• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Flörtüm ne yapmaya çalışıyor

Merhaba öncellikle.Eskiden bir sevgilim vardı burada da konu açmıştım onunla ayrıldık baya oldu.O zamandan sonra kalbimi kimseye açmadım.Gecenlerde biri ile tanıştım 10 gün kadar oldu yaşlarımiz ve instagramdan tanıştık.İlk günden beri beni beğendiğini belli ediyor ama ben erkeklerin çoğunun köprüyü geçene kadar böyle hareketler yaptığını bildiğim için pek inanmadım çünkü kendisi de 9 ay kadar önce 3 yıllık ilişkisini bitirmiş birisi.Bana sık sık mesaj atar bazen sesimi duymak için arar( ınstagramdan).Terbiyeli ahlaklı biri cinsellikle alakalı hiçbir konu açmadı.Bulusmayi da düşünüyorduk ama şöyle bir problem oldu.Normalde asla görüldü atmaz ve en geç 1 saate döner.Bugun sabah günaydın mesajı attı günaydın nasılsın yazdım görüldü atti.Bir problem mi var yazdım hâlâ yazmadı.Cok şaşırdım aslında uzun zaman sonra da birinden hoşlandıgim için ister istemez kafama taktım.Sizce ne yapmalıyım başına bir şey geldiğini düşünmüyorum.Aklima eski sevgilisi ile barışma ya da buluşma olasılığı geldi.Ne yapmalıyım fikirlerinizi merak ediyorum 🙏
Üstüne düşmeyin zaten c*nsellik konuşamadığı için 10 günlük flörte bukadar yakınlık duyuyor nasıl acsam acaba konuyu diye debeleniyo gibime geldi benim. İlişkisi de yeni bitmiş biraz boşlukta ne istediğini bilen biri de değil. İnstagramdan araması ahlaklı yapmaz onu. Watsapdan arayan da ahlaksız olmaz 😃 flört dediğin belli saatlerde belli aralıklarla işte hafta bir iki görüşürsün cıvık olmazsın bi yemeğe çıkarsın hava alırsın bitti gitti. Gerisi cıvıklık olur konu da çook farklı yerlere gider.

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.Haklısınız ben biraz sabırsız davrandım sonraki mesajı hiç atmamam gerekirdi.Bu sabah günaydın niye çıkardın beni dünkü tavrim yüzünden mi dedi bende alakası yok böyle uygun gördüm dedim baya bir üzüldü sana böyle hissettirdim eşeklik yaptım nolur aramız bozulmasin önceki gece çok geç uyuduğum için allak bullak oldum görüldü attığımı bile fark etmedim dedi.İnanmadim tabi ki :) Sonra tekrar istek yolladı kabul ettim ama tekrardan mesaj atmadım.Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Açıklaması samimi olabilir ama inandırıcı asla gelmedi.
Bence bırakın o çabalasın devam etmek istiyorsa. Kaçan kovalanır :)))

Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için.Haklısınız ben biraz sabırsız davrandım sonraki mesajı hiç atmamam gerekirdi.Bu sabah günaydın niye çıkardın beni dünkü tavrim yüzünden mi dedi bende alakası yok böyle uygun gördüm dedim baya bir üzüldü sana böyle hissettirdim eşeklik yaptım nolur aramız bozulmasin önceki gece çok geç uyuduğum için allak bullak oldum görüldü attığımı bile fark etmedim dedi.İnanmadim tabi ki :) Sonra tekrar istek yolladı kabul ettim ama tekrardan mesaj atmadım.Sizce bundan sonra ne yapmalıyım? Açıklaması samimi olabilir ama inandırıcı asla gelmedi.

Back