• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm ne yapmaya çalışıyor

Nasıl yani, sabah günaydın mesajı sonrasında sesi kesilip gece 11'de "uyuyakaldım" diye açıklama mı yaptı?
Ondan önceki gece sabaha karşı 6 gibi uyuduğunu söyledi ama ben tabiki inanmıyorum ilk başlarda işteyken öğle aralarında bile sık sık arar konuşurduk.Bir de üstüne aramızda hiçbir olumsuz durum yoktu gayet güzel tatlı tatlı konuşurduk

Bu gibi durumlarda tamamen sessiz kalıp karşıdan atak bekleyin derim. Eğer herşey buraya kadarsa bile sizin sessizliğiniz onun ilgisini çekecektir ben bu kızda yer edemedim düşüncesi erkeğin egosunu rahatsız eder :)
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.Haklısınız ben biraz sabırsız davrandım sonraki mesajı hiç atmamam gerekirdi.Bu sabah günaydın niye çıkardın beni dünkü tavrim yüzünden mi dedi bende alakası yok böyle uygun gördüm dedim baya bir üzüldü sana böyle hissettirdim eşeklik yaptım nolur aramız bozulmasin önceki gece çok geç uyuduğum için allak bullak oldum görüldü attığımı bile fark etmedim dedi.İnanmadim tabi ki :) Sonra tekrar istek yolladı kabul ettim ama tekrardan mesaj atmadım.Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Açıklaması samimi olabilir ama inandırıcı asla gelmedi.

ben erkeklerin çoğunun köprüyü geçene kadar böyle hareketler yaptığını bildiğim için pek inanmadım
Aferin çok akıllıymışsın. Hatta o kadar akıllısın ki 10 günde instagramdan tanışıp konuştuğun birinin kişiliğini falan bile analiz etmişsin. Helal sana 😂

Merhaba öncellikle.Eskiden bir sevgilim vardı burada da konu açmıştım onunla ayrıldık baya oldu.O zamandan sonra kalbimi kimseye açmadım.Gecenlerde biri ile tanıştım 10 gün kadar oldu yaşlarımiz ve instagramdan tanıştık.İlk günden beri beni beğendiğini belli ediyor ama ben erkeklerin çoğunun köprüyü geçene kadar böyle hareketler yaptığını bildiğim için pek inanmadım çünkü kendisi de 9 ay kadar önce 3 yıllık ilişkisini bitirmiş birisi.Bana sık sık mesaj atar bazen sesimi duymak için arar( ınstagramdan).Terbiyeli ahlaklı biri cinsellikle alakalı hiçbir konu açmadı.Bulusmayi da düşünüyorduk ama şöyle bir problem oldu.Normalde asla görüldü atmaz ve en geç 1 saate döner.Bugun sabah günaydın mesajı attı günaydın nasılsın yazdım görüldü atti.Bir problem mi var yazdım hâlâ yazmadı.Cok şaşırdım aslında uzun zaman sonra da birinden hoşlandıgim için ister istemez kafama taktım.Sizce ne yapmalıyım başına bir şey geldiğini düşünmüyorum.Aklima eski sevgilisi ile barışma ya da buluşma olasılığı geldi.Ne yapmalıyım fikirlerinizi merak ediyorum 🙏
10 gün içinde nasıl bu kadar çok tanıdığını düşündün ki? Bir şey yazmadan bekleyin mutlaka cevap verir.

Yarım saat kadar önce yazdı abisinde uyuyakaldigini belirtti ama ben tabiki inanmıyorum muhtemelen sevgilisi ile barıştı ya da belki de sevgilisi ile hiç ayrilmamisti yalan söyledi bana bilmiyorum.Bende tamam anladım diyip mesajını beğendim tekrardan özür filan diledi bende sorun yok diyip takipten çıktım.Tesekkür ederim yorumlarınız için.
Evet böyleleri cepte tutmaya çalışıyor hele ki Instagramda birden fazla kişiye yazıyor bu erkekler. Eski sevgilisiyle barışma ihtimali de yüksek. Barışmadıysa bile sizi görmezden gelmeye başlamış.

10 gün içinde nasıl bu kadar çok tanıdığını düşündün ki? Bir şey yazmadan bekleyin mutlaka cevap verir.
Genelde insanlar birkaç gün içinde niyetlerini belli ediyor.(Cinsellik vs.) O konuda terbiyeli olduğunu düşündüm.Gercekten beni tanımak istediğini, bana ilgisi olduğunu düşündüm.Uzun zamandır yalnız olduğum için de kendimi kaptırdım sanırım ki zaten yaptığım şeyin hata olduğu biliyorum kimse kimseyi 2 haftada tanıyamaz.

Genelde insanlar birkaç gün içinde niyetlerini belli ediyor.(Cinsellik vs.) O konuda terbiyeli olduğunu düşündüm.Gercekten beni tanımak istediğini, bana ilgisi olduğunu düşündüm.Uzun zamandır yalnız olduğum için de kendimi kaptırdım sanırım ki zaten yaptığım şeyin hata olduğu biliyorum kimse kimseyi 2 haftada tanıyamaz.
Siz sabah uyanır uyanmaz günaydın yazmayınca aklınca trip atmaya çalışmış ve görüldü atmış. Siz peşinde dolanmayınca da uyuyakaldım diye geri vites yapmış. Pek olgun biri gibi görünmüyor bence. Hadi ahlâklı olduğunu varsayalım ama bence iletişim kurmayı bilmeyen biri.

