin için 'o kız bitti diyorsa bitmiştir' demeli.onlar yarına barışırlar dememeli.her acı biter unutma elbet acı cekeceksin yeter ki karşındakine yansıtma..
Son durum ne canım, nasılsın, önerilerim işe yaramıştır umarım :)
Hastalık geçirmene üzüldüm, çok geçmiş olsun canım. İyi yapmışsın uzun uzun anlatarak, içinde birikmesindense anlatman daha iyi. Mesaj atmanı da doğru buldum dengesizce davranmış ve hak etmiş, artık önüne bakmalısın. Doğru bir karar aldın ve bunun arkasında durursan senin için uzun vadede çok daha iyi olacağını göreceksin bence. Ki duracağına da bir şüphem yok
İyiyim canım teşekkür ederim. Düzeldi aramız, eskisi gibi sorunum var diye mesaj atmamazlık yapmıyor. Yine başladığımız gibi olduk yani ilgileniyor, arıyor, mesaj atıyor. Yine de içim rahat değil canım, bitirebilirim de bilemiyorum, güvensizlikten dolayı birlikte olduğumuzda sorun yaşamaktan korkuyorum. Tekrar konuşmaya başladığımızdan beri güvenimi sarsacak bir şey olmadı ama huzursuzum, ya olursa ?
kendini kendi yaşantına ver canım su akar yolunu bulur.sen hiç sıkma canını. 3,5 seneyi oda kolay atlatamaz.sadece erkekler biraz daha dengesiz ve rahat davranıyorlar ama sonradan acısı çıkıcak ondanda.o bu acıyı anlayana kadar sen sadece mutlu ol kendi zamanını harcama ve bekle sabret.ama dediğim gbi kendi yaşantını mutluluğunu sakın erteleme.tek başınada mutlu olablrsn.sevdiğin şeyleri yap.farklı şeyler zaman harca :) ama üzülme sakın .
tatlım kimse son değildir sakın unutma..ondan sonrada uzun bi ilişki yaşayabilirsin hatta seni ondan çok hakeden biriyle.benimde uzun bi ilişkim bitti 1 ay oluyo biteli ama umrumda değil.aşkı tükenene kadar kullanınca değerinde kalmıyor karşındakinin gözünde.en iyisini yapmışsın.ayrılık kararı aldıysan yazık oldu bile deme.senin tutuşman üzülmen ona zevk verecektir hayır benim sevgilim oyle değil deme.eğer oda keske ayrılmasaydık tarzında seyler derse sana senınde yuzunde tebessum oluşur haksızmıyım?? eğer ki ayrılık kararı aldıysan arkasında dur bu kararın.çünkü aldığı kararlar arkasında durabilen insanlar mutlu olur hayatta.biri senin için 'o kız bitti diyorsa bitmiştir' demeli.onlar yarına barışırlar dememeli.her acı biter unutma elbet acı cekeceksin yeter ki karşındakine yansıtma..
Daha önce erkeklerin ilişki sürecinde ilgisizleşmeye başlaması üzerine bir konu açmıştım, sonrasında bu ilgisizlik sorunu nedeniyle malesef ayrıldık ve bu durumdan konumda bahsettim ama malesef fazla yorum alamadım sizlerden, oysa ki gerçekten çok sıkıntı çekiyorum. Ne yapacağımı artık bilemediğim ve kafam hiç net olmadığı için bu konuyu açıyorum ve fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum.