Eleştiri işine gelmiyorsa konu açma canım. Burda herkes istediği konuya yorum yapmak özgürlüğüne sahip. Ayrıca gerçekleren çok iyi mükemmel bir insan demedim cinsellik vs açsa da ben yüz vermesem sonra da konuşmayı bıraksa evet amacı cinsellik derdim.Ortada hiçbir problem yokken çekip gitmesi canımı sıktı sadece.O konuda terbiyeli biri olduğunu belirttim.

Eleştiri işine gelmiyorsa konu açma canım. Burda herkes istediği konuya yorum yapmak özgürlüğüne sahip. Ayrıca gerçekler 🤷🏻‍♀️
Elestirinin her türlüsüne açığım boş yapılmadığı sürece.Mükemmel bir insan demedim cinsellik vs açsa da ben yüz vermesem sonra da konuşmayı bıraksa evet amacı cinsellik derdim.Ortada hiçbir problem yokken çekip gitmesi canımı sıktı sadece.O konuda terbiyeli biri olduğunu belirttim.Yaslarimiz da küçük hatta kendisi benden 2 yaş küçük.

Siz sabah uyanır uyanmaz günaydın yazmayınca aklınca trip atmaya çalışmış ve görüldü atmış. Siz peşinde dolanmayınca da uyuyakaldım diye geri vites yapmış. Pek olgun biri gibi görünmüyor bence. Hadi ahlâklı olduğunu varsayalım ama bence iletişim kurmayı bilmeyen biri.
Çocuksu biraz 😊 Trip atmadığına eminim.Biraz yarabandı olarak kullanmaya çalıştığıni düşünüyorum eski ilişkisinden dolayı.Bende huzur bulmaya çalıştı ama eski sevgilisine karşı duyguları olduğu için de bana yazdığına pişman oldu gibi geliyor.Acikca söyleyemedigi için ghostlamayi tercih etti.Yapacak bir şey yok herkes kendi yoluna artık:) Yorumlarınız için teşekkür ederim

Konuyla alakasız ama 'görüldü attı' ne ya 😅 Mesajlarda hep görüyorum da bi mana veremiyorum. Gördüm diye mesaj mı atıyor ne yapıyor. Çok yıllardır yurtdışındayım ama benim hatırladığım Türkçe'den böyle bir ifade yoktu.

Konuyla alakasız ama 'görüldü attı' ne ya 😅 Mesajlarda hep görüyorum da bi mana veremiyorum. Gördüm diye mesaj mı atıyor ne yapıyor. Çok yıllardır yurtdışındayım ama benim hatırladığım Türkçe'den böyle bir ifade yoktu.
Benim instagramim yok ama mesela whatsappta mesaji gorunce karsi tarafa mavi tik gidiyor ya, onu gorup cevap vermediysem, o goruldu atmak oluyor.

Instagramdan ask olmaz cok kotu deneyimledim bu is prense kadar gitti o da degil zaten millet birbirini kandiriyor ne aski sevgisi

Ondan önceki gece sabaha karşı 6 gibi uyuduğunu söyledi ama ben tabiki inanmıyorum ilk başlarda işteyken öğle aralarında bile sık sık arar konuşurduk.Bir de üstüne aramızda hiçbir olumsuz durum yoktu gayet güzel tatlı tatlı konuşurduk
Sabah 6'da uyumuş olsa bile gece 11'e kadar uyumaz hiç kimse, o arada bi mesaj illa ki atılırdı ama atmak istememiş, düşünecek ve kendinde kusur arayacak bir durum yok, erkenden belli etmiş kendini, işin tadı da araya şüphe girince kaçmış. Beklentiyi bitirin, engellemeyin ve yazarsa görüldü atıp öyle bırakın.

Mesajları okumak, okuduğunun mavi tık veya "görüldü" ibaresiyle karşı tarafa bildirilmesi ve üstüne cevap vermemek.

Son düzenleme:
Sabah 6'da uyumuş olsa bile gece 11'e kadar uyumaz hiç kimse, o arada bi mesaj illa ki atılırdı ama atmak istememiş, düşünecek ve kendinde kusur arayacak bir durum yok, erkenden belli etmiş kendini, işin tadı da araya şüphe girince kaçmış. Beklentiyi bitirin, engellemeyin ve yazarsa görüldü atıp öyle bırakın.
Tabiki öyle eskiden bir flörtüm vardı o her daim yazardı hastaneye giderken bile arardı çok kötüyüm midem bulanıyor seninle konuşmak iyi gelir derdi 🥲 Bir erkek istedikten sonra iki eli kanda da olsa yazar derler ya aynen öyleydi.Bunda da öyle güzel bir izlenim sezmiştim çünkü öğle arası yemek yerken bile arıyordu.Birdenbire her şey 180° döndüğü için afalladim sadece.Artık konuşmuyoruz en son mesajini açmadım zaten.

Back