Konuyu özetlersem, beyefendinin ilgisizliğinden sıkılmıştım ve rest çektim çünkü artık yürütemiyordum bu şekilde ilişkiyi. Amacım blöf değildi, ayrılığı göze almıştım çünkü o soğuk ilgisiz tavırları beni çok üzüyordu ve ilişkimde mutsuzdum eski güzel günleri özlüyordum sürekli ama o günler geri gelmiyordu. Yine bana soğuk davrandığı bir gün dayanamadım ve patladım, ayrılalım demedim ama bu tavırlarından sıkıldığımı belirten bir mesaj attım. Sağolsun hiç sallamadı ve benim sıkıldığımı yazdığım mesajımdan sonra 2 hafta filan hiç görüşmedik. Ayrıldık mı ayrılmadık mı o bile net değildi ve ben malesef tutamadım kendimi ve mesaj attım netleştirmek istediğimi söyledim ama hiç yalvarmadım onu belirteyim, sadece mesajımda aramızda bir kopukluk olduğunu netleştirmek istediğimi söyledim o kadar. O da sevgi olsa da ilişkiyi yürütemediğimizi vs vs zırvaladı. Bu arada başka biri olduğunu sanmıyorum ama hep ona huzur vermediğimden çok üstüne düştüğümden filan yakınırdı, zaten ayrıldıktan sonra twitter'ına en güzeli yalnızlık, yalnızlığı seçtim vs tarzı cümleler yazmış, yani sanmam biriyle görüştüğünü. Neyse ben de o mesajında olmayacağını söyleyince üstelemedim "peki tamam sen bilirsin , en azından netleşmiş oldu keşke böyle olmasaydı ama yazık oldu bitti" yazdım. Beklediğim şey onun da evet öyle ayrıldık vs diye bir hoşçakal mesajı yazmasıydı. Ama durduk yerde "şu an işyerindeyim ve seninle ilgili olmayan bazı iş sorunlarımdan dolayı çok sinirliyim daha sonra konuşalım" dedi. Sanki ben ona konuşalım demişim gibi. Neyse ben de iyi tamam dedim ve konuyu kapattım. Bu mesajlaşma 4-5 gün önce oldu. Sonra yine hiç konuşmadık ve dün doğumgünümdü. Her sene sürprizler yapan, kavgalıyken bile doğumgünümü en güzel şekilde kutlayan adam beni aramadı bile sadece soğuk bir mesaj attı, ben de sadece teşekkür ettim ama üzgünüm işte. Galiba kabullenmem gerek artık bittiğini, daha önce de ayrılıp barıştık ama sanırım bu sefer son, bir daha düzelmeyecek ve bitti... Yine de siz ne diyorsunuz, fikirlerinizi merak ediyorum. Eğer iki cümle olsun yorum yaparsanız çok sevinirim çünkü tarafsız fikirlere ihtiyacım var.
Şunu hissediyorum ki bu ilişki bitti, ve ben onu asla aramam tekrar ama yine de kafam çok karışık, biraz netleşmesine yardımcı olur musunuz? Bittiyse bile bu süreci nasıl atlatırım bilemiyorum, kafam sürekli onunla meşgul, kendimi sosyalleşmeye ve işime vermeye çalışıyorum, oyalanmaya uğraşıyorum ama olmuyor, hem gururumun kırıldığını hissediyorum hem de kafamda bu ilişkinin böyle saçma bir şekilde havada kalarak bitmesini kabul edemiyorum. Düşünmekten uyuyamıyorum, kafamdan atamıyorum olanları, önüme nasıl bakabilirim?
sizi çok iyi anlıyorum eski erkek arkadaşımla bizimde öyle saçam sapan ayrıldığımız biz dönem olmuştu. hatanız telefonla bitirmek olmuş. yüzyüze son kez konuşsaydınız bittiğini kabullenmeniz kolay olurdu. sizi ümitlendirmek istemem ama bence o da kafasında tam bitirmemiş. yoksa sonra konuşalım falan demezdi bir an önce bitirmeye çalışırdı. ama belli ki şu ara haklı ya da haksız bunalmış sıkılmış. belki de sevgisi bitmiştir bilmiyorum. dediğim gibi ümilenip bir gün gelecek diye kendinizi yemeyin. en önemlisi bittiğini kabullenmek. ağzınızla değil ama kalbinizde beyninizle ki bu da zaman alıyor. yani klasik şeyler olacak ama çıkın gezin dolaşın kurslara katılın. çok bunaldığınızda arkadaşlarınızla dertleşin. bir de kendi duygularınızı yazın bu bana iyi gelmişti. özellikle size yaşattığı kötü şeyleri haksızlıkları. ve o çok özlediğiniz aramak istediğiniz kriz anında onları okuyup içinizi soğutmaya çalışın.
ne kadardır sürüyordu ilşkinz
belki söyledn blmiorm ama diğer konuda okudum ben yazmamştn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?